Teraz jest 04 wrz 2025, 07:41

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Struktura US od 1 marca 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie
Post Re: Struktura US od 1 marca
Taki zapis na stronie bip dot. jednego z ucs:
"Organizacja Urzędu Celno-Skarbowego w ...została określona regulaminem organizacyjnym Urzędu Celno-Skarbowego w... nadanym przez Dyrektora Izby Administracji Skarbowej w....na podstawie Zarządzenia Ministra Rozwoju i Finansów z dnia 1 marca 2017 r. w sprawie organizacji jednostek organizacyjnych Krajowej Administracji Skarbowej oraz nadania im statutów."
Opublikowano 02.03.2017
Tylko że taki regulamin nie istnieje ;)

06 mar 2017, 22:31
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2013, 17:29

POSTY        136
escape                    

"udzielanie pisemnych informacji podmiotom uprawnionym w zakresie właściwości komórki"

To nie powiesz mi, że SKI będzie pisać o wszystkim o co w tych pismach pytają... Szerzenie spychologii...

Po raz kolejny pytam, czy jakaś inna komórka ma w zadaniach udzielanie odpowiedzi...? :) Jakoś nie widziałam.
A druga kwestia to nie bardzo rozumiem Twoje oburzenie. Przecież teraz też pytają o wszystko i odpowiada jedna komórka. No i z całą pewności nie tylko ze swojej właściwości rzeczowej, prawda? :) Więc gdzie tu spychologia...?

07 mar 2017, 20:27
Zaawansowany

REJESTRACJA07 paź 2015, 19:56

POSTY        43

LOKALIZACJAŚLĄSKIE
Nie oburzam się tylko piszę jak jest u nas, a Ty wciskasz mi dziecko do brzucha... dlatego zakończmy lepiej temat. :offtopic:

07 mar 2017, 20:53
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 73 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6