Jak do tej pory mój urząd nie wypłacił wynagrodzenia z tytułu wartościowania jak też nie wręczył pracownikom nowego angażu! Z informacji dyrekcji wynika, że prace nad podziałem środków są już na ukończeniu. O nowych angażach cisza. Jestem spokojny, do końca roku aż trzy dni ...
28 gru 2008, 18:21
Maxer2007
Jak do tej pory mój urząd nie wypłacił wynagrodzenia z tytułu wartościowania jak też nie wręczył pracownikom nowego angażu! Z informacji dyrekcji wynika, że prace nad podziałem środków są już na ukończeniu. O nowych angażach cisza. Jestem spokojny, do końca roku aż trzy dni ...
Tylko zazdrościć. Mi pozostały tylko wspomnienia, a Wam taka kasa sypnie na Sylwestra.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
28 gru 2008, 19:16
wjawor
<!--quoteo(post=39763:date=28. 12. 2008 g. 18:21:name=Maxer2007)--><div class='quotetop'>(Maxer2007 @ 28. 12. 2008 g. 18:21) [snapback]39763[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Jak do tej pory mój urząd nie wypłacił wynagrodzenia z tytułu wartościowania jak też nie wręczył pracownikom nowego angażu! Z informacji dyrekcji wynika, że prace nad podziałem środków są już na ukończeniu. O nowych angażach cisza. Jestem spokojny, do końca roku aż trzy dni ...
Tylko zazdrościć. Mi pozostały tylko wspomnienia, a Wam taka kasa sypnie na Sylwestra. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Na Sylwestra mogą nie zdążyć wypłacić :mur: Bank ma chyba 3 dni na zaksięgowanie
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
28 gru 2008, 21:54
Nadir
Na Sylwestra mogą nie zdążyć wypłacić :mur: Bank ma chyba 3 dni na zaksięgowanie
Gdzie ty konto założyłeś, w jakimś "raju podatkowym" ?
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 28 gru 2008, 23:15 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
28 gru 2008, 23:13
Nadir nie panikuj, wypłata niedawno była, na noworoczną taryfę chyba Cię stać ?
____________________________________ always look on the bright side of life