Powinno być OK. Jeśli coś jeszcze się zdarzy - poproszę o informację.
supersaper
Również wyszukiwarka "nabrała wody w usta" - albo stara się o certyfikat bezpieczeństwa
Nie wyświetlono żadnych wyników, ponieważ słowa egzamin nie ma w żadnym poście.
Już wypuściła.
supersaper
Stronka śmiga jak dług publiczny!
To może jednak powinniśmy ją zamulić, dając przykład?
18 mar 2011, 11:51
Re: Uwagi do forum
Nadir
Moriturus
Inspektorze, co się działo ze skarbowcami.pl przez parę dni?
Kiedy parę dni temu zobaczyłem że zamiast mojego ulubionego forum jest informacja, że strona jest zawieszona, przekierowanie na stronę MF oraz grafikę ze skeczu Monty Pythona - Ministerstwo Głupich Kroków, omal nie dostałem palpitacji serca. Nie idźcie tą drogą więcej
To przypomnijmy jeszcze na odstresowanie ten makabryczny obrazek:
Załącznik:
forum zawieszone do odwołania !.JPG
Wcześniej był komunikat informujący:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
27 mar 2011, 15:12
Nowe forum ma nowe możliwości.
Po napisaniu postu można cały tekst lub jego żądaną część zaznaczyć (podświetlić myszką) i wybrać z "Dodatkowe BBCodey" właściwe polecenie. Wybierając np. "ukryj", po wysłaniu posta pojawi się w jego treści przycisk [POKAŻ CAŁY TEKST]. Pod przyciskiem znajduje się ukryty tekst.
Załącznik:
Dodatkowe BBCodey.JPG
Jeśli chcemy np. wyśrodkować post, fragment tekstu czy np. obrazek, należy wybrać: [align= dopisać: center] i zakończyć [/align]
Każde polecenie musi otwierać i zamykać kwadratowy nawias. Np. [ cytat ] tekst [ / cytat] W zamykającym nawiasie polecenie poprzedzone jest prawym slashem.
Oczywiście odstępów nie ma w środku nawiasów. Zrobiłem je umyślnie w celu demonstracji. Inaczej nie byłoby tego tekstu, tylko wynik polecenia, np. cytat.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 maja 2011, 17:45
. .
Posłowie na Sejm RP: Zbigniew Kozak, Leonard Krasulski, Maks Kraczkowski i Andrzej Jaworski złożyli na ręce Marszałka Sejmu RP Grzegorza Schetyny interpelację w sprawie portalu internetowego SKARBOWCY.pl
15 maja 2011, 17:19
Toga utworzył nowy dział: SŁUŻBA CYWILNA w grupie "Inne zagadnienia". Teraz zrobił się większy porządek - zostały wydzielone niektóre tematy z IS i US nie mające z nimi bezpośredniego związku. Trzy różne topiki dotyczące jednej tematyki
- Postępowanie kwalifikacyjne - Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego - Gimnastyka umysłu
były poprzednio w 2 różnych działach. A są to często odwiedzane tematy. Teraz są w jednym.
A i "Hyde Park" trochę zeszczuplał.
28 maja 2011, 14:50
Mam pytanie czy "ostrzeżenie wystawione przez moderatora lub administratora forum" ulega zatarciu po jakimś czasie i po jakim-podpowie ktoś?Czy wykreślenie z rejestru ostrzeżeń może nastąpić z urzędu czy na wniosek?
12 cze 2011, 18:58
Bitnova
Mam pytanie czy "ostrzeżenie wystawione przez moderatora lub administratora forum" ulega zatarciu po jakimś czasie i po jakim-podpowie ktoś? Czy wykreślenie z rejestru ostrzeżeń może nastąpić z urzędu czy na wniosek?
Wygasa automatycznie po 90 dniach.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
12 cze 2011, 19:08
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Do Nadira! Mam pytanie: Dlaczego na moim komputerze nie mogę się zalogować na forum ,,skarbowcy'' Jeśli wcześniej mogłem??? Teraz udało mi się to na innym. Dlaczego został zablokowany mi serwer? Jak mogę logować się na dotychczasowych warunkach ?? Proszę o odpowiedz na maila tomas.ko@onet.eu
11 sie 2011, 17:57
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
tomidzi
Do Nadira! Mam pytanie: Dlaczego na moim komputerze nie mogę się zalogować na forum ,,skarbowcy'' Jeśli wcześniej mogłem??? Teraz udało mi się to na innym. Dlaczego został zablokowany mi serwer? Jak mogę logować się na dotychczasowych warunkach ?? Proszę o odpowiedz na maila tomas.ko@onet.eu
Posta przeniosłem do właściwego tematu. Pytanie zostało skierowane do mnie, ale odpowiedzi udzieli zapewne Toga po sprawdzeniu IP Twojego komputera.
11 sie 2011, 18:53
Od pewnego czasu nie mogę przeglądać skarbowców za pośrednictwem mOpery (mini Opera dla telefonów komórkowych) Jest to całkiem fajny programik na "starsze" komórki. Czy można odblokować odpowiednie IP (działa to ustrojstwo w oparciu o proxy - prawdopodobne IP 145.237.x.x).
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
11 sie 2011, 20:41
A ja ma takie pytanie - dlaczego, żeby przeglądać forum muszę się zalogować a jednocześnie mogę dodawać komentarze pod dostępnymi dla wszystkich artykułami- bez zalogowania się, wtedy system z automatu mnie widzi i podpowiada mój nick. Nie muszę się wcale logować a komentarz mogę dodać pod moim nickiem.