A nie wystarczył by wam uścisk dłoni i " szczere spojrzenie w oczy przelotnego/przejściowego ministra " ?
19 mar 2008, 09:48
Szczere spojrzenie w oczy ministra... bezcenne... za wszystkie inne zapłacisz kartą mastercard...
____________________________________ always look on the bright side of life
19 mar 2008, 13:55
elsinore
Szczere spojrzenie w oczy ministra... bezcenne... za wszystkie inne zapłacisz kartą mastercard...
Kochani, ja pracuję w skarbowości prawie od początku, bo od 1984 roku i tych szczerych spojrzeń w oczy przełożonych miałam bardzo wiele, niestety została mi tylko karta mastercard ))
19 mar 2008, 14:36
Oj, żeby nie te karty to byłoby już całkiem źle. Chyba, że ministerstwo przyzwawałoby specjalne bonusy za przetrzymanie w resorcie kolejnych ministrów. Gdyby tak po tysiącu za łebka, to już by się na samochód ( nowy choć lichy ) uzbierało...
Ostatnio edytowano 19 mar 2008, 18:08 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
19 mar 2008, 18:07
helvet
Oj, żeby nie te karty to byłoby już całkiem źle. Chyba, że ministerstwo przyzwawałoby specjalne bonusy za przetrzymanie w resorcie kolejnych ministrów. Gdyby tak po tysiącu za łebka, to już by się na samochód ( nowy choć lichy ) uzbierało...
Gdzieś na necie ostatnio widziałem że Chińczycy sprzedają nowe (choć liche) w przeliczeniu po 7.000 PLN, więc po wyrównaniu za styczeń i luty nic tylko zaimportować
____________________________________ always look on the bright side of life