Teraz jest 06 wrz 2025, 23:25

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona
Czy Parafianowicz został wygwizdany przez skarbowców na spartakiadzie? 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA04 cze 2009, 12:51

POSTY        1
Post Czy Parafianowicz został wygwizdany przez skarbowców na spartakiadzie?
Czy to prawda że GIKS został wygwizdany przez uczestników spartakiady w Zakopcu? Czy to prawda że odgrażał się niewypłaceniem premii za te gwizdy?
Kto był? podrzucie szczególy.

04 cze 2009, 12:57
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107
Post Czy Parafianowicz został wygwizdany przez skarbowców na spar
Gwizdali przez zęby, żeby nie było widać kto gwizda :wysmiewacz:

04 cze 2009, 13:58
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 maja 2009, 11:18

POSTY        18
szafa3                    

Czy to prawda że GIKS został wygwizdany przez uczestników spartakiady w Zakopcu? Czy to prawda że odgrażał się niewypłaceniem premii za te gwizdy?
Kto był? podrzucie szczególy.

Faktycznie rozległy się gwizdy (ale może aprobaty  :za2: )
Faktycznie powiedział, iż zapamięta lewą (gwiżdżącą) stronę przy podziale nagród, premii (ale z pewnością żartował :stop: )

04 cze 2009, 14:24

REJESTRACJA18 maja 2009, 17:44

POSTY        2
Z pewnością żartował...Bo przecież to że zaj...nam premie to żart !!! To, że traktują nas jak robocze bydło, to również żart...To wszystko to żart...Tylko kur...my się na żartach nie znamy !!!

04 cze 2009, 14:50
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Gorzelny                    

Z pewnością żartował...Bo przecież to że zaj...nam premie to żart !!! To, że traktują nas jak robocze bydło, to również żart...To wszystko to żart...Tylko kur...my się na żartach nie znamy !!!

Za bydłem stoją odpowiednie służby, prawo dba o warunki w oborach, za złe traktowanie bydła, można siedzieć w kiciu. Nie  - my wg MF do takich luksusów możemy wyłącznie wzdychać.

04 cze 2009, 15:36
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 gru 2006, 20:02

POSTY        33
Żadnych gwizdów nie słyszałam, ale.............jak miałam je słyszeć jak w uszach miałam szron, na włosach wisiały sople, błoto zasysało moje buty, nogi wchodziły mi do d...,bo nie było gdzie usiąść, a kubek herbaty kosztował 10zł!! Nic mi nie pozostaje jak nadal wspominać Giżycko z wypasioną imprezką.

04 cze 2009, 16:22
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2009, 16:50

POSTY        6
Problem jest naprawdę bardzo złożony. Ileż trzeba mieć tupetu, aby przyjechać na imprezę, powiedzieć ? Skarbowcy jesteście wspaniali ? i nie dofinansować mistrzostw przysłowiową  złotówką. Należy podejrzewać, że i główny puchar nie jest za pieniądze MF. Brak słów na dokonanie oceny tej sytuacji ? cisną się tylko wulgarne słowa na usta.

04 cze 2009, 20:45
Zaawansowany

REJESTRACJA27 wrz 2007, 22:15

POSTY        56
....albo gwizdy (przez zęby oczywiście)  :wysmiewacz:

04 cze 2009, 21:53
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
nelson33                    

Problem jest naprawdę bardzo złożony. Ileż trzeba mieć tupetu, aby przyjechać na imprezę, powiedzieć ? Skarbowcy jesteście wspaniali ? i nie dofinansować mistrzostw przysłowiową  złotówką. Należy podejrzewać, że i główny puchar nie jest za pieniądze MF. Brak słów na dokonanie oceny tej sytuacji ? cisną się tylko wulgarne słowa na usta.

I nie przywieźć na przykład wieści o odpuszczeniu premii i nagród...

05 cze 2009, 02:25
Zobacz profil WWW
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 maja 2009, 11:18

POSTY        18
onna                    

Żadnych gwizdów nie słyszałam, ale.............jak miałam je słyszeć jak w uszach miałam szron, na włosach wisiały sople, błoto zasysało moje buty, nogi wchodziły mi do d...,bo nie było gdzie usiąść, a kubek herbaty kosztował 10zł!! Nic mi nie pozostaje jak nadal wspominać Giżycko z wypasioną imprezką.

No to szybko zaczęłaś. Bo sytuacja ta miała miejsce podczas otwarcia Spartakiady. Z tego co ja pamiętam to pogoda jeszcze nie była w tym momencie najgorsza, sople, błoto były trochę później. A co do drogiej herbaty, można też było ją nabyć bez "prondu". :)

05 cze 2009, 06:56
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
nelson33                    

Spartakiada ma charakter DOBROWOLNEJ ZABAWY. "Olimpiada" Skarbowców - zgodnie z zasadą obowiązującą w Grecji, na czas olimpiady zawieszano wojny żeby się razem bawić.

Na szczęście Skarbowcy to ludzie na poziomie więc była dobra zabawa.

Chcesz pogwizdać i potupać? Solidarność organizuje cykliczne imprezy na diablokrzyskiej. Może się wybierzecie zamiast puszczać całą parę w komputer?  :czytaj:

05 cze 2009, 16:54

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199
Post Czy Parafianowicz został wygwizdany przez skarbowców na spartakiadzie?
Ten wątek powinien mieć tytuł "Dlaczego Parafianowicza obrzucano jajami tylko 2 razy" A nie obrzucano...  wygwizdanie??? Szkoda gadać...

05 cze 2009, 19:41
Amator

REJESTRACJA18 maja 2009, 09:25

POSTY        11
nelson33                    

MF przyjechało dla podbudowania wizerunków? B)))

05 cze 2009, 21:33

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199
nelson33                    

Pierwsze primo- co by zmieniła złotówka??? Drugie primo: jak ktoś jedzie fikać koziołki na sprtakiadę skarbowców to chyba nawet bardziej z miłości do resortu niż sportu, więc jechać a teraz tak psioczyć to obłuda...  :)
Trzeba go było jajami obrzucać a nie teraz gadać ze gość jest nie wychowany... On ma was w  :dupa: powiedział że jesteście fajne chopy, bo co miał wam powiedzieć??? Nagrody wam uwalił a wy przyjechaliście skakać przez płotki, no to o co chodzi???
Nagrody miał wam wręczyć???
Może talony do DECATHLONU??? Z listem gratulacyjnym może jeszcze???
He he, ale mnie ubawiłeś  :rotfl:

Dodano: 05 Cze 2009 08:43 pm

he he, złożony problem...  :rotfl:   :rotfl:   :rotfl:

05 cze 2009, 21:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 21 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona