buahaha. to nie jest moje pismo. miało być "proszą" a nie jak wyszło "proszę" Jestem tylko szeregowym pracownikiem od VIESU. Lol jedna litera, a robi różnicę
W takim razie, nie bierz tego do siebie.
30 lis 2012, 22:02
Re: CEIDG
pingwinka
losos2010
buahaha. to nie jest moje pismo. miało być "proszą" a nie jak wyszło "proszę" Jestem tylko szeregowym pracownikiem od VIESU. Lol jedna litera, a robi różnicę
W takim razie, nie bierz tego do siebie. ;) :piwo:
spoko
30 lis 2012, 22:30
Loguję się do CEIDG za pośrednictwem innej "porażki" zwanej ePUAP. Dzisiaj to badziewie zdechło. Wnioski w CEIDG przeterminowują się. A wszystko to dlatego że jakieś kutwie żal było 2 stówek, czy cóś koło tego na dwa lata na certyfikat. Sprawy stanęły, nie pójdą do ZUS do Statystycznego. Bo ktoś ma węża w kieszeni. Ale oczywiście winnych nie ma. Co innego gdy badziewie działa ale człowiek jest zarobiony wpisywaniem każdego papiurka do tysiąca aplikacji i przeterminuje mu się wniosek o 20'. NOOO wtedy to zbrodnia jest, że UGHH. Pozdrawiam kutwy. I mądrali od terminów.
13 gru 2012, 13:00
Czy ktoś wie, czemu ten (s)hit dzisiaj nie działa?
13 gru 2012, 13:01
rychu
Loguję się do CEIDG za pośrednictwem innej "porażki" zwanej ePUAP. Dzisiaj to badziewie zdechło. Wnioski w CEIDG przeterminowują się. A wszystko to dlatego że jakieś kutwie żal było 2 stówek, czy cóś koło tego na dwa lata na certyfikat. Sprawy stanęły, nie pójdą do ZUS do Statystycznego. Bo ktoś ma węża w kieszeni. Ale oczywiście winnych nie ma. Co innego gdy badziewie działa ale człowiek jest zarobiony wpisywaniem każdego papiurka do tysiąca aplikacji i przeterminuje mu się wniosek o 20'. NOOO wtedy to zbrodnia jest, że UGHH. Pozdrawiam kutwy. I mądrali od terminów.
A jutro jeszcze SeRCe wyłączą i będzie super, potwierdzenia NIP też będą po terminie.
13 gru 2012, 13:06
Starababa
Czy ktoś wie, czemu ten (s)hit dzisiaj nie działa?
Ani chybi to wstęp do operacji "integracja PESELa".
13 gru 2012, 13:40
ePUAP działa - nie działa logowanie do CEIDG. A przeterminowanie ? Piszę notatkę urzędową i reszte mam w
13 gru 2012, 14:25
Już diziała
13 gru 2012, 14:47
Jbial
Już diziała pije-===[
I znowu nie działa gratulacje dla autorów tego gniota
02 sty 2013, 08:37
Czy zauważyliście ostatnio przypadki występowania 2 przedsiębiorców pod jednym NIP? Co robicie w takich sprawach?
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
22 maja 2013, 07:31
sprostować, sprostować ...
22 maja 2013, 07:38
Przyznam, że wyskoczyłem z tym pytaniem, ponieważ kolega z innego US pochwalił mi się, że puścił już parę sprostowań w tym temacie, ale efektu nawet po "paru" ładnych dniach nie widać.
____________________________________ Wśród mędrców zawsze znajdzie się miejsce na głupotę.
22 maja 2013, 08:19
"DNIACH"? Poczeka raczej kilka miesięcy... lub dłużej:-)
____________________________________ ------------------------------------------------------------------------------------------------ " (...) i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony, a potem zapytawszy o zarobki nasze, usiadł i zapłakał (...)"
22 maja 2013, 15:26
Można też poinformować przedsiębiorcę, że podał w CEIDG błędny NIP - i w jego interesie jest "niezwłocznie" dokonać aktualizacji w rejestrze CEIDG (podał NIP innego podmiotu; Niech sam złoży wniosek CEIDG-1, będzie szybciej niż czekanie aż MG zabierze się za sprawę (tj. sprostowanie wysłane przez US). Ja tak zrobiłam - działa ; podobnie jest w wykreśleniem jeśli działalność nie została wznowiono po 24 m. zawieszenia