Jak można usunąć całkowicie konto na tym portalu? Za inne zdanie niż Harakiri - (czyli przemądrzały gość, cwaniak, który uważa że zawsze ma racje) dostałem bana na stronę główną. Nie mogę również wysyłać pw. Dajcie instrukcję jak całkowicie usunąć konto.
06 kwi 2022, 11:23
Re: Usunięcie konta.
Na tym portalu za cokolwiek dostaniesz " bana " , jak się nie będzie podobać Administratorowi to nałoży bana i nic tego nie zmieni. A niby jest wolność słowa i wypowiedzi.
____________________________________ //S.A.K
06 kwi 2022, 12:13
Tutaj za wszystko dają bana. Ja dostałam, bo miałam czelność napisać, że mi się nie podoba, jak jadą na Owsiaka... Każdy to widzi, a forum "umiera".
07 kwi 2022, 07:06
Niestety, niektórym tęskno za cenzurą rodem z PRL. Trzymaj się Arystoteles. Wstyd natomiast za admina, który zablokował oraz za tych co tej blokady nie usuwają.
07 kwi 2022, 15:55
Ciekawe za co teraz dostaje się bana. Kiedyś za czasów togi to nawet za brak ą, ę. Obecnie, pod tym względem, to hulaj dusza. Rozumiem, że pozostały już tylko względy związkowe, bo np. obrażanie innych ma tutaj się wciąż całkiem dobrze.
08 kwi 2022, 08:46
Było za co . Nie dość, że miał inny pogląd, to jeszcze się nazwał Arystotelesem - kto to słyszał...?!
08 kwi 2022, 13:39
awista
Ciekawe za co teraz dostaje się bana. Kiedyś za czasów togi to nawet za brak ą, ę. Obecnie, pod tym względem, to hulaj dusza. Rozumiem, że pozostały już tylko względy związkowe, bo np. obrażanie innych ma tutaj się wciąż całkiem dobrze.
Pewnie za takie wpisy możesz dostać.
08 kwi 2022, 18:07
markk
Pewnie za takie wpisy możesz dostać.
A więc toga wiecznie żywy.
09 kwi 2022, 16:13
arystoteles
Jak można usunąć całkowicie konto na tym portalu? Za inne zdanie niż Harakiri - (czyli przemądrzały gość, cwaniak, który uważa że zawsze ma racje) dostałem bana na stronę główną. Nie mogę również wysyłać pw. Dajcie instrukcję jak całkowicie usunąć konto.
Nie ma takiej instrukcji, ani nie ma takiej opcji. To nie kościół - apostazji nie otrzymasz.
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
12 kwi 2022, 18:51
Witam, po dłuższej przerwie spowodowanej banem od admina. Za co, nie wiem. Nie wiem również, dlaczego nie mogę dodać wpisu do nowych dyskusji.
26 lip 2022, 15:54
moich postów też nie puszczają....czemu? nie wiem....
26 lip 2022, 17:56
Oolga11
moich postów też nie puszczają.... czemu? nie wiem....
Jak widać puszczają. Wszelkie zapytania kieruj do Inspektora na PW.
____________________________________ Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy. Marylin Monroe.
11 sie 2022, 10:03
BeataRoszkowska
Oolga11
moich postów też nie puszczają.... czemu? nie wiem....
Jak widać puszczają. ;) Wszelkie zapytania kieruj do Inspektora na PW.