____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:00 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 12:56
elsinore
Ważne tylko by ostatni zgasił światło.
Znakomicie wychwyciliście najbardziej trendy kierunek w ekonomii: <a href="http://praca.gwno.pl/gazetapraca/1,74785,4166867.html" target="_blank">http://praca.gwno.pl/gazetapraca/1,74785,4166867.html</a>
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:01 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 15:59
A ja myślę, że nasza "góra" zadaje tyle, żeby nie było czasu na przemyślenia. "Jak będą mieli full roboty to nie będą myśleć o nas i o tym co z nimi robimy". Następne sprawozdanko - ilość dyskietek, tasiemek, płyt CD i DVD zużytych od 1993 r. z uzasadnieniem użycia każdej z nich.
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:01 przez alexy, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 16:29
DRAGO - jak myślisz, ile Hindus potrzebuje na nauczenie się polskiego?<a href="http://www.computerworld.pl/news/108941.html" target="_blank">Tu zobaczysz jak może wyglądać Twój Helpdesk - (język angielski)</a> Szczególnie polecam clip nr 1 i nr 3 - wizyta w Indiach.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:02 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 16:45
Niech sobie robią co chcą, ciekawy jestem co zrobią, jak się obudzą z ręką w nocniku. Stara gwardia zostanie z przyzwyczajenia a zewnętrzna informatyka w młodym wykonaniu... hmmm i w tym momencie chyba powinienem powiedzieć bye bye. No chyba że wynagrodzenie będzie wprost proporcjonalne do wykonywanej pracy.
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:05 przez xman, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 18:43
xman
Niech sobie robią co chcą, ciekawy jestem co zrobią, jak się obudzą z ręką w nocniku. Stara gwardia zostanie z przyzwyczajenia a zewnętrzna informatyka w młodym wykonaniu...
Znam już jedną informatyczkę, która postanowiła skorzystać z przejścia na wcześniejsza emeryturę, ale pozostała "gwardia" też myśli podobnie jak Ty. To znaczy czy nowe KASy będą dobrym pracodawcą? Mamy jeszcze sporo czasu by się przygotowac do podjęcia właściwej decyzji.
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:06 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 21:05
Może się źle zrozumieliśmy, mi chodzi o to, że młody ma dość już tego, że pracuje więcej a dostaje mniej. I że jeśli nic się nie zmieni na lepsze to "gwardia" będzie nawet na emeryta w KAS'ach pracować, bo młody nie będzie miał ochoty współpracować w takich warunkach.
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:07 przez xman, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 22:14
Mam pomysł, idąc za przykładem "podejrzanych" bajek dla dzieci, może wymyślelibyśmy najbardziej bezsesowne sprawozdanie do zrobienia przez UC, US, IS, IC, na które mogłaby wpaść góra. Ja obstawiam ww. nośniki od 1993 r.
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:07 przez alexy, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 23:06
Ja jestem za tym, aby nasze sprawozdania były wprowadzane elektronicznie i centralnie tak, żebyśmy nie musieli robić tych debilnych czynności z opcją "REPEAT UNTIL MF PRESSssssss...". Wolałbym w tym czasie zająć się jakąś normalną pracą np. komputerkami i instalacjami. itp.
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:08 przez xman, łącznie edytowano 1 raz
29 maja 2007, 23:20
Alexy
Mam pomysł, idąc za przykładem "podejrzanych" bajek dla dzieci, może wymyślelibyśmy najbardziej bezsesowne sprawozdanie do zrobienia przez UC, US, IS, IC, na które mogłaby wpaść góra. Ja obstawiam ww. nośniki od 1993 r.
Został jeszcze do spisania magazyn uszkodzonych i nie używanych HD - nieprawdaż?
Ciekawe co KASY zrobią z tymi zabytkami. Może wyślemy je MinFin?
Ostatnio edytowano 30 maja 2007, 10:09 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
30 maja 2007, 09:03
Panowie czytają Was światłe (a nawet światłowodowe) umysły ze Świętokrzyskiej, więc lepiej nie podpowiadajcie "coby tu jeszcze posprawozdawać"... nigdy nie wiadomo co Takiemu Racjonalizatorowi do łba strzeli...
____________________________________ always look on the bright side of life
30 maja 2007, 09:53
elsinore
Panowie czytają Was światłe (a nawet światłowodowe) umysły ze Świętokrzyskiej...
Myślę, że dopóki nie przejdziemy na xxx.skarbowcy.pl to nam to nie grozi...
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
Ostatnio edytowano 31 maja 2007, 06:33 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz
30 maja 2007, 18:48
Zamiast zajmować się ****ołami, to lepiej liczcie obciążenie [kg/m2] stropu w serwerowni. :angry2: Ja na razie mam brak danych , to zaleciłem kierowniczce z ogólnego zakup kasków dla pań urzędujących pod serwerownią - cholera wie jak długo to wytrzyma? Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 06:23 przez Ramona, łącznie edytowano 1 raz
31 maja 2007, 21:57
Pytanie: czy pobór prądu przez oświetlenie w serwerowni też liczyć jako obciążenie??? Ale bzdety. <_< I czy ciężar wszystkich serwerów, sejfów i biurek podzielić przez całą powierzchnię serwerowni, czy też wpisać w danym miejscu???
Ostatnio edytowano 04 cze 2007, 06:36 przez alexy, łącznie edytowano 1 raz