Teraz jest 08 wrz 2025, 22:08

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...Póki co jestem tylko piękny...  :lol:

Przynajmniej na avaterze. :D
O, sorry miało być
wjawor                    

bez obrażania i poniżania

14 paź 2007, 21:32

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

millan80                    

(...) Nawet jeśli piszę, że jestem umiarkowanym zwolennikiem PIS-u (mniejsze zło / wybór negatywny) zwolennicy SLD i PO są wyjątkowo mało tolerancyjni (czemu tylko do "zwolenników PIS", inne partie są OK?). Czy tak musi być?
"rozmawiajmy" ale spokojniej  :piwo:

A jeszcze miesiąc temu pisał tak...

millan80                    

<!--quoteo(post=14787:date=04. 09. 2007 g. 07:52:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 04. 09. 2007 g. 07:52) [snapback]14787[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Oj naiwny, naiwny...
Oczywiście, że mogę podyskutować, ale wcześniej odeślę Cię do mojego posta z 31 sierpnia 2007 r. (nr 226). Przeczytaj kolego (najlepiej ze zrozumieniem), wyciągnij wnioski a wtedy jestem do Twojej dyspozycji.

Psy szczekają karawana jedzie dalej.  :za2:  Z SLD, LPR, PO, SAMOOBRONĄ, PSL.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Do tego, że Millan czyta co innego niż jest napisane, już się przyzwyczaiłem. Ale, żeby nie pamiętać tego co głosiło się parę tygodni temu?  Dorastasz i dojrzewasz chłopie ( to pozytywny kierunek zmian ) czy się starzejesz i pojawiają się pierwsze objawy sklerozy ( to by było już niepokojące )...

PS. 1. Tolerancja. Zbyt trudne słowo dla niektórych...
PS. 2. Moja prośba wyrażona w zacytowanym wyżej poście z 4 września jest cały czas aktualna...
PS. 3. Ja już chcesz mówić mi pieszczotliwie to proszę bardzo. Tyle, że biały miś jest pluszakiem.
Do mnie ( jako istoty żywej ) zwracaj się raczej niedźwiadku polarny...

15 paź 2007, 07:41
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

Wiadomość z ostatniej chwili.

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Premier nie będzie przemawiał na konwencji w Katowicac<!--sizec--></span><!--/sizec-->h

Jarosław Kaczyński nie będzie uczestniczył w katowickiej konwencji PiS. Zastąpi go wiceszef partii Kazimierz Michał Ujazdowski, który wygłosi główne przemówienie.

Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że premier źle się poczuł i odwołał wyjazd do Katowic. [...] Nie wiadomo, na czym polega niedyspozycja Jarosława Kaczyńskiego.

[...]

nie odmawiając nikomu prawa do złego samopoczucia ale... czyżby obawa przed szczerym i gościnnym przyjęciem przez Ślązaków ?
... do tego jeszcze zapowiadany (na konwencji) jako wybitnie związany ze Śląskiem J. Pietrzak... żenada niestety.

15 paź 2007, 09:46
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 lis 2006, 10:13

POSTY        66

...Póki co jestem tylko piękny...  :lol:

A ja????? Co powiesz o mnie? :)

Kto mi powie, co znaczy napis pod moim avatorem : Ostrzeżenie 0%? Nigdy jeszcze taki napis sie u mnie nie pojawiał. Nie miałam też żadnych ostrzeżeń ; nie dawałam również  powodów (tak sądzę) do ostrzeżeń.? <_<

Ostatnio edytowano 15 paź 2007, 12:56 przez Biala-s, łącznie edytowano 1 raz

15 paź 2007, 11:09

POSTY        2176

Kto mi powie, co znaczy napis pod moim avatorem : Ostrzeżenie 0%? Nigdy jeszcze taki napis sie u mnie nie pojawiał. Nie miałam też żadnych ostrzeżeń ; nie dawałam również  powodów (tak sądzę) do ostrzeżeń.? <_<

Może ostatnio zostałaś wplątana w jakiś układ? :nonono: A jeśli tak, to nawet najładniejsza buzia nie pomoże...

15 paź 2007, 11:29
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 lis 2006, 10:13

POSTY        66

<!--quoteo(post=16645:date=15. 10. 2007 g. 13:09:name=Biała-s)--><div class='quotetop'>(Biała-s @ 15. 10. 2007 g. 13:09) [snapback]16645[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Może ostatnio zostałaś wplątana w jakiś układ? :nonono: A jeśli tak, to nawet najładniejsza buzia nie pomoże...
O. matko!!!!!!!!!!!! Układ powiadasz? Ze ktoś coś nagrywał, broń Boże albo co? :)

15 paź 2007, 12:24

POSTY        2176

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Kaczyński: Płażyński i Rokita mogą zreformować PO, Tusk: Gilowska i Religa mogą być w rządzie PO <!--sizec--></span><!--/sizec-->  

(...) Jak się okazuje szef PO też rozważa złożenie po wyborach propozycji kilku politykom związanym z PiS. - Ja niczego nie muszę rozłamywać. Mam sygnały, że w PiS jest duża grupa osób, które są gotowe współpracować z platformą, nawet jeżeli Jarosław Kaczyński tego nie zaakceptuje. A gdybym zaproponował Gęsickiej, Gilowskiej  czy Relidze pozostanie w rządzie, być może – oczywiście dla dobra Polski – znowu zdecydowaliby się na objęcie stanowisk – mówi Tusk.

<a href="http://www.wprost.pl/ar/115654/Kaczynski-Plazynski-i-Rokita-moga-zreformowac-PO-Tusk-Gilowska-i-Religa-moga-byc-w-rzadzie-PO/" target="_blank">http://www.wprost.pl/ar/115654/Kaczynski-P...c-w-rzadzie-PO/</a>

Ło matko kochana!!!!!!!!!!!! Zaniemówiłem...Chyba, że Gilowska na Ministra Zdrowia a Religa na MF-a.
Czyżby - w drodze eliminacji - pozostał tylko Rosset?
Przyjdzie chyba głosować w rękawiczkach...

15 paź 2007, 15:06

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123
Przypuszczam, że wypowiedzi Tuska była opatrzona emotikonem w rodzaju   ;)

15 paź 2007, 16:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 gru 2006, 18:13

POSTY        87
szanuję poglądy odmienne od moich, szanuję ludzi starszych, nawet tych w beretach, segreguję odpady, nie grymaszę ostatniego dnia miesiąca gdy oglądam wyciąg, kocham się tak często jak się da, kocham wszystkich bliźnich i bliźniaków, lecz w życiu nie mogę zrozumieć jednego: jak można popierać PIS. Sympatyków PIS przepraszam, sympatyków innych partii pozdrawiam i gratuluję wyboru.
Pamiętacie: liga broni, liga radzi, liga nigdy Was nie zdradzi.
Mam nadzieję, nie to złe słowo: wiem, że 22.10.2007r obudzę się w RP 4 i 1/3. POzdrawiam wszystkich fanów hibernacji.

Ostatnio edytowano 15 paź 2007, 21:48 przez ronin0767, łącznie edytowano 1 raz

15 paź 2007, 21:42
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

szanuję poglądy odmienne od moich, szanuję ludzi starszych, nawet tych w beretach, segreguję odpady, nie grymaszę ostatniego dnia miesiąca gdy oglądam wyciąg, kocham się 3 x w tygodniu, kocham wszystkich bliźnich i bliźniaków, lecz w życiu nie mogę zrozumieć jednego: jak można popierać PIS

I właśnie przez tego typu zagadki Twoje monotonne i jakże usystematyzowane (wnioskuję z opisu) życie ma sens  :D  Szukaj rozwiązania Kolego  :excl:

Btw do chwili obecnej mam podobny dylemat, przy czym postawione przez Ciebie pytanie dla mnie jest znacznie bardziej uniwersalne - na końcu mogę wstawić każdy polityczny skrót... ale cóż takie jest życie politycznego ignoranta.

Ostatnio edytowano 15 paź 2007, 21:49 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

15 paź 2007, 21:47
Zaawansowany

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:46

POSTY        32
co wolno <a href="http://www.mf.gov.pl/dokument.php?const=4&dzial=609&id=97442&typ=news" target="_blank">wojewodzie</a> to nie tobie <a href="http://www.wssc.szu.pl/kom/dicp.pdf" target="_blank">smrodzie</a> ot kolejne oblicze, kolejnej dwulicowej władzy i super kandydata  :zygi:

15 paź 2007, 21:49
Specjalista

REJESTRACJA03 lip 2007, 18:19

POSTY        450

szanuję poglądy odmienne od moich, szanuję ludzi starszych, nawet tych w beretach, segreguję odpady, nie grymaszę ostatniego dnia miesiąca gdy oglądam wyciąg, kocham się tak często jak się da, kocham wszystkich bliźnich i bliźniaków, lecz w życiu nie mogę zrozumieć jednego: jak można popierać PIS. Sympatyków PIS przepraszam, sympatyków innych partii pozdrawiam i gratuluję wyboru.
Pamiętacie: liga broni, liga radzi, liga nigdy Was nie zdradzi.
Mam nadzieję, nie to złe słowo: wiem, że 22.10.2007r obudzę się w RP 4 i 1/3. POzdrawiam wszystkich fanów hibernacji.

Jak się ma <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->szanuję poglądy odmienne od moich<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> do  <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->lecz w życiu nie mogę zrozumieć jednego: jak można popierać PIS. Sympatyków PIS przepraszam, sympatyków innych partii pozdrawiam i gratuluję wyboru<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
odpowiadam : nijak, jeszcze wiele musisz uporządkować w "głowie" i te sprawy przemyśleć :( i sugeruję więcej tolerancji i optymizmu. :rolleyes:

Co myślisz o kandydacie SLD na premiera, co myślisz o Lepperze, co o Giertychu, co o Niesiołowskim ?

15 paź 2007, 22:14
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Wczoraj Millan napisał:
<!--quoteo(post=16627:date=14. 10. 2007 g. 23:03:name=millan80)--><div class='quotetop'>(millan80 @ 14. 10. 2007 g. 23:03) [snapback]16627[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
(...) Nawet jeśli piszę, że jestem umiarkowanym zwolennikiem PIS-u (mniejsze zło/wybór negatywny) zwolennicy SLD i PO są wyjątkowo mało tolerancyjni (czemu tylko do "zwolenników PIS", inne partie są OK?). Czy tak musi być?
"rozmawiajmy" ale spokojniej  :piwo:

A jeszcze miesiąc temu pisał tak...
millan80                    

<!--quoteo(post=14787:date=04. 09. 2007 g. 07:52:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 04. 09. 2007 g. 07:52) [snapback]14787[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Oj naiwny, naiwny...
Oczywiście, że mogę podyskutować, ale wcześniej odeślę Cię do mojego posta z 31 sierpnia 2007 r. (nr 226). Przeczytaj kolego (najlepiej ze zrozumieniem), wyciągnij wnioski a wtedy jestem do Twojej dyspozycji.

Psy szczekają karawana jedzie dalej.  :za2:  Z SLD, LPR, PO, SAMOOBRONĄ, PSL.
Do tego, że Millan czyta co innego niż jest napisane, już się przyzwyczaiłem. Ale, żeby nie pamiętać tego co głosiło się parę tygodni temu? Dorastasz i dojrzewasz chłopie ( to pozytywny kierunek zmian ) czy się starzejesz i pojawiają się pierwsze objawy sklerozy ( to by było już niepokojące )...

Millan80 od samego początku jak tylko wyraził swoje poparcie dla PiS był zaciekle atakowany, a właściwie obrażany. Poczytaj sobie choćby tutaj.
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=656&view=findpost&p=14752" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...indpost&p=14752</a>
Mohikanin Q  03. 09. 2007 g. 21:55
"Tak na marginesie "80" to- rocznik, czy IQ - no może jedno i drugie..."
albo
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=656&view=findpost&p=14723" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...indpost&p=14723</a>
Bis  02. 09. 2007 g. 22:48
"Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gdyby taki milan80 i jemu podobni żyli 60 lat wcześniej byliby w awangardzie zdrowych sił narodu zapamiętale wprowadzających, a następnie utrwalających jedynie słuszny ustrój sprawiedliwości społecznej i wspierających z całych sił umiłowaną władzę ludową...."

Kiedy stanąlem w obronie Milana i ja zacząłem być obrażany. A już głównie przez ZZ (Zbanowanego Zoltara). Już nawet nie chce mi się szukać przykładów. Jest tu ich jednak bardzo dużo więc każdy (jak jest ciekaw) może sobie je przejrzeć.
Chce jeszcze dodać, ze Millan jest wyjątkowo przyjażnie nastawiony do oponentów i wielu może z niego brać przykład.  Niemal każdego posta kończy (tak jak ja teraz)tak:  :piwo:

PS
A co tak zaniemówili po starciu "Dwóch Tytanów"? Który z nich wygrał???

Ostatnio edytowano 16 paź 2007, 19:07 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

16 paź 2007, 19:05

POSTY        2176

Millan80 od samego początku jak tylko wyraził swoje poparcie dla PiS był zaciekle atakowany, a właściwie obrażany. Poczytaj sobie choćby tutaj (...)

Nie będę wypowiadać się w imieniu innych, bo nie dostałem stosownych pełnomocnictw. Ale moim zdaniem, taką reakcję spowodował pierwszy post Millana zamieszczony w niniejszym temacie. Jeżeli nie pamiętasz, albo nie zauważyłeś jakimi słowami zwrócił się do adwersarzy, to pokrótce je przypomnę.

millan80                    

Mam wyższe wykształcenie (+ podyplomówka) i mieszkam w W-wie (czyli duże miasto) głosowałem na PiS i nadal jestem ich sympatykiem. Jeśli ktoś myśli, że takie partie jak np. PO (1/2 UW + 1/2 AWS), LID (SLD, UW) coś zmienią w Polsce to te osoby są średnio sprytne umysłowo (...)
(...) Ale w Polsce są również osoby z małym poczuciem patriotyzmu i dla nich proponuję zapoznanie się z fatalnymi wskaźnikami gospodarczymi w Polsce (...)

Miłe wprowadzenie do dyskusji, nieprawdaż? Zresztą Millan nie potrafi dyskutować, przynajmniej ze mną. Do tej pory nie doczekałem odpowiedzi na moje posty z końca sierpnia i początku września.

kominiarz                    

(...) A co tak zaniemówili po starciu "Dwóch Tytanów"? Który z nich wygrał???

Na pewno w ogólnym podsumowaniu trzech debat, nasłabiej wypadł JarKacz.

Ostatnio edytowano 16 paź 2007, 19:54 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

16 paź 2007, 19:53
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 94  Następna strona