Jak tak patrzę na to, co się dzieje w Polsce i choć krótko jeszcze żyję na tym świecie, a tym bardziej krócej pracuję w administracji skarbowej, to dochodzę do wniosku, że naczelnikiem to nawet i ja mógłbym zostać. Wielu naczelników to osoby czysto przypadkowe i bez kwalifikacji, a ja...? Ja młody, wykształcony po prawie, studia podyplomowe z rachunkowości, staż za granicą w DG Tax and Custom Matters, 1,5 roku doświadczenia w administracji skarbowej, 2 języki perfekt. Jeszcze tylko się zapisać do jakiejś partii i już zostaję naczelnikiem i to z kwalifikacjami. A może wystarczy ciocia w IS lub MF?
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Quo penis aqua turbos..!?<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:40 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 13:47
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Wielu naczelników to osoby czysto przypadkowe i bez kwalifikacji, a ja...? Ja młody, wykształcony po prawie, studia podyplomowe z rachunkowości, staż za granicą w DG Tax and Custom Matters, 1,5 roku doświadczenia w administracji skarbowej, 2 języki perfekt. Jeszcze tylko się zapisać do jakiejś partii i już zostaję naczelnikiem i to z kwalifikacjami.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Właśnie dlatego nie masz chyba żadnych szans.
____________________________________ <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->ex iniuria non oritur ius - z bezprawia nie rodzi się prawo<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:57 przez kaktus, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 14:21
No jak to co? Liczę, że zostanę naczelnikiem...
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Quo penis aqua turbos..!?<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:58 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 14:51
Fraud_slayer
Jak tak patrzę na to, co się dzieje w Polsce i choć krótko jeszcze żyję na tym świecie, a tym bardziej krócej pracuję w administracji skarbowej, to dochodzę do wniosku, że naczelnikiem to nawet i ja mógłbym zostać. Wielu naczelników to osoby czysto przypadkowe i bez kwalifikacji, a ja...? Ja młody, wykształcony po prawie, studia podyplomowe z rachunkowości, staż za granicą w DG Tax and Custom Matters, 1,5 roku doświadczenia w administracji skarbowej, 2 języki perfekt. Jeszcze tylko się zapisać do jakiejś partii i już zostaję naczelnikiem i to z kwalifikacjami. A może wystarczy ciocia w IS lub MF??
Boże, człowieku!!! Czego ty tu szukasz? Opamiętaj się! No chyba, że jesteś na dodatek masochistą.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:59 przez Biala-s, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 15:31
Fraud_slayer
No jak to co? Liczę, że zostanę naczelnikiem... <!--coloro:#33CCFF--><span style="color:#33CCFF"><!--/coloro-->Quo penis aqua turbos..!?<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Czy to znaczy "jaki penis, taka torba"?! :zeby:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 23:26 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 16:59
Fraud_slayer
No jak to co? Liczę, że zostanę naczelnikiem...
Świetlana przyszłość przed Tobą. Szanse masz ogromne, nie tyle z powodu pięknej karty edukacyjnej, ale przede wszystkim dlatego, że w *** masz przepisy (np. nasz regulamin). :czytaj: <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->par. 9 Należy unikać „literówek” oraz błędów ortograficznych i stylistycznych (zaleca się przed ostatecznym wysłaniem postu sprawdzenie jego treści poprzez użycie funkcji „Podgląd posta”). Pamiętaj o sprawdzeniu polskich znaków diaktrycznych. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 23:28 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 17:23
Chyba się pomyliłeś, nie tu składa się oferty pracy. Wyślij to może do Kancelarii Premiera.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 23:29 przez kaczka, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 18:08
Dobra, dobra, jak widzicie już jakieś głosy na mnie są.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 23:30 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 20:27
Apeluję o zakończenie tego tematu lub przeniesienie do "pośmiejmy się", bo mnie męczy już ta prowokacja.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 23:31 przez Pikas, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 21:12
To nie jest prowokacja, tylko wymagania rynku pracy.
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 10:54 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz
19 sty 2007, 07:24
Fraud_slayer
Nie wierzę, że wymagania rynku pracy każą Ci zostać naczelnikiem... W nieco odległych (aczkolwiek nie za bardzo) czasach był już jeden, co nie chciał, ale musiał... A jeśli masz takowe pięknie malowane CV (czego bez zawiści pozytywnie zazdroszczę), to chyba tylko marnujesz czas w organach... Pozdrawiam.
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 10:55 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
19 sty 2007, 08:10
Fraud_slayer
Nudzisz się?
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 10:55 przez Rysiu, łącznie edytowano 1 raz
19 sty 2007, 08:11
(FRAUD_SLAYER @ 17. 01. 2007 g. 11: 04) "Czy jeśli tytuł wykonawczy został doręczony w ten sposób, że pozostawiono go na poczcie na okres 14 dni, to z upływem 14 dnia uważa się go za skutecznie doręczony?"
Myślę, że z brakiem tak elementarnej wiedzy z KPA, to mimo wszystkich przechwałek, jeszcze długo nie zostaniesz naczelnikiem.
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 21:55 przez tomko71, łącznie edytowano 1 raz