Kto ma szansę na udział w szkoleniu dla osób 45+?
Przyszła do nas oferta tego szkolenia chyba z 2 tygodnie temu. Mam 28 lat więc nie dla mnie

Niezła żenada bo dali ofertę do zapoznania się dosłownie przed ostatniego dnia przed ostatecznym terminem zapisów. Dwie moje koleżanki szybko wypełniły ankietę i poszło to do kadrowej. Ponoć miejsca jeszcze były (zainteresowana koleżanka zadzwoniła pod podany na ankiecie numer), ale co z tego będzie to nie wiadomo i się zobaczy. Ja im tam szczerze życzę, żeby się załapały!
Szkolenie będzie obejmować język obcy, jakieś zajęcia z kwestii interpesonalnych i jeszcze jakieś tam inne duperele z psychologii. Będzię się jezdziło na delelgację raz w tygogodniu do Gdańska do jakiegoś hotelu na zajęcia (w godzianch pracy), także juz samo to jest jakąś atrakcją. Najcenniejszy (i w zasadzie tylko cenny) rzecz jasna jest kurs językowy (ponoć sporo godzin) i może pomoze to komuś zdobyć certyfikat językowy i wystartować potem na urzędnika mianowanego.
W sumie fajnie że są takie programy. Szkoda że nie ma ich więcej i nie są zaadresowane szerzej, także do młodszych pracowników i urzędników SC.