Zdrowych, pogodnych, dostatnich Świąt Wielkiej Nocy wszystkim (bez wyjątku) skarbowcom życzy Cyanide3.
____________________________________ idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
Ostatnio edytowano 06 kwi 2007, 07:08 przez cyanide3, łącznie edytowano 1 raz
05 kwi 2007, 16:15
Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej świąt w szczęście owocnych życzy kurczaczek wielkanocny.
____________________________________ Uważaj Wielki Kaczor patrzy
Ostatnio edytowano 06 kwi 2007, 07:08 przez nowak, łącznie edytowano 1 raz
05 kwi 2007, 21:05
Oby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła, atmosferka była miła, a zajączek uśmiechnięty - przyniósł wszystkim Wam prezenty!
06 kwi 2007, 07:37
Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!!
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
06 kwi 2007, 08:06
Zdrowych, wesołych świąt, mokrego dyngusa, poprawionego projektu Ustawy o KAS życzy: kasialu
06 kwi 2007, 09:04
Wielkanoc
Droga, wierzba sadzona wśród zielonej łąki, na której pierwsze jaskry żółcieją i mlecze. Pośród wierzb po kamieniach wąska struga ciecze, a pod niebem wysoko śpiewają skowronki.
Wśród tej łąki wilgotnej od porannej rosy, drogą, którą co święto szli ludzie ze śpiewką, idzie sobie Pan Jezus wpółnagi i bosy z wielkanocną w przebitej dłoni chorągiewką.
Naprzeciw idzie chłopka. Ma włosy złociste, łowicka jej spódniczka i piękna zapaska. Poznała Zbawiciela ze świętego obrazka, upadła na kolana i krzyknęła: Chryste!"
Bije głową o ziemię z serdeczną rozpaczą, a Chrystus się pochylił nad klęczącym ciałem i rzeknie: "Powiedz ludziom, niech więcej nie płaczą! Dwa dni leżałem w grobie. I dziś zmartwychwstałem".
<!--coloro:#009900--><span style="color:#009900"><!--/coloro-->Z okazji Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, mocy bożej płynącej z tajemnicy Krzyża i pustego Grobu, Wiary, Miłości i Nadziei wszystkim Skarbowcom życzy Nadir.<!--colorc--></span><!--/colorc-->
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 06 kwi 2007, 16:41 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
06 kwi 2007, 16:37
/)/) /)/) =(';')= =(';')= ,,("),("),, ,,("),("),,
Wesołych...
Coś mi nie tak nyszło z tymi zajączkami. No to jeszcze raz: