[]... A dla życzeń świątecznych proponuję założenie nowego tematu.
Biała-s
[...] Jestem zdecydowanie "ZA" założeniem nowego tematu specjalnie dla życzeń świątecznych. Serdecznie pozdrawiam.
Vox moderatori et vox populi = Vox Dei Zatem zakładajmy temat i wpisujmy Bożonarodzeniowe i Noworoczne Życzenia...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 22 gru 2006, 00:32 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
21 gru 2006, 10:01
elsinore
Vox moderatori et vox populi = Vox Dei Zatem zakładajmy temat i wpisujmy Bożonarodzeniowe i Noworoczne Życzenia...
W przedsiwiątecznym pośpiechu, pomyśl... Przed wiekami w stajni, na sianku narodziła się MIŁOŚĆ. Niech jej światło i moc pozwolą odnaleźć szczęście, wolność i wewnętrzną harmonię oraz skarby niezbędne, aby żyć pełnią życia z wdzięcznością za każda chwilę... Wszystkim, bez wyjątku, skarbowcom, najpiękniejsze, najszczersze...
Ostatnio edytowano 22 gru 2006, 00:33 przez Biala-s, łącznie edytowano 1 raz
21 gru 2006, 13:50
<div align="center">
[center]<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Z Okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 2007 wszystkim "skarbowcom" wszystkiego najlepszego, zdrowia, sukcesów w pracy zawodowej oraz Świąt spędzonych w miłej domowej atmosferze, dużo prezentów.<!--sizec--></span><!--/sizec--> życzy Dziadek - Skarbowiec</div> [/center]
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
21 gru 2006, 14:14
Pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia Wszystkim Skarbowcom i ich rodzinom życzy Sonieczka
____________________________________ myślę więc jestem
Ostatnio edytowano 21 gru 2006, 18:02 przez sonieczka, łącznie edytowano 1 raz
21 gru 2006, 18:02
Pogodnych, rodzinnych i beztroskich świąt Bożego Narodzenia wszystkim koleżankom i kolegom skarbowcom i ich bliskim życzy Cyanide3
____________________________________ idź wyprostowany wśród tych co na kolanach
Ostatnio edytowano 21 gru 2006, 19:04 przez cyanide3, łącznie edytowano 1 raz
21 gru 2006, 19:02
Wszystkiego Najwspanialszego Błogosławieństwa Wszelakiego i aby nie tylko zwierzęta przemówiły ludzkim głosem
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
21 gru 2006, 20:09
<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto-->Pierwsza gwiazdka na niebie błyska, choinka iskrzy światłami, niech będzie szczęście, spokój świąteczny cały przyszły rok między skarbowcami!<!--fontc--></span><!--/fontc--> Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku !!! życzy wszystkim koleżankom i kolegom skarbowcom Soltimerka
21 gru 2006, 20:43
Kochani skarbowcy ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy aneleh-też skarbowiec
21 gru 2006, 21:22
Ile Tusk przez Lecha szlochał, ile kobiet Golik kochał, ile Lepper się opalał, ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile wanien złupił Zbychu, ile Władek miał nadziei, że z Hausnerem sukces dzieli tyle zdrowia, pomyślności, szczęścia, ciepła i radości
wszystkim Skarbowcom i ich Rodzinom życzy Beann.
22 gru 2006, 00:36
Niech to będzie dobry początek jak na 1 post. Wszystkiego naj!
22 gru 2006, 13:33
ZDROWYCH, RADOSNYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, A W NOWYM 2007 ROKU RÓWNIEŻ NOWEGO I LEPSZEGO MINISTRA FINANSÓW !!!
życzy
WSZYSTKIM SKARBOWCOM !!
PRAKTYK1945
22 gru 2006, 14:00
Spokojnych, spędzonych w gronie najbliższych, w gronie tych którzy nas kochają i których my kochamy, z dala od trosk codziennych, Świąt Bożego Narodzenia życzy Melon
22 gru 2006, 14:31
A ja chciałbym życzyć wszystkim Pracownikom skarbówki spokojnych, wesołych i śnieżnych Świąt Bożego Narodzenia. Więcej optymizmu i nadziei w lepsze jutro. Jeszcze przyjdą takie czasy, że to My... będzie dobrze! Pozdrawiam!
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
Ostatnio edytowano 23 gru 2006, 12:00 przez antiFa, łącznie edytowano 1 raz
22 gru 2006, 14:52
Przed chwilą gościłem na niezwykle "gościnnej" stronie Min.Fin. - na aktualnościach. W wyszukiwarce zadałem - "życzenia świąteczne - szukaj!" Oj! Jak szukało i szukało! Ale wreszcie znalazło! I to aż trzy(3)!!! Niestety! Wszyskie dla funkcjonariuszy Służby Celnej i ich rodzin od Szefa Służby Celnej - p.Mariana Banasia. A dla nas? :nonono: :nonono: :nonono:
Inspektor! Tobie najbardziej wypada. Nie, nie jesteśmy "wiśnie"! Wyślij Jej, a może IM w naszym imieniu. Niech poznają nasze "CHAMSKIE" serce!!!
Ostatnio edytowano 23 gru 2006, 12:01 przez praktyk1945, łącznie edytowano 1 raz