Wynika z tego że wszystkie urzędy skarbowe dostały już kasę i zapomniały o niej, a wielkopolska nadal bez kasy ...
Nie jesteście jedyną izbą W izbie zielonogórskiej do dnia dzisiejszego nie wypłacono jeszcze nagród. Nowa Pani dyrektor przed rozdzieleniem kasiorki zmieniła regulamin wynagradzania i trzeba było czekać, aż wejdzie w życie.
W Poznaniu wypłacili 10 listopada.
15 lis 2016, 19:00
Re: Nagrody III kwartał 2016
madziaxxxxx
W izbie zielonogórskiej do dnia dzisiejszego nie wypłacono jeszcze nagród. Nowa Pani dyrektor przed rozdzieleniem kasiorki zmieniła regulamin wynagradzania i trzeba było czekać, aż wejdzie w życie.
Macie szczęście, że dogadała się ze Związkami Zawodowymi. Bo Święta Bożego Narodzenia już niedługo...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 lis 2016, 19:04
w IS ZG dziś wielki dzień wypłacili nagrode
16 lis 2016, 16:26
No to czas rozpocząć temat o nagrodach za IV kwartał
____________________________________ "Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie. Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę."
17 lis 2016, 06:53
taxinspector
OK! IS Olsztyn nagrody za IV kwartał 15 grudnia (max 21 grudnia).
18 lis 2016, 14:43
Herbatnick
taxinspector
OK! IS Olsztyn nagrody za IV kwartał 15 grudnia (max 21 grudnia).
Wielkapolska 27 grudnia nagroda, renta 15 grudnia
18 lis 2016, 17:58
Gary
Wielkapolska 27 grudnia nagroda, renta 15 grudnia
A 30 stycznia 13-tka?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
18 lis 2016, 18:44
A ja mam inne pytanie Rok temu w grudniu pracownicy dostawali pieniądze z jakiegoś funduszu Czy ktoś kto dostał takie świadczenie może się wypowiedzieć co to dokładnie było i czy w tym roku również dostaniemy taki "dodatek"?
20 lis 2016, 19:15
Chodzi Ci pewnie o "świąteczne świadczenie" z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.
20 lis 2016, 19:59
Na ogół w każdym US zostają jakieś pieniążki (ochłapy) za cały miniony rok kalendarzowy, niewykorzystane. Tylko i wyłącznie od naczelnika zależy czy je rozdysponuje na pracowników, czy też, zwróci je na rachunek obrotowy podległej IS. Są też takie US, że ww. niewykorzystane środki dzieli się wyłącznie w gronie kierowników i wyżej, podczas gdy pracownicy mogą oblizać się jedynie smakiem karpia.
Jestem dobrej myśli, i mam nadzieję, że wraz z premią wpłynie kaska również tytułem "karpiowego".
Pozdrawiam.
20 lis 2016, 21:32
Nadir
Chodzi Ci pewnie o "świąteczne świadczenie" z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.
Tak, dokładnie o to mi chodzi. W ubiegłym roku wypłacali nam to w dwóch transzach, jako że część pieniążków była dla wszystkich a część dla pracowników którzy w ostatnim kwartale nie byli na L4. W takim razie pozostaje nam czekać, może i tym razem dostaniemy ☺
21 lis 2016, 07:34
To raczej była nagroda za IV kwartał, tylko podzielona na dwie pule. U nas też tak się bywało. Zostały pieniążki na koniec roku i tyle.