Teraz jest 05 wrz 2025, 23:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 89  Następna strona
SeRCe ruszyło 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 20:22

POSTY        38
Post Re: SeRCe ruszyło
Też się daję na to nabierać i sprawdzam i mam wrażenie, że za kogoś tam odwalam robotę.
Nasze zgłoszenia służą do poprawiania błędów - nie naszych. Dzięki temu nerwy co chwila, bo nie migruje a efekty pracy takie,że drepczę w miejscu. Wprowadzone tyle co kot napłakał. A za mnie ktoś coś zrobi?

24 sie 2011, 18:09
Zaawansowany

REJESTRACJA22 cze 2011, 21:05

POSTY        42
Sprawiedliwości nie szukaj na tym świecie - bo jej nie ma . Tym chronimy swoje zadki ze robimy dobrze a wina jest systemu a nie naszej nie wiedzy.   U mnie na winnego czy też nie  wszystko powieszą , a potem pisz wyjaśnienia.

24 sie 2011, 18:17
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 sie 2009, 18:31

POSTY        37
Jak myślicie, czy mogę zarejestrować w Sercu osobę która zmarła w 1990r., bo złożony był przez spadkobierców SD. Mi się wydaje, że tak bo nie ma innej możliwości. Tak samo zresztą też rejestrowałam małoletnich.

25 sie 2011, 06:29
Zaawansowany

POSTY        42
Jasne ja odnotowuje z deklaracji i wprowadzam date końca.

mam inny problem wprowadzam rachunek bankowy , wcześniej nie miał . A serece krzyczy ze rachunek został zlikwidowany????? Dalej nie puszcza. W poltax tez nic nie ma. Jest to bank spółdzielczy powinien istnieć.

25 sie 2011, 07:13
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 paź 2009, 13:53

POSTY        86
nin15                    

jest 16.30 i wyłączyli SeRCe bez zapowiedzi
udoskonalać będą pewnie
idę do domu

Komunikat opublikowano na drogowskazie o godz. 20.10 ;)
Trzeba było posiedzieć dłużej... by się o tym dowiedzieć :brawa:

25 sie 2011, 07:17
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        37
kakw1                    

mam inny problem wprowadzam rachunek bankowy , wcześniej nie miał . A serece krzyczy ze rachunek został zlikwidowany????? Dalej nie puszcza. W poltax tez nic nie ma. Jest to bank spółdzielczy powinien istnieć.

Ja mam taki sam problem i koleżanka z innego US też tak miala.a Chyba trzeba zgłosić to do HD. Chociaż nie wiem czy to cos da, ale moze warto sprobować.

25 sie 2011, 07:47
Znawca

REJESTRACJA01 lip 2010, 12:31

POSTY        118
kakw1                    

Też tak miałem, zobacz czy w Sercu w danych lokalnych gdzieś taki rachunek już nie istanił. W moim przypadku było właśnie tak, że w naszym us takiego rachunku nie było ale był kiedyś w innym urzędzie no i d.... - pisze że rachunek został zlikwidowany.

25 sie 2011, 07:53
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        37
Faktycznie, sprawdziłam w Poltax i ten rachunek bankowy zgłaszał kiedyś mąż, któremu się zmarło no i ma zamknięty rachunek. i co teraz żonie nie mogę tego rachunku wpisać bo jej mąż nie żyje. jak ja jej to powiem??? Co za syfff.

25 sie 2011, 08:24
Amator

REJESTRACJA22 sie 2011, 19:55

POSTY        24
coraz lepiej ciekawe kiedy to bagno się zapadnie
miało być lepiej a wyszło jak zawsze
ja nie umię wprowadzić rachunku komornikowi nie z naszego us bo pojawia mi się komunikat że
niezidentyfikowany błąd
jazda bez trzymanki
masakra  :zly1:

25 sie 2011, 08:34
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją
Tak się zastanawiałem dlaczego co jakiś czas SeRCe się wykrzacza i doszedłem do wniosku, że to prawdopdobnie rozbudowana funkcja AI co jakiś czas daje mi możliwość  postemplowania wydrukowanych papierzysk podpisanie ich i zakopertowanie.
:wacko:

25 sie 2011, 09:39
Zobacz profil WWW
Zaawansowany

REJESTRACJA17 lis 2009, 13:30

POSTY        31
My mamy problem z wyrejestrowaniem z powodu KONC naszych podatników w POLTAX, bo po wprowadzeniu w SRC daty końca w naszym lokalnym znika data decyzji i jej odbioru  :excl: , co skutkuje tym, że przy próbie wyrejestrowania krzyczy, że NIE ZAKOŃCZONO PROCESU NADAWANIA NIP :zly1:
Nie mówiąc już o tym, że pare razy dziennie SRC ma error i każe CZEKAĆ - tylko na co?!
Ciekawe ile ten mądrala premii dostanie za ten "super wynalazek"   :mur:

25 sie 2011, 09:47
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 paź 2009, 13:53

POSTY        86
HITY ostatnich godzin.
Otwiera DRUGI adres zamieszkania [RAD] z datą 23.07.2011. W Poltax na chwilę obecną dwa adresy zamieszkania
Otwiera drugi KAD i w Poltax mamy dwa adresy przechowywania dokumentacji rachunkowej.
Przy każdej zmianie źródła w Sercu dopisuje nowy adres siedziby z datą aktualizacji i są DWA otwarte.

e-bałagan coś mi się zdaje czy innowacyjna gospodarka danymi  :brawa:

25 sie 2011, 11:44
Zaawansowany

POSTY        42
tutti                    

kakw1                    

Też tak miałem, zobacz czy w Sercu w danych lokalnych gdzieś taki rachunek już nie istanił. W moim przypadku było właśnie tak, że w naszym us takiego rachunku nie było ale był kiedyś w innym urzędzie no i d.... - pisze że rachunek został zlikwidowany.

U mnie było dokładnie tak samo , rach-bank został zlikwidowany z datą wyrejestrowania (przeniesienie do innego US). Może komuś sie udało taki rachunek wprowadzić ponownie? Czy już go odłożyć i  :sex: .  Miłej i spokojnej pracy.

25 sie 2011, 13:49
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
rudeboys                    

e-bałagan coś mi się zdaje czy innowacyjna gospodarka danymi  :brawa:

SeRCe w budowie.

O  co chodzi?
:o

Nie od razu Kraków zbudowano  :nonono:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Ostatnio edytowano 25 sie 2011, 14:08 przez kominiarz, łącznie edytowano 2 razy

25 sie 2011, 14:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 1243 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 89  Następna strona