Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
10 gru 2011, 09:12
Re: Nakarm psa z tablica.pl, wystarczy kliknąć!
AKCJA NAKARM PSA
Słynna akcja "Nakarm psa z Szerlokiem" doczekała się powtórki. Weź udział w akcji i pomóż psom ze schronisk
Rocky ze schroniska w Gdyni, nakarmiony w 19%
Załącznik:
rocky-ze-schroniska-w-gdyni-gdynia.jpg
Dziękujemy! Odwiedź nas jutro! Codziennie możesz nakarmić jednego psa. Klikaj codziennie do 19 grudnia !!!
http://tablica.pl/nakarm-psa/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AKCJA PUSTA MISKA
Celem akcji jest poprawa standardów bytu cierpiących w schroniskach zwierząt, poprzez zbieranie środków finansowych z emisji reklam. Do dziś łącznie zebraliśmy: 14442,28 euro. Działamy w formie wolontariatu, a całość uzbieranych środków przeznaczana jest na pomoc.
Odwiedzaj nas często - Zwierzęta czekają na Twoją pomoc! Zapraszamy jutro.
Codziennie możesz dorzucić coś do miski. Klikaj codziennie !!!
11 gru 2011, 08:32
Fragment Regulaminu akcji: "(...) 5. Głosowanie Uczestnika powoduje wypełnienie kości umieszczonej nad treścią ogłoszenia (dalej ”Karmienie Psa”). 6. Całkowite wypełnienie Kości wymaga 6 tys. głosów Uczestników. 7. W ciągu doby każdy Uczestnik może tylko jeden raz Karmić psa. 8. Po zakończeniu akcji „Nakarm psa z Tablicą” Organizator sfinansuje zakup pożywienia dla psów, co do których spełnione zostały wymagania określone w pkt. 6 powyżej, w ilości odpowiadającej 20 kg suchej karmy przypadającej na każdego psa. (...)"
13 gru 2011, 06:00
Klikam codziennie a z tablicy.pl wybieram psy z dalszej części listy, żeby też coś miały. W domu mam już futrzate przybłędy, więcej nie dam rady przygarnąć (logistyka i wielkość lokalu) ale gorąco polecam. Nikt i nigdy się tak nie cieszy na Twój widok (i to bezinteresownie) jak futrzak.
13 gru 2011, 15:01
"Jak rozmawiać trzeba z psem" (Jan Brzechwa)
Wy nie wiecie, a ja wiem, Jak rozmawiać trzeba z psem, Bo poznałem język psi, Gdy mieszkałem w pewnej wsi, A więc wołam: - Do mnie, psie! I już pies odzywa się. Potem wołam: - Hop-sa-sa! I już mam przy sobie psa. A gdy powiem: -Cicho leż! - Leżę ja i pies mój też. Kiedy dłoń wyciągam doń, Grzecznie liże moją dłoń I zabawnie szczerzy kły, Choć nie bywa nigdy zły. Gdy psu kość dam - pies ją ssie, Bo to są zwyczaje psie. Gdy pisałem wierszyk ten, Pies u nóg mych zapadł w sen, Potem wstał, wyprężył grzbiet, Żebym z nim na spacer szedł. Szliśmy razem - ja i on, Pies postraszył stado wron, Potem biegł zwyczajem psim, A ja biegłem razem z nim. On ujadał. A ja nie. Pies i tak rozumie mnie, Pies rozumie, bo ja wiem, Jak rozmawiać trzeba z psem...
I kolejna akcja dokarmiania psów, tym razem Pełna miska dla schroniska
Każde kliknięcie przyczynia się do zwiększenia pomocy jaka zostanie przekazana do schroniska dla bezdomnych zwierząt. W znacznej większości będzie to karma dla psów i kotów, ale w zależności od zapotrzebowania schroniska możliwa jest także inna pomoc. Pamiętaj aby jutro też kliknąć w pieska z miską!
I kolejna akcja dokarmiania psów, tym razem:Pełna miska dla schroniska
Każde kliknięcie przyczynia się do zwiększenia pomocy jaka zostanie przekazana do schroniska dla bezdomnych zwierząt. W znacznej większości będzie to karma dla psów i kotów, ale w zależności od zapotrzebowania schroniska możliwa jest także inna pomoc. Pamiętaj aby jutro też kliknąć w pieska z miską! :)