<!--quoteo(post=43904:date=10. 03. 2009 g. 14:14:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 10. 03. 2009 g. 14:14) [snapback]43904[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ... w ramach Szybkiego PIT'a w każdym US (nomen omen) powinno się przerobić sale obsługi klienta na Saloon z tanią whisky...
I zapewnić każdemu podatnikowi towarzystwo "saloon-girl" od chwili przekroczenia progu urzędu do ... (wg uznania twórczej braci skarbowej) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Tak, a jak w przyszłym roku będzie obowiązywał styl dalekowschodni to się zapewni gejsze i riksze
____________________________________ always look on the bright side of life
13 mar 2009, 14:57
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tak, a jak w przyszłym roku będzie obowiązywał styl dalekowschodni to się zapewni gejsze i riksze <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Wiesz ile kosztuje wykształcenie i ubranie gejszy??? Ma być oszczędnie i bezkosztowo. No chyba, że kryzys się pogłębi, wylejemy morze łez i ... popłyniemi gondolami do jednego okienka niczym w Wenecji :zeby: No jakby nie patrzeć, wszystko to kanał.
Ostatnio edytowano 13 mar 2009, 15:13 przez Asioka, łącznie edytowano 1 raz
13 mar 2009, 15:11
Ten PIT jest tak szybki, że jak dziś byłem złożyć coś zupełnie innego w kancelarii i zapytałem gdzie złożyć (pokazując papiery) Pani wskazała łaskawym palcem jakieś drzwi gdzie była spora kolejka.. ale stoję, stoję... wystałem swoje i słyszę, że muszę jednak iść tam (i znów łaskawy palec miłej Pani, wskazujący miejsce gdzie byłem poprzednio) bo tutaj można złożyć tylko PIT więc wróciłem do innej kolejki, w której stałem poprzednio Panie przeprosiła za automatyzm i rutynę cóż., szybki PIT więc ma być szybko hehe
13 mar 2009, 16:39
mozeanglia
Ten PIT jest tak szybki, że jak dziś byłem złożyć coś zupełnie innego w kancelarii i zapytałem gdzie złożyć (pokazując papiery) Pani wskazała łaskawym palcem jakieś drzwi gdzie była spora kolejka.. ale stoję, stoję... wystałem swoje i słyszę, że muszę jednak iść tam (i znów łaskawy palec miłej Pani, wskazujący miejsce gdzie byłem poprzednio) bo tutaj można złożyć tylko PIT więc wróciłem do innej kolejki, w której stałem poprzednio Panie przeprosiła za automatyzm i rutynę cóż., szybki PIT więc ma być szybko hehe
Zauważ że Pani pokazała Ci wskazujący palec.
A nie środkowy :zeby:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
13 mar 2009, 16:55
Oczywiście, zauważyłem
Zauważyłem też, że palec był "przymocowany" do ręki, ręka do ramienia, ramię kończyło się przy szyi, która była połączona z całkiem ładną twarzą a w dół od szyi były równie ciekawe widoki, więc serdecznie pozdrawiam ww Panią
13 mar 2009, 17:00
mozeanglia
Luz chłopie - już niedługo będziesz mógł złożyć zeznanko via Net. Trzeba tylko będzie podać nip, imię, nazwisko, przychód za rok poprzedni, drugie imię swojej matki, trzecie imię swojej babci (na 100% była bierzmowana ;->) i będziesz miał ultra szybki PIT z podpisem elektronicznym nieweryfikowanym.. MF kochany Nasz.. Ale luz.
____________________________________ [legend=Światło]wierzy,że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.[/legend]
13 mar 2009, 17:03
Niania Ogg
Luz chłopie - już niedługo będziesz mógł złożyć zeznanko via Net. Trzeba tylko będzie podać nip, imię, nazwisko, przychód za rok poprzedni, drugie imię swojej matki, trzecie imię swojej babci (na 100% była bierzmowana ;->) i będziesz miał ultra szybki PIT z podpisem elektronicznym nieweryfikowanym.. MF kochany Nasz.. Ale luz.
Zapomniałeś o standardowym pytaniu o numer buta...
A w ogóle to gdzieś już się wydarzyło - może w jakimś wszechświecie równoległym? <a href="http://biurobzdury.profeo.pl/blog/view/10996/Okienka-Pit-bajka-dla-doroslych.html" target="_blank">http://biurobzdury.profeo.pl/blog/view/109...-doroslych.html</a>
____________________________________ Wszystko jest prawdą dla pewnej określonej wartości "prawdy"
13 mar 2009, 21:25
aga764
A w ogóle to gdzieś już się wydarzyło - może w jakimś wszechświecie równoległym? <a href="http://biurobzdury.profeo.pl/blog/view/10996/Okienka-Pit-bajka-dla-doroslych.html" target="_blank">http://biurobzdury.profeo.pl/blog/view/109...-doroslych.html</a>
Dobre. We wrześniu będzie następna część o euromuszelkach zbieranych przez Szybkiego Pita ...
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
13 mar 2009, 22:41
Ciekaw jestem czy pomysłodawca naspeedowanego PIT-a wygląda może tak? [attachmentid=615]
____________________________________ [legend=Światło]wierzy,że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.[/legend]
Ostatnio edytowano 13 mar 2009, 23:53 przez Niania1ogg, łącznie edytowano 1 raz
13 mar 2009, 23:50
elsinore
<!--quoteo(post=44183:date=13. 03. 2009 g. 14:54:name=Asioka)--><div class='quotetop'>(Asioka @ 13. 03. 2009 g. 14:54) [snapback]44183[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=43904:date=10. 03. 2009 g. 14:14:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 10. 03. 2009 g. 14:14) [snapback]43904[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ... w ramach Szybkiego PIT'a w każdym US (nomen omen) powinno się przerobić sale obsługi klienta na Saloon z tanią whisky...
I zapewnić każdemu podatnikowi towarzystwo "saloon-girl" od chwili przekroczenia progu urzędu do ... (wg uznania twórczej braci skarbowej) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Tak, a jak w przyszłym roku będzie obowiązywał styl dalekowschodni to się zapewni gejsze i riksze <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Super, dla podatników likwidujących działalność zestawy do harakiri
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
14 mar 2009, 08:45
Tadeo74
<!--quoteo(post=44184:date=13. 03. 2009 g. 14:57:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 13. 03. 2009 g. 14:57) [snapback]44184[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=44183:date=13. 03. 2009 g. 14:54:name=Asioka)--><div class='quotetop'>(Asioka @ 13. 03. 2009 g. 14:54) [snapback]44183[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=43904:date=10. 03. 2009 g. 14:14:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 10. 03. 2009 g. 14:14) [snapback]43904[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ... w ramach Szybkiego PIT'a w każdym US (nomen omen) powinno się przerobić sale obsługi klienta na Saloon z tanią whisky...
I zapewnić każdemu podatnikowi towarzystwo "saloon-girl" od chwili przekroczenia progu urzędu do ... (wg uznania twórczej braci skarbowej) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Tak, a jak w przyszłym roku będzie obowiązywał styl dalekowschodni to się zapewni gejsze i riksze <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Super, dla podatników likwidujących działalność zestawy do harakiri <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Gorzej, jak w przypadku uchylenia decyzji wymiarowej, takie harakiri będzie czynnością obowiązkową dla jej autora ( - rki )...
14 mar 2009, 08:50
Nieustający nabór pracowników do komórek wymarowych rozwiąże problem bezrobocia.
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
14 mar 2009, 09:38
Skoro juz wszyscy dostali podobizny szybkiego Pita to warto się zastanowić na symboliką tegoż.
Amerykański pastuch ( czasami bandyta) terroryzujący urzędników US naostrzonym ołówkiem i kalkulatorem . Czy o to chodziło ? Czy to kpina z PSL ? A może pierwowzorem był Lepper bo chciał leppiej trochę przy tym terroryzując - dostał za to wyrok.
Czy Szybki Pit pomaga Wam w pracy ? Jak to komentują podatnicy ?
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
16 mar 2009, 11:46
Pytają, czy Szybki PIT = Szybki ZWROT?