<a href="http://gry.onet.pl/28061,1464648,artykul.html" target="_blank">Szpieg na biurku</a>
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
27 sty 2008, 16:23
Źródło: okładka Wprost
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 27 sty 2008, 22:28 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
27 sty 2008, 22:28
INSPEKTOR, a fe... jak mogłeś? I przypomina mi się od razu:"... żeby mnie baba biła..."
Ostatnio edytowano 28 sty 2008, 12:55 przez Jz06, łącznie edytowano 1 raz
28 sty 2008, 12:54
Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy: - Macie tu jakieś tańsze zwierzaki? - Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł. - 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo? - Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę! Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała: - Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie? - Jak tylko żaba nauczy się gotować - wy.....asz!
29 sty 2008, 23:27
W tramwaju skin wydziera się do babci:
- No co jest starucho! Zrobisz mi miejsce!?
- Babcia: - Siadaj synu, taki biedny - nie dość że po chemioterapii to jeszcze w butach ortopedycznych
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
Ostatnio edytowano 31 sty 2008, 01:10 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz
31 sty 2008, 01:09
Studencki: - Czym różni się toaleta od dziekanatu? - W toalecie można coś załatwić.
Rodzinny: Żona do męża: - Znalazłam u naszego syna pod łóżkiem "gazetę z sadomaso", co teraz z tym zrobimy? - Nie wiem ale klaps to napewno nie będzie dobre rozwiązanie.
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
Ostatnio edytowano 31 sty 2008, 07:56 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz
31 sty 2008, 07:44
Jaki dowcip o prezydencie opowiadają sobie posłowie LiD?
Monika Olejnik zdołała skłonić posła LiD, Janusza Zemke, by opowiedział anegdotę o prezydencie Lechu Kaczyńskim, która krąży w partyjnych kuluarach. Oto fragment rozmowy w Radiu Zet:
Monika Olejnik: I na koniec, anegdota Janusza Zemke: dlaczego prezydent nie lubi Sikorskiego?
Janusz Zemke: Pan prezydent Lech Kaczyński ma co najmniej jedną wspólną cechę z marszałkiem Polski Józefem Piłsudskim, obaj nie cierpią Sikorskiego.
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
31 sty 2008, 10:56
Teleturnieje: wybrano najgłupsze odpowiedzi<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Kolekcję najgłupszych odpowiedzi na pytania, zadawane w brytyjskich teleturniejach i radiowych quizach zebrał portal internetowy www.jumpingjacksbar.com. Okazuje się, że "pomysłowość" zawodników nie zna granic. Pytanie: Co wydarzyło się w Dallas 22 listopada 1963 roku? Odpowiedź: Nie wiem, wtedy nie oglądałem. Pyt.: Który aktor amerykański jest mężem Nicole Kidman? Odp.: Forrest Gump. Pyt.: W którym kraju znajduje się Mount Everest? Odp.: Hm, to nie Szkocja, prawda?
Pyt.: Podaj tytuł filmu z Bobem Hoskinsem. Jest to zarazem tytuł słynnego obrazu Leonarda da Vinci. Odp.: Kto wrobił królika Rabbita? Pyt.: W którym mieście europejskim powstała pierwsza opera? Odp.: Sydney. Pyt.: Jak długo trwała wojna sześciodniowa między Izraelem a Egiptem? Odp. (po dłuższym namyśle): Czternaście dni. Pyt.: Gdzie odbywały się lądowania Aliantów (D-Day)? Odp.: Pearl Harbour? Pyt.: Jaką walutę mają Indie? Odp.: Ramadan. Pyt.: Którą postać ubraną tylko w przepaskę na biodrach i huśtającą się na lianach grał Johnny Weissmuller? Odp.: Jezusa. Pyt.: Ile metrów ma kilometr? Odp.: Trzy. Pyt.: Ile kół ma trójkołowiec? Odp.: Dwa. Pyt.: Znamy trzy stany skupienia - stały, ciekły i...? Odp.: Galaretka.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ always look on the bright side of life
01 lut 2008, 18:19
<a href="http://www.rp.pl/artykul/81122.html" target="_blank">Świnie i kaczki kreują przyjazny wizerunek firmy</a>
02 lut 2008, 12:44
Coś z zycia wzięte.
Dziennikarz Irek Bieleninik przeprowadzał sondę uliczną w dniu 3 maja. Chyba 2007 roku. Pyta panią w średnim wieku. - Kiedy była Konstytucja 3 maja??? Kobieta mówi: - Listopad? grudzień ? Irek Bieleninik: - Jak 3 maja, to może w maju?... Kobieta: - W maju?... siedemnastego???!!!
Widziałem w telewizji na własne oczy! I słyszałem na własne uszy.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
03 lut 2008, 16:01
Z joemonstera Skoro nadchodzi wielki post to czas może na rekolekcje. Dzisiejszy temat to "Modlitwa faryzeusza i modlitwa celnika". Jeden i drugi się modlił. Ale tylko modlitwa celnika została wysłuchana. Dlaczego? To proste - do nieba też się zaczęła robić kolejka.