Z pewnością wielu z czytaczy i a z z uzytkowników forum wybiera się na spartakiadę do Giżycka:)). Mam propozycję tzw ustawki:)) czyli w piątek (30.05) o 21 spotykamy się pod biurem Mistrzostw na terenie Fortu Boyena:) Pasi???
03 maja 2008, 22:35
dapa
Z pewnością wielu z czytaczy i a z z uzytkowników forum wybiera się na spartakiadę do Giżycka:)). Mam propozycję tzw ustawki:)) czyli w piątek (30.05) o 21 spotykamy się pod biurem Mistrzostw na terenie Fortu Boyena:) Pasi???
Z kwiatkiem w butonierce, czy gazetą w ręce ? Może jednak lepsza gazeta: POwcy Wyborcza PISiorki Gazeta Polska itd.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
03 maja 2008, 22:48
wjawor
<!--quoteo(post=29008:date=03. 05. 2008 g. 22:35:name=dapa)--><div class='quotetop'>(dapa @ 03. 05. 2008 g. 22:35) [snapback]29008[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Z pewnością wielu z czytaczy i a z z uzytkowników forum wybiera się na spartakiadę do Giżycka:)). Mam propozycję tzw ustawki:)) czyli w piątek (30.05) o 21 spotykamy się pod biurem Mistrzostw na terenie Fortu Boyena:) Pasi???
Z kwiatkiem w butonierce, czy gazetą w ręce ? Może jednak lepsza gazeta: POwcy Wyborcza PISiorki Gazeta Polska itd. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> ustawka??? PO kontra PiS??? A tak poważnie to przez te trzy dni nie mam zamiaru mysleć o pracy, tego jak jest wynagradzana, o jej warunkach, itp. itd. Mam dosyc tego na co dzień. Będe się miło bawił. Do zobaczenia na Mazurach :piwo:
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
04 maja 2008, 11:41
wjawor
<!--quoteo(post=29008:date=03. 05. 2008 g. 22:35:name=dapa)--><div class='quotetop'>(dapa @ 03. 05. 2008 g. 22:35) [snapback]29008[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Z pewnością wielu z czytaczy i a z z uzytkowników forum wybiera się na spartakiadę do Giżycka:)). Mam propozycję tzw ustawki:)) czyli w piątek (30.05) o 21 spotykamy się pod biurem Mistrzostw na terenie Fortu Boyena:) Pasi???
Z kwiatkiem w butonierce, czy gazetą w ręce ? Może jednak lepsza gazeta: POwcy Wyborcza PISiorki Gazeta Polska itd. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A może tak po prostu..... bez tzw "kominiarzy" i takich tam co tylko myślą o POprostu??? jak biali ludzie małe piwko i o d...Maryni rozmowa?? W każdym razie ja zamierzam tambyć... uczestniczyć i mieć w d,,,,, inne rzeczy:)
04 maja 2008, 12:29
Dapa nie ma sprawy 30.05. o 21.00 stawiamy się w komplecie, kilka sąsiednich urzędów również zadeklarowało przybycie.
04 maja 2008, 14:27
onna
Dapa nie ma sprawy 30.05. o 21.00 stawiamy się w komplecie, kilka sąsiednich urzędów również zadeklarowało przybycie.
Zaraz zaraz z Tobą i z zaprzyjaźnionymi sąsiednimi urzędami to my na 29.05 jestreśmy umówieni Nieprawdaż?? W piątek to zbieramy siły na uprawianie sportu Oczywiście przy symbolicznej "lampce" piwa
04 maja 2008, 15:22
dapa
…A może tak po prostu..... bez tzw "kominiarzy" i takich tam co tylko myślą o POprostu??? jak biali ludzie małe piwko i o d...Maryni rozmowa?? W każdym razie ja zamierzam tambyć... uczestniczyć i mieć w d,,,,, inne rzeczy:)
Rozmawiać o „d...Maryni” z Tobą? Dapa, ty nawet punkt G masz w D…
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
04 maja 2008, 17:32
Oj chciałbym się w Giżycku Zielonka z Tobą spotkać. Proponuję abyś w ręku miał ,,Trybunę Ludu,,. Pasuje to do Ciebie. No to kolego do dzieła. Obyś się nie opluł tym smarkazmem do Wszystkich jakim ziejesz na stronie.
04 maja 2008, 19:00
arbiter
Oj chciałbym się w Giżycku Zielonka z Tobą spotkać. Proponuję abyś w ręku miał ,,Trybunę Ludu,,. Pasuje to do Ciebie. No to kolego do dzieła…
Z naszego spotkania chyba nic nie będzie, mam po prostu inną orientację, jestem hetero. Nie przeczę, kusisz szalenie i może by tak, żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek… To kiedy ta parada w Giżycku?
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
Ostatnio edytowano 09 maja 2008, 19:39 przez zielonka, łącznie edytowano 1 raz
04 maja 2008, 21:25
Czytam i widzę ,że niezła imprezka będzie?
05 maja 2008, 15:47
Imprezka za swoje czy za państwowe bo na stronach internetowych niektórych urzędów pojawiła się informacja o możliwości dofinansowania z kasy przełożonego. :piwo:
____________________________________ przeczekać zimię i można uciekać...
Ostatnio edytowano 06 maja 2008, 06:40 przez rocco siffredi, łącznie edytowano 1 raz
05 maja 2008, 20:36
zielonka
Z naszego spotkania chyba nic nie będzie, mam po prostu inną orientację, jestem hetero. Nie przeczę, kusisz szalenie i może by tak, żeby życie miało smaczek, raz dziewczyna, raz chłopaczek… To kiedy ta parada w Giżycku?
Znaczy Robercik Biedroń też tam będzie? I Pani Senyszyn i Pan Kalisz tesh???
To fucktycznie niezła imprezka się szykuje!... :brawa:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 06 maja 2008, 09:42 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
06 maja 2008, 09:39
spartakiady skarbowców są fajnymi imprezami, tegoroczna w Giżycku zapowiada sie superaśno,zresztą tak jak wszystkie poprzednie , kto na nich nie bywa niech żałuje,ale może się jeszcze zgłosić do 9 maja br. RAMOWY PROGRAM VIII MISTRZOSTW POLSKI SKARBOWCÓW GIŻYCKO 30-31.05.2008 jest na stronie fundacji: <a href="http://www.fundacjaskarbowosci.pl/menu.php" target="_blank">http://www.fundacjaskarbowosci.pl/menu.php</a>
07 maja 2008, 14:02
Witam naród wybrany wybierający się do Giżycka, II Skarbowy z Białegostoku przybędzie w sile :piwo: