IAS Warszawa po jakim czasie od złożenia wniosku kasa będzie wypłacona?
24 sie 2018, 13:12
Re: Dofinansowanie do wczasów
Ja złożyłem wniosek 31.07 w IAS Warszawa i do tej pory cisza więc mija prawie miesiąc a komisja zbiera się przynajmniej raz w miesiącu. Myślałem że może wypłacą z wynagrodzeniem ale nic nie było.
27 sie 2018, 16:34
Ja złożyłam wniosek w IAS Wawa w dniu 03.08.2018r. i do tej pory cisza. Myślałam, że wypłacą razem z wynagrodzeniem ;(
28 sie 2018, 10:29
Zgodnie z regulaminem ZFŚS(IAS Warszawa) do 45 dni po złożeniu wniosku.
28 sie 2018, 10:40
A więc w moim przypadku może to trwać jeszcze do 3 ma 3 tygodni ale zazwyczaj były szybciej.
28 sie 2018, 12:01
Czy miał ktoś z Was sytuację, że dostał dwie grusze w trakcie roku, bo przenosił się z jednej Izby do drugiej? U mnie w poprzedniej Izbie, aby dostać gruszę, zgodnie z regulaminem wystarczyło, aby urlop trwał 7 dni kalendarzowych i tam też wzięłam taki urlop w tym roku i dostałam gruszę. W Izbie, w której obecnie pracuję, teoretycznie również mogę ubiegać się o gruszę, tylko... nie wiem czy istnieje przepis, który by zabraniał ubiegać się dwukrotnie w trakcie roku o dofinansowanie wczasów, a regulamin tego nie reguluje. Z jednej strony by się chciało, a z drugiej nie chcę mieć potem problemów z tego tytułu. Czy ktoś z was słyszał o podobnej sytuacji i może się wypowiedzieć?
30 sie 2018, 09:49
A czy może ktoś wie jak szybko wpłacają pieniądze w IAS Rzeszów?
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
30 sie 2018, 12:37
IAS Wrocław, wniosek składany pod koniec lipca, dzisiaj pieniążki na koncie.
31 sie 2018, 15:08
IAS Rzeszów, wniosek 3 sierpnia kasy brak
03 wrz 2018, 06:46
@Siergiej - ja również - IAS Rzeszów wniosek złożony 3.08.br. i kasy też nie mam. Pewnie będzie trzeba jak rok temu poczekać do grudnia .
14 wrz 2018, 14:01
Witam a ja mam pytanie trochę z innej beczki Czy jest jakiś określony termin złożenia wniosku o dofinansowanie po powrocie z urlopu, bo ja wróciłem 22 sierpnia i do tej pory nie złożyłem wniosku. Mogę jeszcze to zrobić czy przepadło?
16 wrz 2018, 20:15
Antek96
Witam a ja mam pytanie trochę z innej beczki Czy jest jakiś określony termin złożenia wniosku o dofinansowanie po powrocie z urlopu, bo ja wróciłem 22 sierpnia i do tej pory nie złożyłem wniosku. Mogę jeszcze to zrobić czy przepadło?
Możesz nie ma terminu, chyba że regulamin ZFSS stanowi inaczej
17 wrz 2018, 12:25
Witam Czy ktoś się orienuje kiedy IAS Warszawa przewiduje wypłaty wczasów pod gruszą? Wniosek złożony na początku sierpnia, póki co cisza.
20 wrz 2018, 15:00
kluskizmlekiem
Witam Czy ktoś się orienuje kiedy IAS Warszawa przewiduje wypłaty wczasów pod gruszą? Wniosek złożony na początku sierpnia, póki co cisza.
Mi i koledze wypłacili w ciągu dwóch tygodni. Zadzwoń czy mają Twój wniosek, bo zdarza się że "ginie w akcji".