Witam! Zwracam się do wszystkich entuzjastów i wielbicieli dwóch kółek, którzy pracują w "skarbówce" i kochają motocykle. Chętnie nawiążę kontakt ze skarbowcami-motocyklistami z całej Polski, a w szczególności ze świętokrzyskiego i ościennych regionów. A może jakaś grupa jest już zorganizowana? Jeśli tak, to chętnie się przyłączę, a jeśli nie, to może ją zorganizujmy? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam - E.r.
Ostatnio edytowano 17 lis 2006, 22:32 przez Easy rider, łącznie edytowano 1 raz
17 lis 2006, 12:35
Witam. Mam przyjemność poinformować, że w regionie lubelskim działa grupa motocyklowa, w której są też członkowie "aparatu ucisku fiskalnego". Proszę o odwiedzenie pilotażowego serwisu <a href="http://www.zgrywus.neostrada.pl" target="_blank">Pierwsze Kresowe Bractwo Motocyklowe</a> Jako jeden z "ojców założycieli" B))) ww. grupy zapraszam wszystkich motocyklistów w przyszłym sezonie na Roztocze na wspólne wypady. Bywamy na zlotach m.in: w Biłgoraju, Tomaszowie Lub., Chełmie, Sandomierzu, Lesku, Przemyślu, Lubaczowie itp. O terminach będziemy informować na stronie po ich ustaleniu. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 17 lis 2006, 22:32 przez ricardo, łącznie edytowano 1 raz
17 lis 2006, 21:10
Witam.
Ja jeżdżę. Mój motocykl to HONDA VFR800.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 13 lut 2007, 22:15 przez pito, łącznie edytowano 1 raz