Wielkie dzięki-zastosowałam się i działa :brawa: . Niestety na IE chodzi jednak wolniej, niż na google chrome.
Nie ma za co dziękować. Też zauważyliśmy, że IE się wlecze, więc była przesiadka na Firefoxa.
Gabriella
ciekawe gdzie jest drugie dno tej wiadomości ? taki prezent na weekend - niesamowite!
A zawsze musi takie być?
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
08 cze 2013, 17:03
Re: CEIDG
A mnie zastanawia, jak to jest, że z jednej strony MF wydłuża nam nad wyraz "uprzejmie" czas obsługi wniosków (tak bardzo uprzejmie, że w piśmie zjadło wyraz "informuje" ) , chociaż wcześniej słało pisma z ostrzeżeniami, że za długo klepiemy dane No chyba, że to podwaliny pod uruchomienie faktycznego przesyłania danych do CRP, które ponoć ma ruszyć od 01.07.2013r.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
12 cze 2013, 07:48
oen
A mnie zastanawia, jak to jest, że z jednej strony MF wydłuża nam nad wyraz "uprzejmie" czas obsługi wniosków (tak bardzo uprzejmie, że w piśmie zjadło wyraz "informuje" ) , chociaż wcześniej słało pisma z ostrzeżeniami, że za długo klepiemy dane
Spóźniony prezent z okazji DNIA DZIECKA
oen
No chyba, że to podwaliny pod uruchomienie faktycznego przesyłania danych do CRP, które ponoć ma ruszyć od 01.07.2013r.
Nowy termin: 12/2013-2/2014
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
12 cze 2013, 20:20
Czyli może być jeszcze prezent pod choinkę
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
14 cze 2013, 07:07
oen
A mnie zastanawia, jak to jest, że z jednej strony MF wydłuża nam nad wyraz "uprzejmie" czas obsługi wniosków (tak bardzo uprzejmie, że w piśmie zjadło wyraz "informuje" ) , chociaż wcześniej słało pisma z ostrzeżeniami, że za długo klepiemy dane No chyba, że to podwaliny pod uruchomienie faktycznego przesyłania danych do CRP, które ponoć ma ruszyć od 01.07.2013r.
W MF też ludzie (choć nie każdy) ale prawo do pomyłki też mają i nie ma co komu wypominać. A termin, to dobrze że wydłużono bo w sumie teraz to jest to dostosowane do ustawy. Jedynie zegarki się za wcześnie pokazują. Ale podobno to błąd oprogramowania ze strony MG. I będzie to usunięte. To najnowsze wiadomości jakie ustaliłam w piątek.
16 cze 2013, 14:14
Ale ja nie wypominam braku wyrazu, tylko chciałem zwrócić uwagę na wyjątkową uprzejmość, która nie bardzo współgra z treścią wcześniejszych pism o brakach i opóźnieniach.
17 cze 2013, 07:41
czy możecie dziś pracować w CEIDG ? od rana nie można się zalogować, na e-puap brak info o awarii systemu
17 wrz 2013, 09:37
już hula
17 wrz 2013, 11:05
Wygląda na to, że w weryfikacjach zniknęło okno na zwracane dane. No chyba, że nie pojawia się u gości z NIP.
17 wrz 2013, 11:07
ano prawda :p
17 wrz 2013, 11:11
a jak młody przedsiębiorca poda nip urzędu pracy albo mamusi (jak to często się dzieje) to ciekawe gdzie to poprawić
17 wrz 2013, 11:42
No to już przestało hulać. Znowu się epuap zbiesił.
17 wrz 2013, 15:57
czy możecie dziś pracować w CEIDG ? od rana nie można się zalogować, na e-puap brak info o awarii systemu czy to jakiś prezent od Mikołaja?
06 gru 2013, 13:29
nie ma potwierdzenia z ePUAP, kody autoryzacyjne nie docierają