Teraz jest 06 wrz 2025, 18:41

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 89  Następna strona
SeRCe ruszyło 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA15 lip 2009, 13:33

POSTY        520
Post Re: SeRCe ruszyło
Ja zrozumiałem z tej gmatwaniny myśli, że raporty dostajemy tylko po to, żeby sobie popatrzeć i w razie czego wiedzieć, czemu jakiegoś podatnika nie ma w SeRCu.
Al im więcej razy to pismo czytam, tym więcej mam wątpliwości, bo po jaką cholerę wypisują algorytmy poprawek do DP, DI, JI, ZI i II, skoro i tak w Poltaxie nie da się nic zdziałać?

A raporty u mnie tłuste!!!

12 paź 2011, 07:24
Amator

REJESTRACJA05 cze 2009, 08:01

POSTY        20
u mnie drukuje się już drugi dzień  :mur: ...oszczędności w US-ach ...hahahaha

12 paź 2011, 07:30
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA15 lip 2009, 13:33

POSTY        520
Nie no... czytam i czytam to pismo i słabnę.

Najpierw każą odbierać raporty w terminach jakby świat się miał zawalić, gdyby ktoś nie zdążył. Potem piszą, żeby nic z tym nie robić, bo coś wymyślą.
W następnych słowach nakazują szczególny nadzór nad wykonaniem zadań... (jakich???)
Potem znowu piszą, że w przypadku istnienia zapisów uznawanych przez SCW za nieprawidłowe (a przecież parę zdań wcześniej informują o przesłaniu raportów???) mogą podjąć działania zmierzające do modyfikacji tych zapisów bez udziału USów.

Czyli skoro ewidentnie wystąpiły, to  m o g ą   je zmodyfikować. Ale czy to zrobią???

Ostatnio edytowano 12 paź 2011, 08:15 przez oen, łącznie edytowano 1 raz

12 paź 2011, 08:14
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2007, 13:39

POSTY        250
U mnie dwa raporty i w sumie 700 stron :(

12 paź 2011, 08:33
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Czy raporty z datą lipcową nie są już nieco nieświeże ?

12 paź 2011, 08:50
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją
tranqilo                    

Czy raporty z datą lipcową nie są już nieco nieświeże ?

Czy tym u góry kiedykolwiek to przeszkadzało?
:zygi:

12 paź 2011, 09:41
Zobacz profil WWW
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA31 mar 2011, 20:55

POSTY        15
U nas drukuje się dopiero pierwszy raport i ma 5000 stron ,tak nie pomyliłam się  słownie pięć tysięcy stron błędów . I co wy na to??? Ciekawe,kto,gdzie i kiedy ma te błędy poprawić :mur:

12 paź 2011, 11:18
Fachowiec

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Jest info z MF ,żeby nie drukować tych raportów a jedynie zachować zgodnie z procedura w US. Pisma co z nimi zrobić nadejdą wkrótce .. po świętach. ;)

12 paź 2011, 12:01
Zaawansowany

REJESTRACJA17 lis 2009, 13:30

POSTY        31
w nas wyszło prawie 2,5 tys. str. ale nie drukujemy i też już przestałyśmy wgłębiać się w to pismo, bo osoba, która je napisała chyba też nie wie o co w nim chodzi.
Wracając do cudwnej aplikacji SRC nie chodzi od ok 12  :mur: , nie wiem czy notować w zeszyciku, wrazie kolejnego zapytania z Izby  :unsure:

12 paź 2011, 13:20
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 sty 2008, 09:25

POSTY        65
ena2001                    

Wracając do cudwnej aplikacji SRC nie chodzi od ok 12  :mur: , nie wiem czy notować w zeszyciku, wrazie kolejnego zapytania z Izby  :unsure:

problem z "niechodzeniem" aplikacji można rozwiązać w następujący sposob: reset komputera i ponowne zalogowanie sie do protektora

12 paź 2011, 14:13
Specjalista

REJESTRACJA24 paź 2006, 19:15

POSTY        570
nin15                    

ena2001                    

problem z "niechodzeniem" aplikacji można rozwiązać w następujący sposob: reset komputera i ponowne zalogowanie sie do protektora

około 15 zaczeło płynnie chodzić i bez restartu, ale przy kolejnym ZWOLNIENIU sprawdzę

12 paź 2011, 14:21
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA27 lip 2009, 09:04

POSTY        96
nin15                    

ena2001                    

To nie jest rozwiązanie. Ja tak nie robię, ale inne dziewczyny tak. Rezultat: i tu i tu  :dupa:

My mamy jeden raport na ponad 3,5 tys. stron i ma nadejść kolejny.

Z zapisywaniem kiedy ten debilny program nie działa to niegłupi pomysł, zaległości tragicznie rosną i jak ktoś kiedyś coś zarzuci to można pokazać kajecik już wkrótce wielkości książki telefonicznej pt "serce nie działało ..."

12 paź 2011, 17:15
Fachowiec

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
kay                    

Z zapisywaniem kiedy ten debilny program nie działa to niegłupi pomysł, zaległości tragicznie rosną i jak ktoś kiedyś coś zarzuci to można pokazać kajecik już wkrótce wielkości książki telefonicznej pt "serce nie działało ..."

Najlepiej zostawić te notatki w spokoju. Po prostu wysłać za każdym razem HELPDESk i zachować sobie automatyczne potwierdzenie.
Sadząc po lawinowym wzroście ilości helpdesków to część usów już tak robi.

Dziś do obciążenia łączy dołożyły się i poprawki z Microsoftu i być może jacyś niepoprawni informatycy ściągający olbrzymią dawkę oprogramowanie do POLTAXu by go w tym tygodniu zainstalować. Gdybam tylko , żeby nie było, że to jedynie z powodu, że coś w SERCu nie działało jak trzeba. Sam jestem ciekaw jak jutro zadziała POLTAX po zainstalowaniu zmian. O ile się pogorszy ?

12 paź 2011, 22:27
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA30 sie 2011, 18:38

POSTY        6
Czy u Was też tak długo się czeka na uprawnienia do SeRCa? Ja już czekam 2 miesiące i nie wiem kiedy będę miała? Ile u Was ludzie czekali i czy wogóle się doczekali?

13 paź 2011, 16:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 89  Następna strona