Witam! 13-tego października br. organizowany jest Dzień otwarty S. C. w Lublinie. Nigdy nie byłam na takim spotkaniu. Czy Ktoś z Was był? Jak to wygląda i ile trwa? Jaki obowiązuje strój? :) No i czy urzędnicy mają broszki "na sobie", czy na takie spotkania nie przypina się? :) Pozdrawiam!
____________________________________ 2016 r. U-45 + W-54 = 99 - PASSED - SZOK! 2015 r. U-43 + W-53 = 96 - PASSED - w limicie 200-jest miejsce - z absolwentami-ni ma miejsca :( 2014 r. U-14 + W-61 = 75 - FAILED Jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik.
12 paź 2017, 17:04
Re: Dzień otwarty Służby Cywilnej
Marzenie
Witam! 13-tego października br. organizowany jest Dzień otwarty S. C. w Lublinie. Nigdy nie byłam na takim spotkaniu.
Dzień otwarty rozumiem jako goszczenie klientów w firmie, nie jako spotkanie. Dni otwarte są od iluś lat organizowane corocznie w okresie przyjmowania zeznań podatkowych, a u Was teraz?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 paź 2017, 17:10
Marzenie
Witam! 13-tego października br. organizowany jest Dzień otwarty S. C. w Lublinie. Nigdy nie byłam na takim spotkaniu. Czy Ktoś z Was był? Jak to wygląda i ile trwa? Jaki obowiązuje strój? No i czy urzędnicy mają broszki "na sobie", czy na takie spotkania nie przypina się? Pozdrawiam!
Wybierasz się Marzenie?
12 paź 2017, 17:43
Wybieram się. Do urzędu przyszło ogłoszenie z prośbą o zgłoszenie chętnych pracowników KSC. Nie pamiętam tematyki spotkania, ale chyba też o wartościowaniu stanowisk ma być. I jeszcze jakieś warsztaty dla 25 osób.
____________________________________ 2016 r. U-45 + W-54 = 99 - PASSED - SZOK! 2015 r. U-43 + W-53 = 96 - PASSED - w limicie 200-jest miejsce - z absolwentami-ni ma miejsca :( 2014 r. U-14 + W-61 = 75 - FAILED Jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik.