Pozytywów jest wiele, ale gdybym o nich pisała "tutaj" byłoby to nie na temat , niech kolega zapoda obiecany wcześniej wątek, a sam kolega zobaczy jaka koleżanka potrafi być pozytywnie ustosunkowana
... no ku... żesz mać! właśnie dostałam opier... od kierownika że jestem zbyt miła dla podatnika... że niby oni nie mają się podniecać naszym widokiem tylko czuć respekt. Znakomicie, dobrze że mi naprawił światopogląd, bo do tej pory tkwiłam w przekonaniu że podatnik ma z US wychodzić uśmiechnięty.
Dzisiaj dla odmiany boli mnie fakt, że jutro jest sobota... normalnie sobota to piękny dzień, ale nie tym razem................... zapowiedziana wizyta długo nie widzianej teściowej
Dzisiaj dla odmiany boli mnie fakt, że jutro jest sobota... normalnie sobota to piękny dzień, ale nie tym razem................... zapowiedziana wizyta długo nie widzianej teściowej
Też kiedyś będziesz teściową hihihi jestem teściową x3 i uwielbiam moje 3 synowe, z powodu ograniczonego mojego czasu to one mnie odwiedzają i lubię te odwiedziny
05 wrz 2009, 08:38
Co Cię boli?
Oczy od czytania, a palce od pisania nowych postów
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
06 wrz 2009, 20:55
Co Cię boli?
josephe
Też kiedyś będziesz teściową hihihi jestem teściową x3 i uwielbiam moje 3 synowe, z powodu ograniczonego mojego czasu to one mnie odwiedzają i lubię te odwiedziny
Ależ ja uwielbiam odwiedziny mojej teściowej - zwłaszcza kiedy mają się ku końcowi