a u nas mają (poza oszczędnościówkami, które już wypłacili) wypłacić jeszcze jakieś fajne premie.. więcej nie wiem na razie nic.. ale humor się poprawił
Czy mówisz o tych samych premiach, o któreych poinformowano tylko wybrane osoby <_<
13 gru 2007, 19:13
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Dziś w Lublinie przelali kase na konta. Dostałam netto 749 zł, tak więc oszczędnościówka w wys. 3000 zł była chyba raczej w sferze pragnień niż realiów, plotkarze narobili tylko apetytu na święta. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A ja dostałem 2000 zł (brutto) oczszędności. Nadział był 3000 zł ale SWOI co nie załapali się na nagrodę (bo mieli zero ustaleń) dostali więcej :mur: .
Ostatnio edytowano 14 gru 2007, 08:34 przez Wodnik, łącznie edytowano 1 raz
13 gru 2007, 19:17
Wodnik
Dziś w Lublinie przelali kase na konta. Dostałam netto 749 zł, tak więc oszczędnościówka w wys. 3000 zł była chyba raczej w sferze pragnień niż realiów, plotkarze narobili tylko apetytu na święta.
A ja dostałem 2000 zł (brutto) oczszędności. Nadział był 3000 zł ale SWOI co nie załapali się na nagrodę (bo mieli zero ustaleń) dostali więcej :mur: . <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale WAM dobrze, w zwykłych US nagrody za ostatni kwatał były w granicach 600 zł brutto.
Ostatnio edytowano 14 gru 2007, 08:35 przez asiaby6, łącznie edytowano 1 raz
13 gru 2007, 20:28
asiaby6
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=20634:date=13. 12. 2007 g. 18:17:name=Wodnik)--><div class='quotetop'>(Wodnik @ 13. 12. 2007 g. 18:17) [snapback]20634[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Dziś w Lublinie przelali kase na konta. Dostałam netto 749 zł, tak więc oszczędnościówka w wys. 3000 zł była chyba raczej w sferze pragnień iż realiów, plotkarze narobili tylko apetytu na święta.
A ja dostałem 2000 zł (brutto) oczszędności. Nadział był 3000 zł ale SWOI co nie załapali się na nagrodę (bo mieli zero ustaleń) dostali więcej :mur: . <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale WAM dobrze, w zwykłych US nagrody za ostatni kwatał były w granicach 600 zł brutto. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Zapraszam do pracy w UKS - ostatnio były i chyba nadal są przyjęcia .
Ostatnio edytowano 14 gru 2007, 08:37 przez Wodnik, łącznie edytowano 1 raz
13 gru 2007, 20:37
To prawda przyjęć jest dosc duzo a przyszły rok moze byc rekordowy - masa geriatryczna ruszyła po nalezne im środki z ZUS więc zapraszamy:D
13 gru 2007, 21:45
uma
To prawda przyjęć jest dosc duzo a przyszły rok moze byc rekordowy - masa geriatryczna ruszyła po nalezne im środki z ZUS więc zapraszamy:D
Najwyższa pora przestać zazdrościć. Chodzcie do nas, podobno tu jest skarbowy raj. kasa pewnie wieksza ale, czy robota milsza??? Kto nie spróbuje ten sie nie dowie.
13 gru 2007, 23:17
dapa
<!--quoteo(post=20654:date=13. 12. 2007 g. 21:45:name=uma)--><div class='quotetop'>(uma @ 13. 12. 2007 g. 21:45) [snapback]20654[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> To prawda przyjęć jest dosc duzo a przyszły rok moze byc rekordowy - masa geriatryczna ruszyła po nalezne im środki z ZUS więc zapraszamy:D
Najwyższa pora przestać zazdrościć. Chodzcie do nas, podobno tu jest skarbowy raj. kasa pewnie wieksza ale, czy robota milsza??? Kto nie spróbuje ten sie nie dowie. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jak zwykle Dapciu masz rację i za to ... Cie lubię B))) :piwo: Ludzie przychodzą i są zadowoleni - przynajmniej u nas. Poza tym rozpoczęła się fala powrotów z DUS-ów do UKS-ów.
Ostatnio edytowano 14 gru 2007, 08:42 przez Fajerlol, łącznie edytowano 1 raz
14 gru 2007, 08:40
Wodnik
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Dziś w Lublinie przelali kase na konta. Dostałam netto 749 zł, tak więc oszczędnościówka w wys. 3000 zł była chyba raczej w sferze pragnień niż realiów, plotkarze narobili tylko apetytu na święta.
W Rzeszowie szanowna Dyrekcja wypłaciła oszczędności, na razie około 1500 zł brutto. Średnio , ale już jest O.K.
____________________________________ TEMPUS REGIT ACTUM
15 gru 2007, 10:49
My zaoszczędziliśmy ok. 1700 zł na etat . Brutto ma sie rozumieć . Niestety nie udało się wypłacić zgodnie z zarządzeniem , ale cóż w urzędach są ważniejsze sprawy niż pieniądze jak opisy st.pracy , ISO, CAAF, zarządzanie ryzykiem i inne tego typu brednie. Niestety jak wymyśla sobie KPRM , MF, i jeszcze szanowna IS w Osobie jej Dyrektora to nie ma czasu nawet wypłacać kasy na czas .
16 gru 2007, 21:22
a jak wyglada sytuacja w IS jakie kwoty ? Wie ktos moze czy jest sens interweniować, jesli bez powodu mam zanizona kwote oszczędnosciówki (inni dostali wiecej)?
20 gru 2007, 13:58
tributarius
W Rzeszowie szanowna Dyrekcja wypłaciła oszczędności, na razie około 1500 zł brutto. Średnio , ale już jest O.K.
Upominacie się to dostajecie. Na szczęście RSK zajęła się sprawą to poczuli oddech na plecach..
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
20 gru 2007, 14:20
shanow75
a jak wyglada sytuacja w IS jakie kwoty ? Wie ktos moze czy jest sens interweniować, jesli bez powodu mam zanizona kwote oszczędnosciówki (inni dostali wiecej)?
IS - 2000 brutto, dla wszystkich po równo włącznie z kadrą kierowniczą - temat wynegocjonowany przez związki zawodowe z dyrektorem, teoretycznie ta kwota była podzielona na cztery kwartały, jeżeli pracownik miał dłuższą absencję (ze względu na zwol. chorobowe, urlop macieżyński,wychowawczy) niż 50% danego kwartału to za ten kwartał (np.1/4 części kwoty) nie otrzymał oszczędności.
20 gru 2007, 14:48
Mozart
My zaoszczędziliśmy ok. 1700 zł na etat.
Mam głupie wrażenie (mam nadzieję, że jest ono głupie!) że ktoś wyżej POmyśli: PO co dawać tym na dole tyle, żeby mieli jeszcze z czego oszczędzać?! Zaoszczędzić od razu na górze w ramach "taniego państwa" i po balu! Panno Alu. :blink:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.