Dzięki Jak tylko załapię trochę czasu to skorzystam z porady.
Korciło mnie i .... działa Jeszcze raz dzięki!
PS. Ten problem przez kilka miesięcy rozgryzali "spece" z MF.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
28 wrz 2009, 10:38
Zmiana systemów na open
supersaper
Dzięki Jak tylko załapię trochę czasu to skorzystam z porady.
Korciło mnie i .... działa Jeszcze raz dzięki!
Nie ma sprawy Dziwi mnie tylko, że taki czysto techniczny problem zrzuca się na barki kogoś, kto nie jest informatykiem.
28 wrz 2009, 11:20
Zmiana systemów na open
Korzystanie z Linuxa ogranicza możliwość złapania "wirusa". A taki Windows Vista, to: Viruses Intruders Spyware Adware Trojans
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
28 wrz 2009, 17:13
Zmiana systemów na open
Tadeo74
Korzystanie z Linuxa ogranicza możliwość złapania "wirusa". A taki Windows Vista, to: Viruses Intruders Spyware Adware Trojans
Są tacy co i LINUXa zawirusują
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
28 wrz 2009, 18:23
Zmiana systemów na open
pink
...Dziwi mnie tylko, że taki czysto techniczny problem zrzuca się na barki kogoś, kto nie jest informatykiem.
A mnie nie. Zajęcie się sprawą przez informatyka oznaczało by normalność - a to nie wchodzi w grę w naszym resorcie
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
28 wrz 2009, 18:23
Zmiana systemów na open
... ech ludzie tak na prawdę nie jest istotne jakim sprzętem czy SO będzie dysponował urzędnik. Najważniejsze jest to na ile sprawny i skuteczny będzie soft. Po co wam Win 7 i najnowszy Intel w środku skoro cała jedo "para" pójdzie w rysowanie przycisków edytora tekstu lub program antywirusowy. Prawdziwa informatyzacja zacznie się wtedy gdy na magistrali petent-urzędnik obowiązywać będzie jedynie słuszny przekaz elektroniczny, bez papierków. Nie jest istotne czy będzie to Linux, BSD, MacOS czy Win. Zcentralizowane systemy www na platformie Java lub .Net działające w chmurze (CPD Radom) pozwolą stosować dowolny OS.