Powoli zbliża się okres świąteczny. Czas pomyśleć o prezentach dla grzecznych skarbowców, np. dla niezbanowanych użytkowników niniejszego forum. Ponieważ żona truje mi ( znaczy delikatnie zwraca uwagę ), że czasem zbyt mocno trzymam się monitora ( jedynego w domu i to na dodatek usytuowanego w pokoju starszej latorośli ), tak zastanawiam się, czy czasem administrator niniejszego portalu, nie ufundowałby w prezencie gwiazdkowym małych, skromnych notebooków dla najwierniejszych z wiernych ( czytaj dla "największych gaduł" ). Nie za dużo, żeby nie rozpuścić towarzystwa. Ot tak z pięć ( z pominięciem moderatorów ) lub dziesięć ( bez pomijania ). Jestem pewien, że tak uhonorowani, odwdzięczyliby się jeszcze bardziej intensywną pracą epistolograficzną ( w wydaniu elektronicznym rzecz jasna ). A należy przypuszczać, że inni skarbowcy zachęceni na przyszłość taką formą nagradzania, też wniosą swój wkład w dalszy rozwój portalu. Co o tym sądzicie współforumowicze i Ty drogi Inspektorze?
Ostatnio edytowano 24 lis 2007, 19:16 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
24 lis 2007, 19:15
helvet
Ot tak z pięć ( z pominięciem moderatorów )
elsinore Nadir helvet Drago zielonka
helvet
lub dziesięć ( bez pomijania )
+ melon tranquilo wjawor straszny komisarz vel prakt... kominiarz jakoś tak adminów nie dodałem.
helvet
Co o tym sądzicie współforumowicze i Ty drogi Inspektorze?
Nie moja kasa, nie ja pójdę siedzieć. Ale taniej by wyszło "zbanowanym" wysłać :piwo: . W końcu to im należałoby osłodzić gorycz egzystencji i zmotywować do bardziej "poprawnej" kohabitacji. Z punktu widzenia administratorów i modów to dosyć mordercza propozycja bo zacznie się wyścig szczurów. Chociaż przy aktywności Kominiarza trudno byłoby go dogonić. A propos już raz mignął mi "tryumfalny" w swej wymowie post powyższego na temat rzekomego "dojścia" Drago.
24 lis 2007, 19:52
krychu
Nie moja kasa, nie ja pójdę siedzieć. Ale taniej by wyszło "zbanowanym" wysłać :piwo: . W końcu to im należałoby osłodzić gorycz egzystencji i zmotywować do bardziej "poprawnej" kohabitacji. (...)
Przyrzekam publicznie, że zaraz po otrzymaniu od Admina oczekiwanego "prezentu gwiazdkowego", następnego dnia wysyłam zbanowanym po pięciolitrowej puszce złocistego napoju... :piwo:
24 lis 2007, 20:33
Zawrzało jak w ulu. Czyżby decyzja już zapadła?
24 lis 2007, 20:38
krychu
Zawrzało jak w ulu. Czyżby decyzja już zapadła?
Z tym "zawrzeniem" to trochę przsada. A laptopy najlepiej z mobilnym internetem ( z wykupionym rocznym abonamentem ). Jak szaleć to szaleć Nie ukrywam, że jestem za wariantem z moderatorami :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
24 lis 2007, 21:07
wjawor
Jak szaleć to szaleć
To może dla drugiej dziesiątki przynajmniej coś drobniejszego: <a href="http://www.nowinki.net/img/u/full/449-lodowkausb.jpg" target="_blank">http://www.nowinki.net/img/u/full/449-lodowkausb.jpg</a>
Ostatnio edytowano 24 lis 2007, 21:48 przez rychu, łącznie edytowano 1 raz
24 lis 2007, 21:26
krychu
To może dla drugiej dziesiątki przynajmniej coś drobniejszego: <a href="http://http://www.nowinki.net/img/u/full/449-lodowkausb.jpg" target="_blank">http://www.nowinki.net/img/u/full/449-lodowkausb.jpg</a>
Podejrzewam, że to lodówka. Niestety moja przeglądarka internetowa nie otwiera tego linka, co tylko potwierdza, że spełniam kryteria do nowego kompa ( ew. laptopa ). :brawa:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
24 lis 2007, 21:29
wjawor
Niestety moja przeglądarka internetowa nie otwiera tego linka, co tylko potwierdza, że spełniam kryteria do nowego kompa ( ew. laptopa ). :brawa:
Sorka. Moja skucha. <_<
24 lis 2007, 21:30
wjawor
Z tym "zawrzeniem" to trochę przsada. A laptopy najlepiej z mobilnym internetem ( z wykupionym rocznym abonamentem ). Jak szaleć to szaleć Nie ukrywam, że jestem za wariantem z moderatorami :piwo:
To takie późnojesienne „wrzenie”. Co do laptopów, to prosił bym o notebook: Apple MacBook Pro MA092ZH/CP, a jeżeli to by był za drogi to może chociaż Apple MacBook Pro MA609ZH/DP. I jeszcze jedno, coś mi się wydaje, ze opcja bez moderatorów nie przejdzie i trzeba się z tym pogodzić.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
24 lis 2007, 21:40
zielonka
...I jeszcze jedno, coś mi się wydaje, ze opcja bez moderatorów nie przejdzie i trzeba się z tym pogodzić.
Mam gorsze przeczucie ( dla Was ), pewnie jak zwykle wystarczy tylko dla moderatorów Zielonka, Ciebie to raczej widziałem w gronie sponsorów :piwo:
24 lis 2007, 21:48
wjawor
Podejrzewam, że to lodówka.
<a href="http://www.nowinki.net/img/u/full/449-lodowkausb.jpg" target="_blank">O teraz działa</a> Ale najpierw "czerwony jak cegła" musiałem zejść do swojej starej ale pełnej lodówki po jedno pszeniczne. Obiekt na USB ale niestety małego kalibru więc repertuar :piwo: ograniczony
Ostatnio edytowano 24 lis 2007, 21:56 przez rychu, łącznie edytowano 1 raz
24 lis 2007, 21:55
krychu
...Obiekt na USB ale niestety małego kalibru więc repertuar :piwo: ograniczony
Ważne, czy zdąży schłodzić następne, zanim wypiję to które wyjąłem :brawa:
24 lis 2007, 21:59
wjawor
Mam gorsze przeczucie ( dla Was ), pewnie jak zwykle wystarczy tylko dla moderatorów Zielonka, Ciebie to raczej widziałem w gronie sponsorów :piwo:
Czemu nie jak tak, ale to może w innej bajce. Widzę, że ta zakończyła się dla mnie nim się rozpoczęła. Tak ładnie zapowiadał się wieczór.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
24 lis 2007, 22:07
zielonka
Czemu nie jak tak, ale to może w innej bajce. Widzę, że ta zakończyła się dla mnie nim się rozpoczęła. Tak ładnie zapowiadał się wieczór.
To wina helveta. Przedobrzył. Gdyby zaproponował pierwszą trójkę +mods to by przeszło. Załapałby się i nikt za bardzo by nie wnikał. A w analogicznej sytuacji roku przyszłego Admins mogliby intensywniej potrząsnąć worem i wtedy, być może, starczyłoby i dla piątego. A tak to psińco. I lodóweczki też pa pa. :angry2: