Wstąp do nas, weźmiemy cię na członka. <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->SAMOOBRONA <!--colorc--></span><!--/colorc--> Z ostatniej chwili. Po zakrojonych na szeroką skalę poszukiwaniach, ustalono miejsce w którym obecnie znajdują się plemniki Andrzeja L.
[attachmentid=49]
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
07 gru 2006, 22:07
Przychodzi zajączek do nowo otwartego sklepu misia. - Poproszę kilo soli. - Dobrze zajączku, ale jeszcze nie mam wagi - nasypię ci na oko. A zajączek na to: Do d.... sobie nasyp debilu jeden!
Złapał facet złotą rybkę. - Wypuść mnie a spełnię twoje życzenie. No dobra...chcę mieć ptaszka do samej ziemi. Rybka w odpowiedzi obcięła mu ...nogi przy samej d....
08 gru 2006, 09:34
Krótki żarcik na temat mężczyzn : Czy wiecie jak nazywa się mężczyzna z małymi jądrami ??? FACET Z IKRĄ !!!!!
08 gru 2006, 14:13
Przychodzi Baba do lekarza... A lekarz w Irlandii.
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
08 gru 2006, 14:21
-Dlaczego mężczyźni mają dziurkę w penisie? -Bo inaczej umarliby z niedotlenienia mózgu.
-Kiedy prostytutka odchodzi na emeryturę?
-Wtedy kiedy z dwóch dziurek zrobi się jedna.
To tak dla równowagi, żeby było sprawiedliwie
____________________________________ myślę więc jestem
08 gru 2006, 17:15
Polityka sięgnęła DNA.
Ustalenie ojcostwa na podstawie DNA jest kosztowne. Dysponuję uniwersalnym wykrywaczem ojcostwa. Wystarczy zadać pytanie potencjalnemu ojcu, a następnie wpisać jego odpowiedź. Wykrywacz stwierdzi natychmiast czy jest to prawda, czy fałsz.
Dziękuję za bezpłatne umożliwienie zademonstrowania wykrywacza na forum.
Pytanie:
Panie pOŚLE Ł., Czy jest pan ojcem trzeciego dziecka pani Anety K.?
Odpowiedź:
NIE
Reakcja wykrywacza:
[attachmentid=50]
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
08 gru 2006, 19:05
sonieczka
-Dlaczego mężczyźni mają dziurkę w penisie?
A SKĄD wiesz czy mają ??? :rolleyes:
Nowa sekretarka naczelnika
- To stół, przy którym będzie pani pracować. - Dobrze... - To telefon, który będzie pani odbierać i mnie łączyć. - Dobrze... - To fax, z którego będzie pani odbierać wiadomości do mnie. - Dobrze.... - A to expres do kawy, którym będzie pani mi ją parzyć . - Dobrze.... - Ja przepraszam, ale czy zna pani jakieś inne słowa oprócz słowa "dobrze"? - Seks, mineta.... - Dobrze !!!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
08 gru 2006, 19:16
Łot, popadli my w kałabanie i czort karty rozdaje.
[attachmentid=51]
08 gru 2006, 23:54
Nadir
<!--quoteo(post=3091:date=08. 12. 2006 g. 17: 15:name=sonieczka)--><div class='quotetop'>(sonieczka @ 08. 12. 2006 g. 17: 15) [snapback]3091[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> -Dlaczego mężczyźni mają dziurkę w penisie?
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A SKĄD wiesz czy mają ??? :rolleyes:
Bo Sonieczka jest mężczyzną. Tak jak Skłodowska-Curie... Górą nasi !!! :brawa:
____________________________________ Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy" Giovanni Guareschi
Ostatnio edytowano 09 gru 2006, 19:11 przez babula, łącznie edytowano 1 raz
09 gru 2006, 09:28
babula
Bo Sonieczka jest mężczyzną. Tak jak Skłodowska-Curie... Górą nasi !!! :brawa:
Mężczyzna, czy tranwescyta?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 gru 2006, 10:22
Ze wsi jesteś, na wieś wrócisz. A tam czekają niesamowite przeżycia erotyczne, o jakich w kuluarach sejmu można tylko pomażyć… <a href="http://video.interia.pl/obejrzyj,film,34614,sortuj,v,st,24H,pozycja,27,przydarzylo_sie_chlopowi" target="_blank">http://video.interia.pl/obejrzyj,film,3461...lo_sie_chlopowi</a>
09 gru 2006, 10:39
Komornik
[attachmentid=56]
09 gru 2006, 11:47
zielonka
<!--quoteo(post=3114:date=09. 12. 2006 g. 09: 28:name=babula)--><div class='quotetop'>(babula @ 09. 12. 2006 g. 09: 28) [snapback]3114[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Bo Sonieczka jest mężczyzną. Tak jak Skłodowska-Curie... Górą nasi !!! :brawa:
Mężczyzna, czy tranwescyta? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> chodziło Ci o trancwetytę?
____________________________________ <!--coloro:#000000--><span style="color:#000000"><!--/coloro-->Kiedy państwo czyni pracę absurdalnie drogą, obywatele ratują się zdrowym rozsądkiem.<!--colorc--></span><!--/colorc-->