Teraz jest 05 wrz 2025, 23:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona
Spartakiada 2007 Cetniewo 
Autor Treść postu

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Już tylko miesiąc do planowanej spartakiady. Jest ktoś bardziej wtajemniczony?
Oprócz zaproszenia na stronach Fundacji Skarbowości "zero" szczegółów. Czy jest może chociaż jakiś organizator tej imprezy?

Ostatnio edytowano 20 kwi 2007, 17:58 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

19 kwi 2007, 21:20
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 20:09

POSTY        156

LOKALIZACJAz dołu mapy
Bardzo miła pani z fundacji zapewniła mnie, że impreza się odbędzie. Jednak szczegóły już powinny być, :angry: bo zostało dramatycznie mało czasu. A maj... Cetniewo... wszystko przemawia za tym, żeby tam być. :)

Ostatnio edytowano 20 kwi 2007, 17:58 przez dapa, łącznie edytowano 1 raz

20 kwi 2007, 07:58
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 paź 2006, 06:21

POSTY        84
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Drodzy Pracownicy Skarbowości!

W imieniu Zarządu Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II oraz Organizatorów mamy zaszczyt zaprosić Pracowników Skarbowych wraz z Rodzinami na VII Mistrzostwa Polski Skarbowców o Puchar Ministra Finansów połączone z Festynem Skarbowców, które odbędą się w dniach 24-27 maja 2007 r. w Ośrodku Przygotowań Olimpijskich CETNIEWO (Władysławowo), woj. pomorskie.

Podczas Mistrzostw rozegrane będą konkurencje sportowe: bieg na 5 km, pływanie stylem dowolnym na dystansie 50 m, strzelanie z broni, turniej piłki nożnej "piątek", tenis stołowy, badminton, piłka siatkowa (drużyny mieszane) oraz przeciąganie liny dla kobiet.

Prosimy o nadsyłanie zgłoszeń i rezerwację noclegów w terminie do dnia 24 kwietnia 2007 roku na adres Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II w Bydgoszczy.

RAMOWY PROGRAM MISTRZOSTW
24.05. - Przyjazd i zakwaterowanie (indywidualne zwiedzanie okolicy)
25.05. - Wycieczki do wyboru: Cetniewo - Jastarnia - Jurata - Hel - Cetniewo, Cetniewo - Malbork - Gdańsk (Stare Miasto) - Cetniewo, Cetniewo - Gdańsk (Stare Miasto) - Sopot - Gdynia - Cetniewo), Cetniewo - katamaranem /warunek to 450 osób/z Jastarni do Gdańska (Stare Miasto) - katamaranem do Jastarni - Cetniewo.
26.05. - VII Mistrzostwa Polski (realizacja programu Mistrzostw)
27.05. - Wyjazd

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE ORAZ REGULAMINY MISTRZOSTW DOSTĘPNE SĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ www.fundacjaskarbowosci.pl <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial--><span style="font-family:Arial"><!--/fonto--><!--coloro:#FF6666--><span style="color:#FF6666"><!--/coloro--> AKCJA OSTRZEGAWCZA <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

20 kwi 2007, 12:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 gru 2006, 20:02

POSTY        33
Nareszcie się coś ruszyło w tym temacie, teraz nie pozostaje nam nic innego jak zacząć intensywne przygotowania. Pierwszy etap to oderwanie tyłka od stołka, a potem to już jakoś pójdzie! :D

20 kwi 2007, 13:48
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 mar 2007, 19:42

POSTY        15

LOKALIZACJA...wieś jak Pcim Dolny ;)
U mnie w Urzędzie póki co cisza... Jak cisza na morzu :) ha ha ha.
Czyżby nikt nie jechał?

Ostatnio edytowano 20 kwi 2007, 18:01 przez agness777, łącznie edytowano 1 raz

20 kwi 2007, 14:45

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Po wizycie na stronie fundacji wiem, że w poprzednim roku pływanie męskie odbywało się w czterech kategoriach (przypuszczam, że wiekowych - bo chyba nie wagowych). Czy może ktoś przybliżyć, jak przedstawiał się ten podział?
Aha i chciałbym prosić o podanie czasu wyścigu ostatniego zawodnika (nawet może być w przybliżeniu).
Może Tranqilo coś pamięta... Chciałbym wiedzieć, czy mam (ewentualnie) szansę kogoś wyprzedzić...

I jeszcze jedno.
Skoro Mistrzostwa organizowane są w Cetniewie, to składam zapotrzebowanie na szkolenie w tym samym czasie (lub tuż przed) w ośrodku Bałtyk w Jastrzębiej Górze. Połączymy przyjemne z pożytecznym. :piwo:

Ostatnio edytowano 22 kwi 2007, 06:38 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

20 kwi 2007, 20:21
Amator
Własny awatar

POSTY        15

W zeszłym roku w pływaniu wygrały osoby, które w ogóle nie płynęły...
Fałsz!

20 kwi 2007, 23:50

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

W zeszłym roku w pływaniu wygrały osoby, które w ogóle nie płynęły...
Fałsz!

Mam nadzieję, że to miał być żart. :angry:

21 kwi 2007, 07:44
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 gru 2006, 20:02

POSTY        33

Po wizycie na stronie fundacji wiem, że w poprzednim roku pływanie męskie odbywało się w czterech kategoriach (przypuszczam, że wiekowych - bo chyba nie wagowych). Czy może ktoś przybliżyć, jak przedstawiał się ten podział?
Aha i chciałbym prosić o podanie czasu wyścigu ostatniego zawodnika (nawet może być w przybliżeniu).
Może Tranqilo coś pamięta... Chciałbym wiedzieć, czy mam (ewentualnie) szansę kogoś wyprzedzić...

I jeszcze jedno.
Skoro Mistrzostwa organizowane są w Cetniewie, to składam zapotrzebowanie na szkolenie w tym samym czasie (lub tuż przed) w ośrodku Bałtyk w Jastrzębiej Górze. Połączymy przyjemne z pożytecznym. :piwo:

W zeszłym roku w pływaniu nie było ostrej konkurencji, Ci, którzy pływają rekreacyjnie, mieli duże szanse na zwycięstwo. Więc jeśli tylko długość basenu o wymiarach olimpijskich nie jest Ci obca to miejsce na podium lub tuż obok na pewno jest możliwe do zdobycia. Nie polecam natomiast piłki nożnej, patrząc na sam ubiór zawodników od razu widać, że amatorami nie są, a o grze już nie wspomnę. Pozostałych konkurencji nie obserwowałam więc ciężko mi powiedzieć jaki jest poziom.

Ostatnio edytowano 22 kwi 2007, 19:07 przez onna, łącznie edytowano 1 raz

22 kwi 2007, 15:30

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
No to i po kolejnych zmaganiach na sportowych arenach. Podobno zjechało się ponad 800 bardziej lub mniej aktywnych uczestników. Medali nie starczyło dla wszystkich, piwa chyba tak (gorzej z ławkami na biesiadzie).
Ale jedzie się tam podobno, by odstresować się, odpocząć, spotkać znajomych, itd.
Czy było o.k., czy mogło być lepiej - sami tworzymy tę imprezę, więc zawsze następnym razem może być lepiej jeśli czegoś brakowało.

Ostatnio edytowano 29 maja 2007, 11:04 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

28 maja 2007, 17:09
Amator
Własny awatar

POSTY        15

No to i po kolejnych zmaganiach na sportowych arenach. Podobno zjechało się ponad 800 bardziej lub mniej aktywnych uczestników. Medali nie starczyło dla wszystkich, piwa chyba tak (gorzej z ławkami na biesiadzie).
Ale jedzie się tam podobno, by odstresować się, odpocząć, spotkać znajomych, itd.
Czy było o.k., czy mogło być lepiej - sami tworzymy tę imprezę, więc zawsze następnym razem może być lepiej jeśli czegoś brakowało.

Powiem tak, ładnie napisane. :) Nie będę marudzić, bo prawie wszystko było ok, poza brakiem miejsc siedzących i deszczem przy rozdawaniu nagród... ale to jakoby już siła wyższa.
Pogoda przepiękna w dzień i to najważniejsze!
Pozdrowienia dla Panów z US w Nowym Targu... a szczególnie dla Pana, którego poznałam na śniadaniu 26 maja, który miał piękny uśmiech i nie był zaskoczony, że byłam jedynie kibicem. :) Dzięki za pożegnalne gifty. :)

Ostatnio edytowano 29 maja 2007, 11:06 przez agness777, łącznie edytowano 1 raz

28 maja 2007, 17:33
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Pozdrowienia dla Panów z US w Nowym Targu... a szczególnie dla Pana, którego poznałam na śniadaniu 26 maja, który miał piękny uśmiech i nie był zaskoczony, że byłam jedynie kibicem. :)

A dlaczego byłaś TYLKO kibicem???  :o

Ostatnio edytowano 29 maja 2007, 11:06 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

28 maja 2007, 17:59
Amator
Własny awatar

POSTY        15

A dlaczego byłaś TYLKO kibicem???  

Nie dopuściliby mnie do pływania, gdyż miałam za długie paznokcie... dyskfalifikacja by nastąpiła, bo to prawie jak wiosła. :) Ale za rok płynę. :) Obiecuję nie zapuszczać już takich szponów. :)

Ostatnio edytowano 29 maja 2007, 11:08 przez agness777, łącznie edytowano 1 raz

28 maja 2007, 18:19
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Nie dopuściliby mnie do pływania, gdyż miałam za długie paznokcie... dyskfalifikacja by nastąpiła, bo to prawie jak wiosła. :) Ale za rok płynę. :) Obiecuję nie zapuszczać już takich szponów. :)

Uffffffffffff odetchnąłem.
Podejrzewałem coś gorszego!
W pływaniu każdy ma swój tor.
Ale już w koszykówce czy "szczypiorniaku", to mógłby być problem...  :rolleyes:

Ostatnio edytowano 29 maja 2007, 11:08 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

28 maja 2007, 18:26
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 21 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona