Teraz jest 05 wrz 2025, 22:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3
US W-wa Wawer, upomnienie dla pracownika 
Autor Treść postu

REJESTRACJA05 lut 2014, 23:09

POSTY        4
Post Re: US W-wa Wawer, upomnienie dla pracownika
współczujemy tej osobie.a więcej przykładów?

14 lut 2014, 09:38
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA10 lut 2014, 17:32

POSTY        3
Przyjął pracownika do pracy, oczywiście sam go wybrał pośród wielu. Pracownik jest ojcem samotnie wychowującym dziecko, tym bardziej cieszył się, że ma pracę, mówił: jestem szczęśliwy, mam pracę, moje dziecko pojedzie na kolonie. Po paru dniach pracy, pracownik spóźnił się minutę do pracy, wpadł przy tzw."łapance" i na zwróconą uwagę ośmielił się powiedzieć: ja na parterze byłem przed ósmą (a tam są listy obecności) i wystarczyło, aby rozpętało się piekło. NUS krzyczał, wrzeszczał, pracownik stał pod ścianą blady jak trup, nie odzywając się już wcale, no i już tego dnia o godz.15:30 dostał wypowiedzenie z pracy. Dodam, że cała ta sytuacja przebiegała w obecności innych pracowników. Był to popis NUS-a, ku przestrodze innym. :stop:
Przykłady można mnożyć, ale po co? Jaki to ma sens? Było tak, jest i nadal będzie.
:zly1:

A przepraszam, dodam jeszcze, że pracownik nie spóźnił się sam, pracowników było wielu, ponieważ listy obecności zostały zabrane wcześniej.

14 lut 2014, 15:34
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
wodniak13                    

Pracownik jest ojcem samotnie wychowującym dziecko, tym bardziej cieszył się, że ma pracę, mówił: jestem szczęśliwy, mam pracę, moje dziecko pojedzie na kolonie. Po paru dniach pracy, pracownik spóźnił się minutę do pracy, wpadł przy tzw."łapance" i na zwróconą uwagę ośmielił się powiedzieć: ja na parterze byłem przed ósmą (a tam są listy obecności) i wystarczyło, aby rozpętało się piekło. NUS krzyczał, wrzeszczał, pracownik stał pod ścianą blady jak trup, nie odzywając się już wcale, no i już tego dnia o godz.15:30 dostał wypowiedzenie z pracy. Dodam, że cała ta sytuacja przebiegała w obecności innych pracowników. Był to popis NUS-a, ku przestrodze innym. :stop:
Przykłady można mnożyć, ale po co? Jaki to ma sens? Było tak, jest i nadal będzie. :zly1:

Za spóźnienie wypowiedzenie z pracy?! Toż to nie Korea ani Białoruś!  :zly1:
Czy w Polsce jest demokracja czy totalitaryzm? Bo jeśli demokracja to taki NUS sam powinien zostać pozbawiony pracy.
Rozumiem że skarga już poszła?
Niedawno weszła w życie ustawa o "bestiach" czyli o złoczyńcach typu Trynkiewicz. A kimże jest taki NUS skoro zachowuje się jak zwierzę, a nie człowiek?

14 lut 2014, 19:49
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 31 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3