Mnożenie uciążliwości - Wnioski o udostępnienie danych ze zb
Autor
Treść postu
Nipomanka
Witam Kochani piszę w związku z wejściem opłaty za udostępnienie danych komornikom. Mam pytania z tym związane.
1. Czy wzywać do opłaty do odpowiedzi, których udzielę w tym roku, a wnioski komorników wpłynęły w grudniu 2008? (moja izba nie wie, a w urzędach mi bliskich różnie, przepisów przejściowych brak). Jakie jest Wasze zdanie. 2. Na jakie konto ma być uiszczana opłata: konto podatkowe urzędu czy może na konto budżetowe.
A miało być tak pięknie!!!!!!!!!!!!!!!
Nipomanka
Dodam, że w powyższych sprawach jutro moja izba będzie kontaktować się MF. Wiele się nie spodziewam, ale może???????????
Jak już MF oświeci Twoją izbę, a blask tej jasności padnie również na Wasz urząd, nie omieszkaj podzielić się wiedzą płynącą wprost z warszawskiej krynicy przy Świętokrzyskiej. Wszak zaiste Vincent wielce zagadkowo uregulował omawianą tu materię...
____________________________________ always look on the bright side of life
08 sty 2009, 21:50
Moje pytanie przenoszę do nowego tematu, aby był bardziej widoczny
08 sty 2009, 21:52
U nas też czekamy na jakieś informacje wyższej instancji. Czekamy tak już od nowego roku i nic.... a terminy lecą.
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"