Naczelnik na kierownika wybiera taką osobę , która nie ma swojego zdania tylko zawsze przytakuje i wykonuje to co mu polecą.
Na szczęscie są wyjątki od regóły, przynajmniej w moim US (ale sądzę że nie tylko). Mam bardzo kompetentną kierowniczkę, która ma głowę na karku i "jaja"
____________________________________ Boże ratuj... bo pomysły góry przewyższają moje siły.
27 lis 2016, 00:04
Re: Jak zostać kierownikiem w US
W moim dużym US w lipcu i w sierpniu były ogłaszane nabory wewnętrze na kierownika PP. Za każdym razem zgłaszała się tylko jedna osoba.
Ciekawe dlaczego? Bo to na prawdę ciężki kawałek chleba, szczególnie w PP.
28 lis 2016, 08:58
Re: Jak zostać kierownikiem w US
NewLunatiq
urzedaska
Ja tam na swojego Kierka nie narzekam. Ma tam takie swoje te i owe (jak każdy) , ale ogólnie się dogadujemy. Merytorycznie - bez zastrzeżeń - się uzupełniamy - a to najważniejsze. O reszcie Kierków w moim US się nie wypowiadam, bo nie współpracuję bezpośrednio. Nie wiem czy mój Czif ma jakieś koneksje powiązania etc. nie interesi mnie to - póki wspólnie dajemy radę i się nie konfliktujemy zbytnio - wsio gra. Kokursów wewnętrznych nie doświadczyłam, nie widziałam u nas w US
cudowna sytuacja tak trzymać
No fakt mam farta w swojej niemal 20-letniej karierze zawodowej. Ja tam aspiracji na kierka nie mam - wręcz przeciwnie. Zrobili mnie koordynatorem zespołu - i mi to całkiem nie leży, ale do gadania miałam tyle co świnia w rzeźni...