Teraz jest 04 wrz 2025, 07:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2
"Programy Zielonki" i inne programy lokalne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:24

POSTY        16

LOKALIZACJAmałe miasto powiatowe za zachodzie kraju

Od wielu lat współpracujemy z p. Zielonką i nigdy nie mieliśmy problemów ze skontaktowaniem się z Nim. Również wszelkie problemy , również te wynikające z winy osoby obsługującej program kadry, płace , FK były rozwiązywane od ręki. Mail jest w pewnych przypadkach lepszym narzędziem do komunikacji niż telefon chyba, że ktoś woli "wisieć te pół dnia na telefonie"  lub  ma problemy z obsługą komputera. Powiem więcej - ze względu na szybką reakcję p. Zielonki w wielu kwestiach zdecydowaliśmy się na zakup programu EWIDENCJE. Na koniec - nie znam osobiście p. Zielonki i naprawdę nie mam żadnego interesu w tym aby Go zachwalać. A ten użytkownik, który chce mu dowalić jest chyba przedstawicielem konkurencji.

Potwierdzam to, również od lat  współpracujemy z p. Piotrem, a właściwie jego programami. nie ma najmniejszych problemów z komunikacja i reagowaniem na niekiedy nawet drobne błędy w programach.

06 mar 2008, 18:48
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:46

POSTY        315

<!--quoteo(post=25686:date=05. 03. 2008 g. 22:39:name=Piotr Zielonka)--><div class='quotetop'>(Piotr Zielonka @ 05. 03. 2008 g. 22:39) [snapback]25686[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Nr użytkownika: 3.162

Ponadto przypomnę: tematem wątku są "Prefiksy urzędów skarbowych".

Jest Was dwóch??? :o

<!--coloro:#336666--><span style="color:#336666"><!--/coloro-->ZIELONKA
Nr użytkownika: 82<!--colorc--></span><!--/colorc-->

Czy brat bliźniak? :D
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Stawiam na Braci! :)

Ostatnio edytowano 06 mar 2008, 21:05 przez Kasik, łącznie edytowano 1 raz

06 mar 2008, 21:04
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 lut 2007, 09:27

POSTY        44
Nie mam problemu z dodzwonieniem się do Piotra. Jeżeli jednego dnia jest nieuchwytny, dzwonię następnego. To aż taki problem Panowie Narzekacze? Poza tym radzę czytać instrukcje do programów  :czytaj: , a i znajomość starego, poczciwego Clippera nie zawadzi  B))) . Pozdrawiam i życzę wszystkim udanej akcji protestacyjnej.  :rolleyes:

08 mar 2008, 08:34

REJESTRACJA30 cze 2007, 17:06

POSTY        11

Mało realne - wczoraj narada w IS, dziś szkolenie dla CBA w Warszawie.
Ale szukanie w tym rozkładzie zajęć lekceważenia "klienta" naprawdę jest przesadą. E-mail ze zgłoszeniem problemu pozwala mi odpowiedzieć na niego wtedy, kiedy już mam wolną chwilę.

Złośliwości rozumiem, lecz pozostawiam bez komentarza.

Dlatego też zdziwiłem się, że pracuje Pan w urzędzie a nie np. w izbie gdzie byłoby na pewno więcej czasu na takie sprawy.
Bo jak widać z postów, pracownicy z pańskiego urzędu też nie są zbytnio zadowoleni.
Rozumiem, że informatyka z izby nie jest zainteresowana, więc nie ma tematu.

Wiele osób chwali Pana programy, ja też nic nie mam do ich funkcjonalności, co nie powinno dziwić, biorąc pod uwagę inne programy na których pracujemy.
Ale to już inna sprawa.

Pozdrawiam

09 mar 2008, 23:33
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 sty 2008, 18:24

POSTY        24
Kolega Zielonka pracując w urzędzie ma kontakt z naszymi sprawami u źródeł, w IS nie mają zielonego pojęcia jakie czynności wykonujemy w urzędach skarbowych. Programy są bardzo dobre - chociaż ciągle jeszcze 16 bitowe. Dla mnie ważniejsze jest sprawne działanie programu i zgodne z potrzebami niż efektowne okienkowe badziewie. Wodotryski przy pracy nie są wskazane  :D

18 mar 2008, 22:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 19 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2