Witajcie Postanowiłam założyć nowy temat - podwyżki 2016, pewnie dla każdego z nas ważny, ponieważ rok 2016 już się zaczął, a tu ani widu ani słychu. Czy wiecie może coś na temat planowanych podwyżek, czy coś już wiadomo kiedy i ile i czy w ogóle czy będą. Pozdrawiam
12 sty 2016, 12:24
Re: Podwyżki 2016
Już nas władza nie potrzebuje, już ma co chciała, zatem podwyżek bym się nie spodziewała. Temat wróci przed następnymi wyborami.
12 sty 2016, 12:38
Ostatni raz o podwyżkach było głośno... w zeszłym roku. Pewnie liczą że zapomnimy.
12 sty 2016, 12:53
W IS w Poznaniu o podwyżkach ani słychu, ani widu. Groszaki dostały osoby, zatrudnione na czas nie określony i zarabiający poniżej 2.500,00zł brutto. Zapowiedzi były, że mają dostać podwyżki z EA i SW i najmniej zarabiający. I na tym się skończyło.
12 sty 2016, 14:05
Re: Podwyżki od nowego roku
Nowy rok, nowy temat, nowe nadzieje? Osobiście nie liczę na podwyżki, mam tylko delikatną nadzieję, że nagrody kwartalne będą łatały dziurę w portfelu.
12 sty 2016, 14:51
Jest już temat na forum "Podwyżki od nowego roku", który może dotyczyć każdego nowego roku.
12 sty 2016, 14:58
List otwarty Szefa Służby Cywilnej do członków korpusu służby cywilnej
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
29 mar 2019, 18:57
Herbatnick
Nowy rok, nowy temat, nowe nadzieje? Osobiście nie liczę na podwyżki, mam tylko delikatną nadzieję, że nagrody kwartalne będą łatały dziurę w portfelu.
A czy od nowego roku 2020 będą jakieś podwyżki ?
22 paź 2019, 17:49
Bedą, ale obowiązków.
24 paź 2019, 11:24
kasowski
Herbatnick
A czy od nowego roku 2020 będą jakieś podwyżki ? :unsure:
Powróci zimowo-wiosenny klasyk w postaci negocjacji z DIAS zasad podwyżek. Pod koniec gry okaże się, że DIAS już wcześniej miał ten pomysł co związki, ale zapomniał go ujawnić. Vide ostatni przypadek u nas na południu Polski.