Teraz jest 05 wrz 2025, 23:18

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
System Informacji Podatkowej 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA19 lis 2007, 11:38

POSTY        1
już dawno funkcjonuje SIP i przyznam, że to najlepsze dzieło naszego Minfina, praktycznie każdy dzień zaczynam od zalogowania się do sipa, tak spytam z ciekawości czy ktoś jeszcze korzysta z tego programu?

a i jeszcze jedno byłem na zwolnieniu i nie bardzo się orientuję, O.p. nakazuje publikować interpretacje Ministra na stronie internetowej, w sipie są ale w domu ich znaleźć nie mogę, wszystkie typy dokumentów są poza interpretacjami, niemniej brawo za ten program dla minfina, żeby jeszcze na pisma szybciej odpowiadali , a czasami żeby w ogóle odpowiedzieli byłoby miło

03 gru 2007, 20:49

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

... praktycznie każdy dzień zaczynam od zalogowania się do sipa, tak spytam z ciekawości czy ktoś jeszcze korzysta z tego programu?...

Masz widać ten komfort, że od rana  :dupa:  Ci nie zwracają przełożeni kolejnymi zadaniami "na wczoraj" i możesz codziennie posurfować w SIPie.
Zaskoczyło mnie jednak Twoje zdziwienie co do zasobów SIPu dla pracownikow fiskusa i podatników. MF nigdy nie przejmowało się ustawowymi wymogami w tym zakresie. A dla podatników są tylko "interpretacje jedynie słuszne."

03 gru 2007, 22:24

REJESTRACJA22 paź 2006, 17:51

POSTY        197
Moim zdaniem jest dobrze ! A będzie jeszcze lepiej...jak otworzę piąte piwko...:))

03 gru 2007, 22:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3 ]