Teraz jest 06 wrz 2025, 07:30

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Premie dla naczelników 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA05 lis 2009, 19:55

POSTY        200
Post Re: Premie dla naczelników
Bitnova                    

opalka                    

Przepraszam, jestem nowym pracownikiem, na czym ta odpowiedzialność polega - jakiś realny przykład, bo pewnie są, skoro mówimy o faktycznej odpowiedzialnosci za takie pieniądze.

... odpowiedzialność nie ma tu nic do rzeczy

Zgadzam się z Bitnovą w 100%. Odpowiedzialność ma się nijak do wysokości wynagrodzenia, dlatego w dalszym ciągu nie wiem po co była ta cała akcja z wartościowaniem stanowisk pracy w urzędach. Mnie zamiast pieniędzy z wartościowania dorzucili obowiązki kolegi, bo sobie nie radził w pracy, ale mimo to kolega i tak zawsze dostawał i dalej dostaje duże premie... i to ma być sprawiedliwość? I jak tu człowiek ma być zmotywowany do pracy?  :zly1:
Audyt obciążenia pracą pracowników administracji też niewiele da. Okaże się pewnie, że wszyscy są zapracowani, a najbardziej ci co w pracy siedzą prawie cały czas na internecie i robią sobie częste przerwy na papierosa. Paranoja  :excl:

01 paź 2011, 20:51
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA18 sie 2011, 09:43

POSTY        17
Bitnova                    

opalka                    

Przepraszam, jestem nowym pracownikiem, na czym ta odpowiedzialność polega - jakiś realny przykład, bo pewnie są, skoro mówimy o faktycznej odpowiedzialnosci za takie pieniądze.

Zasada jest prosta nus to menedżer /menager/ średniego szczebla więc leci 6500 zeta, z-cy około 5000, potem kierownicy działu około 2000, referat 500 zeta mniej, koordynatory i zarządzający 1 pracownikiem 1X tyle co pracownik.Parobki co zostanie z pańskiego stołu w miarę równo/jest ich dużo dostają g...o :lol:/ /do administratora nikogo nie chcę obrazić to rzeczywistość/
Odpowiedź na drugą część pytania; odpowiedzialność nie ma tu nic do rzeczy- mam więcej potrzebuję więcej, muszę godnie wyglądać- stanowisko zobowiązuje :zeby: , a reszta ma mieć przed obliczem przełożonego wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego.Jeśli nie rozumiesz przesłania nie nadajesz się do pracy w skarbowości, ale Cię pozdrawiam i wszystkich co byli we Wrocławiu po 12-ej./oszustów którzy uciekali jak szczury niestety nie/ :piwo:

Najgorzej to z tym wygladem durnowatym  :mur: , z lichym jakoś człowiek przy tych zarobkach sobie poradzi  :wacko:  :D

13 paź 2011, 12:52
Site Admin

REJESTRACJA04 paź 2009, 20:33

POSTY        705
Najgorzej jak wyglądem swoim dajesz do zrozumienia, że nie tylko masz pojęcie o sprawach... ale jeszcze, że masz określone własne zdanie... o przełożonych w szczególności...   :wysmiewacz:

"Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."

13 paź 2011, 13:57
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 45 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4