Hej "nie wybrańcy". Może zamiast psioczyć, że inni mają lepiej można: - pójść na mandaty, - zrobić szkolenie wewnętrzne (Excel, podatki, ordynacja, zaświadczenia i milion innych tematów, w zakresie od 15 minut do 8 godzin), - machnąć szkolenie na spotkania z podatnikami (również cała masa tematów), - wykonać pogadanki w szkole, - zgłosić się do wdrożenia nowych systemów, - zgłosić wnioski do kontroli lub CS, - zrobić prezentacje dla NUS-a, - zbierać ankiety, . . .
i gwarantuję, że po jednym czy dwóch razach kierownictwo będzie zabiegać o to abyście znowu coś zrobili. Wtedy stajecie "wybrańcami" i kasa, może nie skokowo, ale rośnie.
... ale lepiej narzekać
30 maja 2019, 11:10
Re: Nagrody 2019
Karusek
Hej "nie wybrańcy". Może zamiast psioczyć, że inni mają lepiej można: - pójść na mandaty, - zrobić szkolenie wewnętrzne (Excel, podatki, ordynacja, zaświadczenia i milion innych tematów, w zakresie od 15 minut do 8 godzin), - machnąć szkolenie na spotkania z podatnikami (również cała masa tematów), - wykonać pogadanki w szkole, - zgłosić się do wdrożenia nowych systemów, - zgłosić wnioski do kontroli lub CS, - zrobić prezentacje dla NUS-a, - zbierać ankiety, . . .
i gwarantuję, że po jednym czy dwóch razach kierownictwo będzie zabiegać o to abyście znowu coś zrobili. Wtedy stajecie "wybrańcami" i kasa, może nie skokowo, ale rośnie.
... ale lepiej narzekać
Padłem i nie mogę wstać. Gratuluję pomysłowości.
31 maja 2019, 07:26
pito
Karusek
Może zamiast psioczyć, że inni mają lepiej można: . . . i gwarantuję, że po jednym czy dwóch razach kierownictwo będzie zabiegać o to abyście znowu coś zrobili. Wtedy stajecie "wybrańcami" i kasa, może nie skokowo, ale rośnie.
Padłem i nie mogę wstać. Gratuluję pomysłowości.
Karusek jest pomysłowy/a, ale... czy sam/a wprowadził/a pomysł w życie?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
31 maja 2019, 08:15
Wprowadził/a... i dlatego nie ma czasu tu zaglądać.
07 cze 2019, 13:34
Czyli mówiąc krótko jesteś zarobiony/a ?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
07 cze 2019, 15:23
Czy w Waszych izbach kierownicy dzielili już premie?
27 cze 2019, 11:30
W IAS Olsztyn cisza o nagrodach...
27 cze 2019, 11:50
Jak ma być głośno o nagrodach jak mamy jeszcze piątek, by wykazać się w pracy i zdobyć dodatkowe 10 zł brutto nagrody?
27 cze 2019, 17:27
madziulek222
Nagrody zawsze dzielone są po zakończeniu kwartału a dziś jeszcze II kwartał trwa :).
28 cze 2019, 10:49
natalie
madziulek222
Nagrody zawsze dzielone są po zakończeniu kwartału a dziś jeszcze II kwartał trwa .
No właśnie, czekamy na zakończenie kwartału.
28 cze 2019, 21:21
Czy coś słychać w IAS Warszawa?
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
30 cze 2019, 20:03
cob
Czy coś słychać w IAS Warszawa?
Ale regulamin nagradzania znasz? Wiesz w jakich terminach dyrektor izby dowiaduje się o potencjalnych środkach na nagrody? Bo jak dla mnie - to swoim pytaniem pierwszego dnia po zakończeniu kwartału trochę się ośmieszasz i pokazujesz kompletny brak znajomości reguł funkcjonowania funduszu nagród (w tym aktów prawa wewnętrznego)