Czy jest szansa na Turniej w tym roku? Czy ktoś coś wie???
24 wrz 2009, 08:13
Rozgrywki Skarbowców w piłce nożnej halowej
Fajnie, piłeczka teraz w modzie, donaldinho, rozumiem. a bedzie winko ala donaldinho? Czy to PO towarzycho stać na coś więcej? może bardziej ambitnego? Jakieś szkolenia, konferencje?
24 wrz 2009, 14:01
Mieton
Czy jest szansa na Turniej w tym roku? Czy ktoś coś wie???
Podobno coś sie szykuje na listopad w Warszawie.
"Fajnie, piłeczka teraz w modzie, donaldinho, rozumiem. a będzie winko ala donaldinho? Czy to PO towarzycho stać na coś więcej? może bardziej ambitnego? Jakieś szkolenia, konferencje?"
Juz ktoś pisał żeby pisać na temat
24 wrz 2009, 14:08
leszek1971
Fajnie, piłeczka teraz w modzie, donaldinho, rozumiem. a będzie winko ala donaldinho? Czy to PO towarzycho stać na coś więcej? może bardziej ambitnego? Jakieś szkolenia, konferencje?
Chłopie, turniej jest od kilku ładnych lat, bez względu na to kto był u władzy - bo organizowali je ludzie nie związani z tym bagnem
Też jestem zai nteresowany - w zeszłym roku byliśmy ale teraz nam się trochę skład posypał ale może
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
24 wrz 2009, 14:16
Kto organizuje turniej,może ktoś wie.
24 wrz 2009, 18:58
pewnie jak corocznie UKS Gdańsk
24 wrz 2009, 20:10
leszek1971
Fajnie, piłeczka teraz w modzie, donaldinho, rozumiem. a będzie winko ala donaldinho? Czy to PO towarzycho stać na coś więcej? może bardziej ambitnego? Jakieś szkolenia, konferencje?
Tej wypowiedzi kompletnie nie rozumiem. Leczenie jakichś kompleksów??? (bez obrazy)
Turniej jest apolityczny. Grają między sobą Skarbowcy, nie politykierzy.
Coś bardziej ambitnego??? Ambicji na boisku nam podczas zeszłorocznych Turniejów nie brakowało. Przyjdź. Pooglądaj, a później się niezrozumiale wpisuj.
Co do Gdańska to wiem, że w tym roku nie organizuje.
24 wrz 2009, 20:34
taaaaaaakie buty!!!
fracgreg
pewnie jak corocznie UKS Gdańsk
To taaaaakie buty! Sąsiedzi organizują turniej, a ja nic nie wiedziałem do tej pory?! A takie fajne buty sobie kupiłem niedawno (grywam w nich w weekendy na Orliku...)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 wrz 2009, 20:46
No ładne! A który skuteczniejszy? Prawy czy lewy?
24 wrz 2009, 20:51
obunożny
Mieton
Oba skuteczne! Jestem praworęczny i prawonożny, ale lewa noga niewiele ustępuje prawej
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 wrz 2009, 21:00
No tak ale to trzeba jeszcze TEAM zebrać z jednego urzędu - więc nawet przy dobrej skuteczności "dwunożnej" sam nie dasz rady
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
25 wrz 2009, 09:58
obunożny
Nadir
Mieton
Oba skuteczne! Jestem praworęczny i prawonożny, ale lewa noga niewiele ustępuje prawej
Analizując ten obrazek obstawiam, iż piłka nie trafiła do siatki
25 wrz 2009, 10:28
obunożny
frankop
Tak Ci się tylko wydaje, jak większości bramkarzy gdy Nadir jest naprzeciwko nich. Spójrz na to ułożenie stopy - toć to "fałsz" w same "widły" lewego rogu bramkarza
25 wrz 2009, 10:50
"fałsz" w same "widły"
Nicolae
frankop
Tak Ci się tylko wydaje, jak większości bramkarzy, gdy Nadir jest naprzeciwko nich. Spójrz na to ułożenie stopy - toć to "fałsz" w same "widły" lewego rogu bramkarza
Dokładnie tak! Od razu widać oko fachowca. A tu na dowód kolejne ujęcie: