Teraz jest 06 wrz 2025, 17:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 92 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Wiara w lepsze jutro 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

I jutro wolne.  :)

I to dopiero jest wspaniałe... :D.
A gdy pomyślę, że już niedługo urlop...  :lol:. Na to się czeka cały rok, szkoda tylko, że dopiero po okresie sprawozdawczym. A może w związku z reformą polikwidują niektóre sprawozdania. Skoro ma się zmniejszyć zatrudnienie to może i zmniejszą obciążenia  :zeby:.

Ostatnio edytowano 07 cze 2007, 05:21 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

06 cze 2007, 18:29
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 mar 2007, 22:58

POSTY        54

LOKALIZACJAz kraju

A może w związku z reformą polikwidują niektóre sprawozdania. Skoro ma się zmniejszyć zatrudnienie to może i zmniejszą obciążenia  :zeby:.

Wierzysz w to, raczej dołożą, żebyśmy nie mieli czasu myśleć o niczym innym.  <_<

Ostatnio edytowano 07 cze 2007, 05:21 przez alexy, łącznie edytowano 1 raz

06 cze 2007, 21:46
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
A jak tam się ma Wasza wiara w lepsze jutro w kontekście motywacji do pracy, wśród tego całego KAS-owego burdelu i zamieszania przeplatanego różnymi przeciekami,  odgórnym kagańcem na jakiekolwiek "infy" co do reformy?

Ostatnio edytowano 07 cze 2007, 05:21 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

06 cze 2007, 22:43
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2007, 07:59

POSTY        95

A jak tam się ma Wasza wiara w lepsze jutro w kontekście motywacji do pracy, wśród tego całego KAS-owego burdelu i zamieszania przeplatanego różnymi przeciekami,  odgórnym kagańcem na jakiekolwiek "infy" co do reformy?

Przykro mi, ale nie odpowiem na to pytanie. Bardzo bym chciał ale niestety, reforma mnie nie obejmuje, hahahaha.

Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:35 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz

08 cze 2007, 07:11
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        54

LOKALIZACJAz kraju
Unlawful proszę skończ z tymi psychologicznymi podchodami, próbujesz wyciągnąć wiadomości i opinie od forumowiczów posługując się prowakacją? To trochę tanie i poniżej pasa. Przeglądając twoje posty i tematy... nie baw się...

Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:36 przez alexy, łącznie edytowano 1 raz

08 cze 2007, 08:19
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 maja 2007, 07:59

POSTY        95

Unlawful proszę skończ z tymi psychologicznymi podchodami, próbujesz wyciągnąć wiadomości i opinie od forumowiczów posługując się prowakacją? To trochę tanie i poniżej pasa. Przeglądając twoje posty i tematy... nie baw się...

Alexy czep się prądu. Nic nie muszę wyciagać. Jeszcze niedawno pracowałem w US i wiem o co chodzi i na czym świat stoi. Powiem szczerze, że w US byłem przyzwyczajony do ludzi poczuciem humoru a tu widzę, że za grosz w Tobie radości. Sam jesteś tani... Nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś pracuje w MF musi być od razu skazany na potępienie. Od mojej osoby nie zależą żadne decyzje w MF, nie zmienię też zarobków ludzi, ode mnie to nie zależy. Jestem zwykłym szarakiem. Sam fakt MF nie robi ze mnie omnibusa ani nie sprawia, że jestem w chmurach. Daj spokój kolego... Zaczynam rozumieć, że nie życzycie sobie kolegi po tym jak przeniósł się do MFu z US. Sorry. Zawiść czy tylko zawiść. Wyluzuj chłopie. Pozdro.

Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:38 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz

08 cze 2007, 08:37
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją

08 cze 2007, 09:16
Zobacz profil WWW
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        54

LOKALIZACJAz kraju
Unlawful dałeś się podejść...? Nie mam nic przeciwko Tobie, nie jestem zawistny. Życzę Tobie i Wszystkim Forumowiczom jak najlepiej... Najlepszego i zimnego :piwo:, udanego :sex:, jak najmniej :mur: do rozbicia i dużo uśmiechu. Tak poza tym udanych urlopów. B)))

Jutro będzie lepiej... znowu wolne - jak ja to lubię.

"Uderz w stół a nożyce...".

Ostatnio edytowano 08 cze 2007, 10:44 przez alexy, łącznie edytowano 1 raz

08 cze 2007, 10:25
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 92 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7