Pomimo faktu,ze korzenie mam włoskie i makaron nie jest mi obcy,całym sercem jestem za Polakami:) Myślałam,że po moich wypowiedziach na forum jest to całkiem jasne ....
Jasne. Ale do tej pory nie musiałaś wybierać pomiędzy Polakami a Włochami.
I najnowsze informacje ze stadionu lekkoatletycznego. Polski dysk poleciał daleko. Znaczy forma jest.
19 sie 2008, 14:13
Jest. I to nawet na medal olimpijski... Koloru? Lepiej nie zapeszać...
Ostatnio edytowano 19 sie 2008, 14:52 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
19 sie 2008, 14:51
helvet
Jest. I to nawet na medal olimpijski... Koloru? (...)
...Srebrnego... :brawa: Ależ ten Kanter to farciarz...
19 sie 2008, 18:01
helvet
Ależ ten Kanter to farciarz...
Chyba nie taki farciarz. Aktualny mistrz świata z Osaki. Pierwszy na tegorocznych listach wyników (71,88). No i pewny rzut o 100cm dłuższy od rezultatu Małachowskiego. A w zapasie miał jeszcze dwie próby gdyby Piotr się poprawił. Po prostu nie było niespodzianki i lider tabel potwierdził swoją dominację. Oczywiście gratulacje dla Piotrka, który pewnie także brąz przyjąłby "w ciemno".
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 19 sie 2008, 18:46 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
19 sie 2008, 18:45
wjawor
Chyba nie taki farciarz. Aktualny mistrz świata z Osaki. Pierwszy na tegorocznych listach wyników (71,88). No i pewny rzut o 100cm dłuższy od rezultatu Małachowskiego. A w zapasie miał jeszcze dwie próby gdyby Piotr się poprawił. Po prostu nie było niespodzianki i lider tabel potwierdził swoją dominację. Oczywiście gratulacje dla Piotrka, który pewnie także brąz przyjąłby "w ciemno".
Liderowanie na listach to jedno a potwierdzenie dominacji na rzutni w najważniejszym konkursie sezonu, to już zupełnie coś innego ( patrz kulomioci ). Farciarz, bo wyszedł mu jeden rzut w przeciwieństwie do bardzo regularnego Polaka.
Dobrze, że wrzuciłeś swój komentarz Wjaworze bo już dyskusja zaczynała przekształcać się w monolog... Pozwolę sobie jeszcze przedstawić swoje typy na jutro. Rano dwa zwycięstwa w sportach zespołowych a później... Miejsce tuż za podium Anny Jesień i ... to chyba wszystko. Zapaśnicy raczej nic nie zwojują, za to miejsca finałach powinny wywalczyć osady kajakarskie.
Ostatnio edytowano 19 sie 2008, 19:08 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
19 sie 2008, 19:01
helvet
...Miejsce tuż za podium Anny Jesień i ... to chyba wszystko...
Dla Ani zarezerwowałem brąz - choć faktycznie będzie ciężko :piwo:
A jakby jeszcze jakiś "rzut życia" młociarek Ktoś gdzieś powiedział, że dobrze, iż nie rzucają tak garnkami. :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
19 sie 2008, 19:36
Nie wiem jak oceniacie jego szanse ale jest jeszcze Krystian Brzozowski - zapaśnik w stylu wolnym do 74 kg. W Atenach zajął 4 miejsce. Może jakiś progres? Chociaż jakaś lekka nadzieja. Około 12.30 wszystko powinno być jasne - chyba że prędzej odpadnie
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
19 sie 2008, 19:57
Zapominacie o żeglarzach . Szanse medalową - nawet na złoto- ma jeszcze w klasie STAR załoga Kuśnierewicza. Dziś nie pływali. Są na 4 miejscu z minimalną stratą do poprzedników.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
19 sie 2008, 20:04
tranqilo
Zapominacie o żeglarzach . Szanse medalową - nawet na złoto- ma jeszcze w klasie STAR załoga Kuśnierewicza. Dziś nie pływali. Są na 4 miejscu z minimalną stratą do poprzedników.
Prognozy są na jutro a żeglarze kończą swoje starty pojutrze - jak dobrze im pójdą jutrzejsze 3 wyścigi to dodamy ich do naszych nadziei medalowych na pojutrze Trzymajmy jutro kciuki.
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
19 sie 2008, 21:46
Dzięki za wszechobecny optymizm. A nuż mój typ-12 medali, się spełni do końca z małymi mdyfikacjami w POszczególnych dyscyplinach.
19 sie 2008, 23:01
a siatkarze już przegrywają 2:0, jakoś tak smutno ale jeszcze płomyk nadziei się tli...
Nicolae
Nie wiem jak oceniacie jego szanse ale jest jeszcze Krystian Brzozowski - zapaśnik w stylu wolnym do 74 kg. W Atenach zajął 4 miejsce. Może jakiś progres? Chociaż jakaś lekka nadzieja. Około 12.30 wszystko powinno być jasne - chyba że prędzej odpadnie
Już po nadziei i wszystko jasne - przegrał z zawodnikiem Kirgistanu i odpada, jakoś się ciężki dzień zapowiada
W trzecim secie na boisku Wika i Możdżonek a zwłaszcza Możdżonek i wygrywamy trzeciego seta zakończonego asem Wiki 2:1 dla Italiano, jeszcze, jeszcze....
Ostatnio edytowano 20 sie 2008, 06:41 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz
20 sie 2008, 06:40
wjawor
(...) A jakby jeszcze jakiś "rzut życia" młociarek (...)
Skolimowskiej już wyszedł. Osiem lat temu - w Sydney.
Nicolae
<!--quoteo(post=33521:date=19. 08. 2008 g. 19:57:name=Nicolae)--><div class='quotetop'>(Nicolae @ 19. 08. 2008 g. 19:57) [snapback]33521[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nie wiem jak oceniacie jego szanse ale jest jeszcze Krystian Brzozowski - zapaśnik w stylu wolnym do 74 kg. W Atenach zajął 4 miejsce. Może jakiś progres? Chociaż jakaś lekka nadzieja. Około 12.30 wszystko powinno być jasne - chyba że prędzej odpadnie
Już po nadziei i wszystko jasne - przegrał z zawodnikiem Kirgistanu i odpada, jakoś się ciężki dzień zapowiada (...) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Widziałem tę walkę. Jak można było przegrać w tak głupi sposób...
Ostatnio edytowano 20 sie 2008, 07:08 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
20 sie 2008, 07:07
3:2 dla Włoszech.... jedziemy do domu Wielkie brawa za walkę :brawa:
20 sie 2008, 07:38
Nie tak panowie ( siatkarze ), nie tak to miało być... Szczypiorniści też ( na razie ) w plecy.