w niektórych województwach cisza nad ciszami w najmniejszym województwie nawet pensji w terminie nie zapłacili nie mówiąc już o dodatkach a jak jest u was? wszystko w terminie wypłacone?
Garnku Drogi - poza pensją, nigdy nic w terminie jeszcze nie wypłacono!
27 wrz 2008, 17:18
Jak przebiega u was podział kasy na sfinansowanie wartościowania? U nas cisza, nikt nie wiem jak sie za to zabrać.
28 wrz 2008, 05:40
U nas podobno już podzielone i czekają na pieniądze , punktom z wartościowania zostały przydzielone kwoty i cisza. W artykule na gazecie prawnej nasi dysydenci już się pochwalili, że nam wypłacono pieniądze z wyrównaniem od początku roku. hihihi dobre sobie
28 wrz 2008, 18:13
urzędusia
U nas podobno już podzielone i czekają na pieniądze , punktom z wartościowania zostały przydzielone kwoty i cisza. W artykule na gazecie prawnej nasi dysydenci już się pochwalili, że nam wypłacono pieniądze z wyrównaniem od początku roku. hihihi dobre sobie
Urzędusia - macie u Was dysydentów?
Dysydent (łac. dissidens - niezgadzający się) - opozycjonista, który w przeszłości był związany z panującym reżimem.
Czy też, to zwykły lapsus językowy jest?
28 wrz 2008, 20:30
outsider
Dysydent (łac. dissidens - niezgadzający się) - opozycjonista, który w przeszłości był związany z panującym reżimem.
Trochę by się wśród naszych decydentów znalazło dysydentów. U nas cisza jeśli chodzi o skutki wartościowania - chociaż jakieś przymiarki już są ale kasa ponoć tylko "na papierze"
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
Ostatnio edytowano 29 wrz 2008, 09:32 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz
29 wrz 2008, 09:31
Co do pienędzy to MF przekazał pieniążki zarówno na dodatki specjalne oraz wartościowanie w miesiącach letnich czyli lipiec i sierpień. Natomiast ze względu, iż nie ma terminu wypłacenia w poszczególnych urzędach wszyscy mają czas. Zapawne na gwiazdkę dostaniemy. Pozdrawiam
29 wrz 2008, 11:59
No właśnie. Z tego co słyszałem pieniądze trafiły do izb, a może i do urzędów. Tyle tylko, że nikt nie wie jak je dzielić. Ciekawe czy uda im sie to zrobić do końca roku, a jak nie to wyrównanie od stycznia... 2009.
29 wrz 2008, 13:35
outsider
<!--quoteo(post=34830:date=28. 09. 2008 g. 18:13:name=urzędusia)--><div class='quotetop'>(urzędusia @ 28. 09. 2008 g. 18:13) [snapback]34830[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> U nas podobno już podzielone i czekają na pieniądze , punktom z wartościowania zostały przydzielone kwoty i cisza. W artykule na gazecie prawnej nasi dysydenci już się pochwalili, że nam wypłacono pieniądze z wyrównaniem od początku roku. hihihi dobre sobie
Urzędusia - macie u Was dysydentów?
Czy też, to zwykły lapsus językowy jest? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Outsider , tak się nad lekturą artykułu nassssyyyyyczałam z irytacji, że z decydentów dysydentów zrobiłam Jeśli chodzi o przyimek na jest poprawny , chodziło o stronę internetową :*
29 wrz 2008, 20:51
urzędusia
Outsider , tak się nad lekturą artykułu nassssyyyyyczałam z irytacji, że z decydentów dysydentów zrobiłam Jeśli chodzi o przyimek na jest poprawny , chodziło o stronę internetową :*
Jeżeli chodzi o łatwość i chęć wypłacania kasy pracownikom, to dysydenci pasują.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
29 wrz 2008, 21:11
supersaper
<!--quoteo(post=34889:date=29. 09. 2008 g. 20:51:name=urzędusia)--><div class='quotetop'>(urzędusia @ 29. 09. 2008 g. 20:51) [snapback]34889[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Outsider , tak się nad lekturą artykułu nassssyyyyyczałam z irytacji, że z decydentów dysydentów zrobiłam Jeśli chodzi o przyimek na jest poprawny , chodziło o stronę internetową :*
Jeżeli chodzi o łatwość i chęć wypłacania kasy pracownikom, to dysydenci pasują. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
U nas tez Cisza w tym względzie -Starogard Gdański
Ostatnio edytowano 01 paź 2008, 07:02 przez Lasota, łącznie edytowano 1 raz
30 wrz 2008, 12:17
Nie wiem czy nie beknie ktoś za wrzucenie tego pliku ... lepiej go usuńcie Panowie Administratorzy albo sam użytkowniku :/
30 wrz 2008, 18:19
antos
Nie wiem czy nie beknie ktoś za wrzucenie tego pliku ... lepiej go usuńcie Panowie Administratorzy albo sam użytkowniku :/
Też tak myślę, więc póki "Lasota" nie uwiarygodni, że jest autorem prezentacji konieczne było "Delete" :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
30 wrz 2008, 18:53
wjawor
<!--quoteo(post=34929:date=30. 09. 2008 g. 18:19:name=antos)--><div class='quotetop'>(antos @ 30. 09. 2008 g. 18:19) [snapback]34929[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nie wiem czy nie beknie ktoś za wrzucenie tego pliku ... lepiej go usuńcie Panowie Administratorzy albo sam użytkowniku :/
Też tak myślę, więc póki "Lasota" nie uwiarygodni, że jest autorem prezentacji konieczne było "Delete" :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Znam te materiały ze szkoleń i zawsze zaznaczają że do użytku służbowego - tutaj to niezbyt służba.
Ostatnio edytowano 01 paź 2008, 07:02 przez akhir, łącznie edytowano 1 raz
30 wrz 2008, 19:05
Ta UNIA weszła Mi przypadkiem - wogóle nie miała związku z tematem.Dziekuje za usunięcie