No wytęż jeszcze swoją główkę, bo chociaż tych przekrętów z pewnością są miliony, to i tak jeszcze chyba mało, by uzyskać lepszy wynik od PiSu w ostatnich wyborach ( nawet jeśli dodamy też mieszkańców ZK i AŚ ) <_<
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 13 lut 2009, 14:39 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
13 lut 2009, 14:37
Autorce (patrząc po nicku) albo autorowi (patrząc na foto), chyba bardziej chodziło o to, kto żałuje że głosował na PO... Chociaż cholera sam nie wiem co Twórca miał na myśli zakładając niniejszy wątek...
____________________________________ always look on the bright side of life
13 lut 2009, 14:41
rajdowiec
to oczywiste: ZŁOMIARZE, PALIWIARZE, ITP :nonono:
Złomiarze, paliwiarze, lodziarze, "więźniarze"...
ALE NIE KOMINIARZE!!!!!!
:rotfl:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
13 lut 2009, 17:31
rajdowiec
a co ma wynik wyborów ze złomiarzami itp. Jeśli za taką "kradzież" otrzymuję się tytuł wykonawczy , to nie ma co się dziwić patologii. Chory kraj, który w ten sposób broni swoich interesów <_< Chory kraj, który nie dba o swoje służby skarbowe, Chory kraj ..... ( i nic tu nie ma wynik wyborów dziś, jutro ... i za 10 lat. POlak mądry po szkodzie
____________________________________ Jutro to dziś, tyle że jutro
13 lut 2009, 18:44
kominiarz
<!--quoteo(post=42362:date=13. 02. 2009 g. 14:09:name=rajdowiec)--><div class='quotetop'>(rajdowiec @ 13. 02. 2009 g. 14:09) [snapback]42362[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> to oczywiste: ZŁOMIARZE, PALIWIARZE, ITP :nonono:
Złomiarze, paliwiarze, lodziarze, "więźniarze"...
ALE NIE KOMINIARZE!!!!!!
:rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> I tu nie masz racji, pisz za siebie i nie uogólniaj, bo znam paru kominiarzy, którzy się "splamili" :nonono: Znam też jednego "paliwiarza" z legitymacją zupełnie innej partii - Prawej i Sprawiedliwej.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
13 lut 2009, 21:19
Sądzę, że mamy duży problem, gdyż tak na prawdę nie ma na kogo głosować. Wszyscy obiecują w czasie kampani - i na obietnicach kończą. To dotyczy, wg mnie, wszystkich liczących się ugrupowań. Do tego brak szans na nową opcję ...
14 lut 2009, 03:00
Maxer2007
Sądzę, że mamy duży problem, gdyż tak na prawdę nie ma na kogo głosować. Wszyscy obiecują w czasie kampani - i na obietnicach kończą. To dotyczy, wg mnie, wszystkich liczących się ugrupowań. Do tego brak szans na nową opcję ...
Dobra, dobra- zawsze są na listach mądrzejsi i głupsi ludzie. Ale nam się z reguły nie chce myślec na kogo głosowac i co ten ktoś już osiągnął. Ilu posłów, na których głosowałeś, możesz wymienic z imienia i nazwiska ? Bo ja jednego - Młynarczyka z 10 lat temu, i jego się nie wstydziłem. Jak się dowiedziałem, że startuje, to byłem w zasadzie pewien, że na niego zagłosuje, nie wiedząc nawet z którego ugrupowania startuje.
Z lenistwa głosujemy na partie, których hasła bardziej nam się podobają, nie patrząc na ludzi, których mają na listach.
____________________________________ www.humanitarni.pl - polecam - pajacyk i reszta razem zebrane "Gdyby Pan Bóg nie chciał, by ludzie latali, dałby im korzenie"
14 lut 2009, 07:59
A ja dalej utrzymuję że to głownie złomiarze i paliwiarze oraz wszelkiego rodzaju inni Podatkowi Oszuści, a jak ktoś nie wierzy niech zobaczy nowelę ustawy, która wchodzi w życie już w marcu. Kontrola w 12 dni u podatnika! To jest odpowiedź palikota i spółki za tak piękny wynik wyborczy w październiku 2007 r.
14 lut 2009, 15:39
rajdowiec
A ja dalej utrzymuję że to głownie złomiarze i paliwiarze oraz wszelkiego rodzaju inni Podatkowi Oszuści,..
Obrażasz kilka milionów ludzi, pomyśl o tym.
14 lut 2009, 18:03
wjawor
<!--quoteo(post=42430:date=14. 02. 2009 g. 15:39:name=rajdowiec)--><div class='quotetop'>(rajdowiec @ 14. 02. 2009 g. 15:39) [snapback]42430[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A ja dalej utrzymuję że to głownie złomiarze i paliwiarze oraz wszelkiego rodzaju inni Podatkowi Oszuści,..
Obrażasz kilka milionów ludzi, pomyśl o tym. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> POpieram :piwo: Kilka milionów ludzi (w tym wielu skarbowców) głosowało z Wiarą i Nadzieją. I Miłością. To że zostali wydudkani, to nie ich wina!!! :mur:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
15 lut 2009, 11:22
Ja wcale nie chciałem nikogo obrazić, a jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Ale fakty same mówią za siebie, jakiej grupie społecznej sprzyja PO. Jeżeli natomiast ktoś ze skarbowości głosował na PO, to teraz ponosi moralną Pełną Odpowiedzialność za to co się dzieje w naszym aparacie i za to co jeszcze będzie się dziać. A tym czasem proponuję wspólne :piwo: póki co jeszcze nas na nie stać
15 lut 2009, 13:38
rajdowiec
Ja wcale nie chciałem nikogo obrazić, a jeżeli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Ale...
Coś mało przekonujące przeprosiny, szczególnie po kategorycznych wcześniejszych:
rajdowiec
rajdowiec
A ja dalej utrzymuję że to głownie złomiarze i paliwiarze oraz wszelkiego rodzaju inni Podatkowi Oszuści,...
No i jeszcze z tym "ale..."
No, ale
rajdowiec
...A tym czasem proponuję wspólne :piwo: póki co jeszcze nas na nie stać
tę propozycję w pełni akceptuję i się z nią utożsamiam :piwo: