Pytanie może z innej beczki. Mam problem z łączeniem się z aplikacją. Rano koło 7-8 śmiga, potem tego samego dnia pojawia się ekran powitalny a następnie niebieskie tło strony właściwej z nazwą użytkownika u góry, jednak nie ładuje się menu. Na drugi dzień to samo. Na trzeci dzień śmiga. Czwartego dnia dnia powtórka z jedynki i tak w kółko. Problemu nie ma na innym kompie. U mnie zainstalowany mam XP + SP2 i IE wersja 7. Ma ktoś pomysł na ten bajzel?
27 sty 2012, 13:36
Re: SeRCe ruszyło
Właśnie zaczęło rwać i u mnie. Ale przypominam sobie, że już kiedyś tak było, że u innych SeRCe śmigało aż cug szedł po szafach, a u mnie prawie wcale... Zawezwany informatyk stwierdził (po 45 min badaniu pacjenta), ze na jego gust, to wina admina szalejącego po profilach użytkownika i uprawnieniach.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
27 sty 2012, 14:17
tutti
pewnego dnia człowiek rozgląda się wokoło i zastanawia się: co ja tu k... robię :mur:
Ostatnimi czasy mam tak codziennie. Zastanawiam się na poważnie, czy nie piep...nąć tą robotą. Szkoda zdrowia.
27 sty 2012, 19:48
Witam NIpowców, Pytanko : czy SeRCe migruje Wam dane do Poltax? U nas od piątku nic się nie zmigrowało. Zastanawiam się, czy to lokalne kłopoty spowodowane np. dużym mrozem, czy może ogólnopolska blokada jakaś?
31 sty 2012, 08:12
antalek
Witam NIpowców, Pytanko : czy SeRCe migruje Wam dane do Poltax? U nas od piątku nic się nie zmigrowało. Zastanawiam się, czy to lokalne kłopoty spowodowane np. dużym mrozem, czy może ogólnopolska blokada jakaś? boje--==
Synchronizacja występuje, ale z dużymmmm opóźnieniem, a było już dobrze....
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
31 sty 2012, 17:25
Może tylko wstrzymali by nie blokowac USów tak jak to było w 28 lutego i pierwszego marca zeszłego roku.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
31 sty 2012, 19:42
A ja tak po cichutku naiwnie mam nadzieję, że coś ruszyło z aktualizacją danych z bazy PESEL... Wiem, wiem, jestem naiwnym optymistą...
02 lut 2012, 07:02
Od poniedziałku powinno być o.k.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
03 lut 2012, 08:15
Czy można usunąć lub zmienić datę końca podmiotu?
06 lut 2012, 12:44
Czy można usunąć lub zmienić datę końca podmiotu?
Tak. Dostęp: Szczególne operacje rejestracyjne | Informacje o końcu istnienia podmiotu W górnym prawym rogu ekranu jest przycisk USUŃ.
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
06 lut 2012, 17:38
Czy można wpisać datę końca organizacji sprzed 23.07.2011?
07 lut 2012, 17:12
TAK - już pisałem w tym wątku jak to zrobic.
07 lut 2012, 18:10
Dzięki za pomoc! Pozdrawiam!
08 lut 2012, 08:07
Mam pytanie dotyczące adresów wpisywanych na zeznaniach rocznych. 1) Z jaką datą zmieniacie adresy zamieszkania jeśli podatnik zgłasza go na np. PIT-37 - z datą złożenia druku? 2) Zgodnie z ustawą o pod. doch. - zeznanie składa się do US który właściwy był na 31.12.2011r ale ma być aktualny adres np. właściwy dla innego US. - co wtedy, zmienić adres który nie jest właściwy dla US w którym złożony jest PIT-37 bo przecież księgowość nie przepuści zwrotu, jeśli tak to czy zmieniać źródło informacji w SERCU?, jak powiadomić poprzedni US? Czy przesłać ksero pierwszej strony PIT-37 zgodnie z właściwością? 3)Jeśli podatnik złoży PIT-37 z nowym adresem i do nowego US- dmniemywać że ważny był już na dzień 31.12.2011r?