____________________________________ "verba volant scripta manent"
19 sie 2011, 22:38
Re: Uwagi do forum
W dalszym ciągu to samo?!
20 sie 2011, 08:49
Jak już pisałem wcześniej: musimy poczekać na Togę, który jest na urlopie. Nie chcemy ingerować w Jego działkę. Miejmy nadzieję, że nie odciął się od netu na czas urlopu i że dziś-jutro weźmie się za to. Jednym słowem: jeszcze troszkę cierpliwości
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 sie 2011, 09:23
Już normalnie weszłem.
20 sie 2011, 09:52
A ja proponuje zorganizować zjazd forumowiczów.
24 sie 2011, 16:32
Nie mam problemów z logowaniem czy wysyłaniem postów , a co do zjazdu jestem za !!!!!
24 sie 2011, 17:46
JZ06
A ja proponuje zorganizować zjazd forumowiczów.
Bardzo dobry pomysł! A może najpraktyczniej byłoby umówić się po prostu na najbliższej Spartakiadzie?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 sie 2011, 19:34
Znów padła mOpera
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
25 sie 2011, 21:12
Witamy nowego Moderatora
Załącznik:
Pinero mod !.JPG
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
28 wrz 2011, 21:37
to pewnie nagroda za "poparcie" A.Żydka
Ostatnio edytowano 28 wrz 2011, 21:45 przez enduro, łącznie edytowano 1 raz
28 wrz 2011, 21:44
enduro
pije-===[
to pewnie nagroda za "poparcie" A.Żydka
Nie. To nagroda za całokształt. Kandydatura była rozpatrywana już wcześniej.
"Nagroda za A.Żydka" to raczej należałaby się Tobie - za aktywność akurat w tym topiku. enduro REJESTRACJA 26 wrz 2011 09:56 2 dni: 20 postów, większość w topiku "Wsparcie dla Andrzeja Ż."
Ciekawy przypadek...
28 wrz 2011, 21:48
Nadir
Witamy nowego Moderatora
Załącznik:
Pinero mod !.JPG
Miło powitać dziewczynkę w gronie modów. Może wniesie trochę różowych elementów do dyskusji (nie tylko kajdanki z futerkiem)
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
28 wrz 2011, 21:57
supersaper
Miło powitać dziewczynkę w gronie modów. 3mmsie-- Może wniesie trochę różowych elementów do dyskusji (nie tylko kajdanki z futerkiem) ;)
No i parytety, przy okazji, poprawiły się nam
28 wrz 2011, 22:01
Czy da radę odblokować IP-ki z których korzysta mOpera? Niestety się zmieniają. Obecnie mam 82.145.217.15 host: z56-04.opera-mini.net