Teraz jest 07 wrz 2025, 13:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 89  Następna strona
SeRCe ruszyło 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA24 paź 2006, 19:15

POSTY        570
Post Re: SeRCe ruszyło
mephisto27                    

Tylko, że ten starszy wpis to ten, który jest bez obowiązków podatkowych!!!choć już nie jestem tego taka pewna, który jest prawidłowy!

Zgłosiliście to do HD? Jak otrzymacie odpowiedź to proszę się nią podzielić :blush:

20 paź 2011, 16:41
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA08 paź 2009, 13:25

POSTY        9
biedroneczka33                    

Czy u Was też tak długo się czeka na uprawnienia do SeRCa? Ja już czekam 2 miesiące i nie wiem kiedy będę miała? Ile u Was ludzie czekali i czy wogóle się doczekali?

Witam chciałam zapytać czy zostały już przyznane uprawnienia; my wciaż czekamy ....

26 paź 2011, 09:59
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA08 paź 2009, 13:25

POSTY        9
Agus84                    

Zdarzyło się może komuś, że jak chce zmienić nazwę działalnośći podatnika to wyskakuje komunikat: taka rejestracja zewnętrzna już istnieje. A podatnik nie miał nigdy innej działalności, i niezrozumiałe dla mnie jest to że innym podatnikom bez problemu zmieniłam nazwę działalności a do tego jednego serce się przyczepiło.
Głowa boli już od tego serca:)
A co do uprawnień ja czekałam miesiąc i dopiero po telefonie kierownika dostałam uprawnienia następnewgo dnia; grunt to mieć gadane:)

chciałam zapytać o numer telefonu pod który dzwonił kierownik
z góry dziękuję

26 paź 2011, 10:01
Specjalista

POSTY        570
Zauważyliście, że w POLTAX "znikają" NIPy :zly1: ? Był taki moment po uruchomieniu SERCA, że znikały daty decyzji i odbioru NIP w POLTAX. Teraz przyszła kolej na NIP.

26 paź 2011, 15:49
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2011, 19:16

POSTY        15
wiokuc                    

Agus84                    

Zdarzyło się może komuś, że jak chce zmienić nazwę działalnośći podatnika to wyskakuje komunikat: taka rejestracja zewnętrzna już istnieje. A podatnik nie miał nigdy innej działalności, i niezrozumiałe dla mnie jest to że innym podatnikom bez problemu zmieniłam nazwę działalności a do tego jednego serce się przyczepiło.
Głowa boli już od tego serca:)
A co do uprawnień ja czekałam miesiąc i dopiero po telefonie kierownika dostałam uprawnienia następnewgo dnia; grunt to mieć gadane:)

chciałam zapytać o numer telefonu pod który dzwonił kierownik
z góry dziękuję

Dokładnego numeru nie znam ale na pewno dzwoniła do ministerstwa bo w izbie nic nie dało załatwić, ale obecnie mój kolega z pokoju też ma problem z uprawnieniami, miał wcześniej dostęp do starego serca i teraz się coś pomieszało i teraz w ogóle nie ma uprawnień sprawa ciągnie się już trzeci tydzień, więc może ze mną to było po prostu szczęście

26 paź 2011, 17:44
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA30 sie 2011, 18:38

POSTY        6
wiokuc                    

biedroneczka33                    

Czy u Was też tak długo się czeka na uprawnienia do SeRCa? Ja już czekam 2 miesiące i nie wiem kiedy będę miała? Ile u Was ludzie czekali i czy wogóle się doczekali?

Witam chciałam zapytać czy zostały już przyznane uprawnienia; my wciaż czekamy ....

Właśnie dzisiaj zaczęłam pracować na SeRCu, włączyli mi uprawnienia. Dokładnie czekałam od 8 września.

27 paź 2011, 19:27
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
biedroneczka33                    

Właśnie dzisiaj zaczęłam pracować na SeRCu, włączyli mi uprawnienia. Dokładnie czekałam od 8 września.

Po prostu express :)

27 paź 2011, 21:05
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA15 lip 2009, 13:33

POSTY        520
Kurde! Żebym wiedział, to by moja mama wystąpiła z wnioskiem już w przedszkolu i dzisiaj też  bym miał uprawnienia...

28 paź 2011, 07:42
Znawca

REJESTRACJA30 paź 2006, 11:09

POSTY        148
Czy dostał ktoś odpowiedź z HELP DESK odnośnie odnotowywania adresu MAD dla osoby, której nie ma u nas w US?
Chodzą słuchy, że każdy US może odnotowac - jako adres do kontroli, a kopiuje się jako UKS.
Czy ktoś to potwierdzi?

28 paź 2011, 10:19
Amator

REJESTRACJA05 cze 2009, 08:01

POSTY        20
proszę, tu masz odpowiedź :)
http://10.1.0.202:8081/helpdesk/index.p ... &Itemid=25

28 paź 2011, 11:02
Znawca

POSTY        148
Dziękuję baaaardzo :)

28 paź 2011, 11:15
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją
A ja się zastanawiam dlaczego do jasnej cholery te lewusy z MF nie zmontowały takiej strony z helpami jak IS Warszawa?
palka--==   palka--==   palka--==

28 paź 2011, 12:41
Zobacz profil WWW
Specjalista

POSTY        570
A po co? Przecież wszystko działa :wysmiewacz:

28 paź 2011, 14:07
Znawca

POSTY        148
Gdyby zmontowali taką stronkę z Helpami, musieliby zwolnic tam kilka osób. Teraz zamiast zamieszczac na stronie Min. Fin. wysyłają te same odpowiedzi do 400 US-ów.

02 lis 2011, 14:01
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 89  Następna strona