Teraz jest 11 wrz 2025, 11:03

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Dzięki wam jeszcze bardziej nie lubie ludzi z Łodzi :dupa:

Mnie też?

16 sty 2008, 13:09
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

<!--quoteo(post=22353:date=16. 01. 2008 g. 13:08:name=Nicolae)--><div class='quotetop'>(Nicolae @ 16. 01. 2008 g. 13:08) [snapback]22353[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
(...) Dzięki wam jeszcze bardziej nie lubie ludzi z Łodzi :dupa:

Mnie też?
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Może za bardzo rozszerzyłem. Poprostu miałem wątpliwą przyjemność poznać kilka osób pracujących w Łódzkim UKS a "te" osobistości jeszcze bardziej utwierdzają mnie w tym przekonaniu.
Bez urazy HELVET, miły z Ciebie MIŚ :P

16 sty 2008, 13:33
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
jeeeeeju Helvet tylko mi nie mów że jeszcze ty tam pociągasz za sznurki  :D a te cztery (czy dwa) pajacyki skaczą jak im zagrasz...

Ostatnio edytowano 16 sty 2008, 13:47 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

16 sty 2008, 13:46
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA10 sty 2008, 08:45

POSTY        6
Przeczytałem z uwagą wypowiedzi uczestników forum w zakresie czekającej zmiany na stanowisku wicka w UKS-sie w  Łodzi /znowu ta Łódź/ znam ten temat i nie mogę zrozumieć jak niektórzy sądząc po wypowiedziach pracownicy UKS-u mogą chwalić  te zmianę .Tym bardziej ,że osoba Pani N. doskonale jest znana w środowisku z swej "fachowości".znowu powrócą stare uklady ,wyróżnianie "swoich", awansowanie , wspieranie wazeliniarzy,plotkarzy,i innej maści lizusów.Zastanawiam się czy naprawdę w Łodzi nie ma już osób kompetentnych ,którzy mogliby dla dobra tego urzędu sprawować te funkcje , czy konieczne jest powoływania skompromitowanych osób z podejrzaną przeszłością.

16 sty 2008, 14:28

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Może za bardzo rozszerzyłem. Poprostu miałem wątpliwą przyjemność poznać kilka osób pracujących w Łódzkim UKS a "te" osobistości jeszcze bardziej utwierdzają mnie w tym przekonaniu.
Bez urazy HELVET, miły z Ciebie MIŚ :P

No to się uspokoiłem. A co do merytorycznej treści postu, to się z Tobą po części zgadzam. Też miałem wątpliwą przyjemność poznać niektóre osoby pracujące przy ks. Brzóski. Ale aż tak bym nie uogólniał. Normalnych też tam można spotkać.

elsinore                    

jeeeeeju Helvet tylko mi nie mów że jeszcze ty tam pociągasz za sznurki  :D a te cztery (czy dwa) pajacyki skaczą jak im zagrasz...

Nie. Nie pracuję w UKS-ie ( choć będący siedzibą tej instytucji "wieżowiec" nie jest mi tak całkiem obcy ).
A o pociąganiu za sznurki... Ani możliwości, ani nawet ochoty. Żeby być na samej górze trzeba nieżle się starać ( czytaj kombinować ). To nie dla mnie. Ja wolę mieć spokojne sumienie...

16 sty 2008, 14:29
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

[...]
Dzięki wam jeszcze bardziej nie lubie ludzi z Łodzi :dupa:

a ja tam znanych sobie ludzi z Łodzi bardzo sobie chwalę...

w tym Helveta również  :piwo:

Ostatnio edytowano 16 sty 2008, 14:43 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

16 sty 2008, 14:43

REJESTRACJA13 lis 2006, 21:00

POSTY        15

<!--quoteo(post=22301:date=15. 01. 2008 g. 21:04:name=zuza)--><div class='quotetop'>(zuza @ 15. 01. 2008 g. 21:04) [snapback]22301[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
... A tak na marginesie kolega PASZCZAK i NIMROD to ta sama osoba.  

Widziałam Cię ostatnio w pracy i myślę, że czas na zmianę wizerunku. B)))

Nimrod                    

...A tak na marginesie koleżanka ZUZA I METEOR to ta sama osoba  :excl:
Widzę Cię codziennie w urzędzie. Wyglądasz super, ale używasz troszkę za dużo wazeliny  :)
Czas na zmianę wizerunku, Pani Naczelnik ...

No to nam się kadra kierownicza za łby wzięła.
Teraz tylko pytanie czy to jedna osoba w dwóch postaciach, czy dwie w jednej, a może w każdym przypadku inaczej  :D
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

... a może to po prostu ironia? Wskazywałaby na to konstrukcja odpowiedzi.

16 sty 2008, 16:15

REJESTRACJA13 lis 2006, 21:00

POSTY        15

jeeeeeju, Helvet, tylko mi nie mów, że jeszcze ty tam pociągasz za sznurki,  :D a te cztery (czy dwa) pajacyki skaczą jak im zagrasz...

Nazwanie adwersarza "pajacykiem" świadczy o niewątpliwej kulturze osobistej i szacunku dla innych skarbowców.
P.S.
Do cytatu dodałem znaki przestankowe.

16 sty 2008, 17:29
Amator

REJESTRACJA13 mar 2007, 19:26

POSTY        22

Przeczytałem z uwagą wypowiedzi uczestników forum w zakresie czekającej zmiany na stanowisku wicka w UKS-sie w  Łodzi /znowu ta Łódź/ znam ten temat i nie mogę zrozumieć jak niektórzy sądząc po wypowiedziach pracownicy UKS-u mogą chwalić  te zmianę .Tym bardziej ,że osoba Pani N. doskonale jest znana w środowisku z swej "fachowości".znowu powrócą stare uklady ,wyróżnianie "swoich", awansowanie , wspieranie wazeliniarzy,plotkarzy,i innej maści lizusów.Zastanawiam się czy naprawdę w Łodzi nie ma już osób kompetentnych ,którzy mogliby dla dobra tego urzędu sprawować te funkcje , czy konieczne jest powoływania skompromitowanych osób z podejrzaną przeszłością.

A co to znaczy podejrzana przeszłość pani N.? Może wiesz? To podziel sie tym na forum. :mur:

16 sty 2008, 18:59
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA17 gru 2007, 20:24

POSTY        3
Jakoś kompletna cisza zrobiła się przez "wyborami" w UKS'ach : Bydgoszcz, Gdańsk, Szczecin... Czyżby wszystko przesądzone? A może "nowy wiatr" odświeży oddech w tych UKS'ach i niedługo  będziemy się ekscytować nową górką? :D

16 sty 2008, 19:44

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

... a może to po prostu ironia? Wskazywałaby na to konstrukcja odpowiedzi.

Może..., może i u mnie też :D

Ostatnio edytowano 16 sty 2008, 19:46 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

16 sty 2008, 19:45
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Przeczytałem z uwagą wypowiedzi uczestników forum w zakresie czekającej zmiany na stanowisku wicka w UKS-sie w  Łodzi /znowu ta Łódź/ znam ten temat i nie mogę zrozumieć jak niektórzy sądząc po wypowiedziach pracownicy UKS-u mogą chwalić  te zmianę .Tym bardziej ,że osoba Pani N. doskonale jest znana w środowisku z swej "fachowości".znowu powrócą stare uklady ,wyróżnianie "swoich", awansowanie , wspieranie wazeliniarzy,plotkarzy,i innej maści lizusów.Zastanawiam się czy naprawdę w Łodzi nie ma już osób kompetentnych ,którzy mogliby dla dobra tego urzędu sprawować te funkcje ,

Są we Wrocławiu... Ale niedługo będą wolni. Bierzcie Ich.

16 sty 2008, 19:53
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA06 gru 2007, 20:43

POSTY        20
we wspieraniu wazeliniarzy i wysłuchiwaniu plotek,awansowaniu swoich wiernych,chociaż miernych poddanych to prym wiedzie akurat obecnie panująca DUKS.  Pani N. jej pod tym względem nie sięga kostki u nóg. :blush:

16 sty 2008, 20:40
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA29 lis 2006, 17:23

POSTY        2

we wspieraniu wazeliniarzy i wysłuchiwaniu plotek,awansowaniu swoich wiernych,chociaż miernych poddanych to prym wiedzie akurat obecnie panująca DUKS.  Pani N. jej pod tym względem nie sięga kostki u nóg. :blush:

:nonono:

He,He...

A kto korzystał przez lata z usług osobistego szofera. Co może za friko?
Mam zapodawać dalej? :czytaj:

16 sty 2008, 21:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 151  Następna strona