Teraz jest 10 wrz 2025, 17:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Nie, nie. Z autopsji to ten:
- Kochanie, wyrzuć śmieci!
- Kurde, dopiero co usiadłem!
- A co do tej pory robiłeś?
- Leżałem.

Gdy przed chwila opowiedziałem żonie ten kawał ( łącznie z zapowiedzią ) to jednoznacznie stwierdziła, że chyba jest o mnie... :lol:

05 gru 2007, 18:25
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

<!--quoteo(post=19640:date=02. 12. 2007 g. 12:20:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 02. 12. 2007 g. 12:20) [snapback]19640[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=19634:date=01. 12. 2007 g. 22:55:name=inspektor)--><div class='quotetop'>(inspektor @ 01. 12. 2007 g. 22:55) [snapback]19634[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Na ostatniej naradzie aktywu urzędów pewnego województwa krążyła plotka, że wojskowa służba zastępcza ma się niedługo odbywać także w urzędach skarbowych. Nie wiem czy to prawda, ale pomysł przedni (przecież brakuje nam pracowników)...

Przy zapowiedzi przejścia na zawodową armię i wstrzymania poboru, nie liczyłbym na wielkie wsparcie  :(
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Cóż wy chcecie? Pomysł nie zły. Kontrola skarbowa czy egzekucja uzbrojona nie tylko w paragrafy, ale i w AK-47. Kto nam podskoczy?

Od 1 stycznia 2008 zawodowy szeregowy ma zarabiać 2.200. Bo ludzi brakuje. szukają m.in. kucharzy i pielęgniarzy.

05 gru 2007, 18:48
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=19900:date=05. 12. 2007 g. 18:06:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 05. 12. 2007 g. 18:06) [snapback]19900[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Nie, nie. Z autopsji to ten:
- Kochanie, wyrzuć śmieci!
- Kurde, dopiero co usiadłem!
- A co do tej pory robiłeś?
- Leżałem.

Gdy przed chwila opowiedziałem żonie ten kawał ( łącznie z zapowiedzią ) to jednoznacznie stwierdziła, że chyba jest o mnie... :lol:
A propos biura, żon i kieszeni, to może ten też będzie pasował do Ciebie? :o

W biurze pyta kolega kolegi:
- Co wycinasz z gazety?
- Notatkę o tym, jak mąż zamordował żonę, bo mu stale przeszukiwała kieszenie...
- I co masz zamiar zrobić z tym wycinkiem?
- Schowam do kieszeni!

P.S.
Pozdrów żonę :D

05 gru 2007, 18:58

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

A propos biura, żon i kieszeni, to może ten też będzie pasował do Ciebie? :o

W biurze pyta kolega kolegi:
- Co wycinasz z gazety?
- Notatkę o tym, jak mąż zamordował żonę, bo mu stale przeszukiwała kieszenie...
- I co masz zamiar zrobić z tym wycinkiem?
- Schowam do kieszeni!

P.S.
Pozdrów żonę :D

Tu żona Helveta. Dziękuję za pozdrowienia ale czy z tym dowcipem wyżej, to tak z myślą o mnie????? :nonono:

05 gru 2007, 19:03
Zaawansowany

REJESTRACJA27 wrz 2007, 22:15

POSTY        56
Pewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętym Piotrem. Ten mówi:

- Niestety, przyjacielu. Popełniłeś w życiu straszny grzech i nie zostaniesz wpuszczony do nieba, zanim za niego nie odpokutujesz. Oszukiwałeś mianowicie na podatku dochodowym od osób fizycznych. Twoja kara będzie polegała na tym, że wrócisz na Ziemię i spędzisz pięć lat z obrzydliwą, otyłą i paskudną babą, ze wszystkimi małżenskimi obowiązkami włącznie. Jeśli ci się uda, wejdziesz do nieba.

Człowiek uznał, że pięć lat to niewiele wobec perspektywy wieczności w niebie, wróciłna Ziemię i żył z kaszalotem, którego mu święty Piotr przeznaczył. Któregoś dnia, idąc z nią po ulicy, zobaczył swego przyjaciela, idącego z naprzeciwka w towarzystwie tak odrażającego babsztyla, że w porównaniu z nią kobieta naszego bohatera była niczym erotyczny sen nastolatka.

- Czołem, stary. Jak to się stało, że urzędujesz z taką paszczurą?!
- Hm, no wiesz. zmarło mi się niedawno. Święty Piotr powiedział mi, że popełniłem straszliwy grzech, oszukując na podatku dochodowym od osób fizycznych, przez co narżnąłem rząd na grubą kasę, i że muszę odpokutować, przeżywając pięć lat na Ziemi z tym mięchem, które widzisz. Panowie uścisnęli sobie dłonie w pełnym zrozumieniu i obiecali sobie wspomagać się nawzajem w biedzie.

Kiedy już mieli się rozejść, zauważyli wspólnego znajomego, idącego ulicą w towarzystwie kobiety pięknej jak marzenie, o boskiej figurze, seksownej jak wszyscy diabli.

- Hej, stary! Rany boskie, skądżeś ty, stary kawaler, dorwał taką lufę?
- Hm, szczerze mówiąc nie wiem. Pewnego razu obudziłem się, a ona leżała koło mnie. Od paru lat mam wszystko, o czym mogę marzyć: piękną kobietę, cudownie prowadzony dom i obłędny, naprawdę bajeczny seks. Nie wiem tylko, dlaczego zawsze, kiedy się skonczymy kochać, ona odwraca się do ściany i mruczy coś jak: "chol**ny podatek dochodowy od osób fizycznych."

05 gru 2007, 20:06

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Pewien człowiek zmarł i normalną koleją rzeczy stanął przed świętym Piotrem. Ten mówi:...

Dobre  :piwo:
ale jedno ale <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?act=ST&f=21&t=672&hl=zmarł&view=findpost&p=14243" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...indpost&p=14243</a>

05 gru 2007, 20:43
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Posłuchajcie, jak Minister Schetyna przywitał się z telefonem, w którym ktoś miał nagranego Czesia z "Włatcuf Móch"

<a href="http://deser.gwno.pl/deser/1,83454,4734478.html" target="_blank">http://deser.gwno.pl/deser/1,83454,4734478.html</a>

05 gru 2007, 21:30
Zobacz profil WWW
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
Zdjęli Czesia. S. ma długie łapska. Czas zejść do podziemia.

Ostatnio edytowano 05 gru 2007, 21:45 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz

05 gru 2007, 21:44
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Posłuchajcie, jak Minister Schetyna przywitał się z telefonem, w którym ktoś miał nagranego Czesia z "Włatcuf Móch"
<a href="http://deser.gwno.pl/deser/1,83454,4734478.html" target="_blank">http://deser.gwno.pl/deser/1,83454,4734478.html</a>

To widać i słychać (i czuć), że nie tylko wykształciuch, ale i kulturny człowiek z tego pana Grzegorza ;)

05 gru 2007, 21:57
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Z pamiętnika młodego informatyka - Dzień 3

Kiedyś stworzyłem efekt graficzny, który wyglądał jak przesuwające się  światło w kserokopiarce. Oczywiście nie mogłem się oprzeć i wbudowałem go  w program w biurze. Pracownikom zaś powiedziałem, że mamy teraz  zaawansowany program i oprócz logowania muszą jeszcze przykładać rękę do ekranu - wtedy ekran sczyta ich odciski palców. Przez prawie miesiąc miałem ubaw, patrząc jak pięcioro głąbów przed każdym zalogowaniem  przykłada rękę do ekranu i czeka aż ekran zeskanuje ich odciski.

Oczywiście bawiłbym się dłużej, gdyby nie szef, który wszedł do  biura z rozdziawioną szczęką, wziął mnie na bok i kazał mi to natychmiast  odinstalować...

(monster.org)

05 gru 2007, 23:12
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

05 gru 2007, 23:44
Znawca

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:46

POSTY        158
Zróbmy kawał Włochom .... Na włoskiej stronie prestiżowej gazety
LaGazzetta dello Sport jest ankieta, którego kraju Włosi boja sie
najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9 % i była na końcu!
Głosujcie na Polskę, niech sie Włosi zdziwią!

www.gazzetta.it/appsSondaggi/pages/gazzetta/d_1504.jsp

06 gru 2007, 19:24
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:46

POSTY        315

:brawa:

07 gru 2007, 00:13
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 12:37

POSTY        255
Przeczytajcie co podsłuchaliśmy z TUPTUSIEM gdy byliśmy na wycieczce w WATYKANIE  

Tydzień temu pojechaliśmy do Włoch i przy okazji postanowiliśmy odwiedzić Watykan. Na początku spacerowaliśmy po placu po którym również chodzili turyści a także dygnitarze kościelni, księża, zakonnice i Gwardia Szwajcarska. Po jakimś czasie postanowiliśmy wejść do Bazyliki Św Piotra aby tam pomodlić się w spokoju... Gdy tam weszliśmy to było tam strasznie ciemno i po omacku TUPTUŚ uruchomił jakąś dźwignie która otworzyła tajemne przejście które zaprowadziło nas do wielkiej sali na środku której stał ksiądz wykładowca a naokoło niego siedzieli słuchacze w koloratkach. Ksiądz prowadzący był bardzo poruszony i widać było iż przekonuje słuchaczy do swojego projektu... MÓWIŁ TAK:  
"W Przyszłym roku do każdego kościoła na świecie należy wprowadzić nowy krój dla księży prowadzących msze, sugerowane wzory to kwiatki i pszczółki. Sugeruje także wprowadzenie nowego kroju, podkreślającego plecy i dekolt. Sprawa jest wyjątkowo skomplikowana i gorąco dyskutowana w Watykanie.  
Ponadto projektanci próbują stworzyć sutannę, pod którą spokojnie zmieściłby się 10 letni ministrant, bez wzbudzania jakichkolwiek podejrzeń. Sutanna ta byłaby całkowicie dźwiękoszczelna..."  
... dalej nie sluchalismy... wybiegliśmy stamtąd poruszeni...  
NIGDY TEGO NIE ZAPOMNE.  

kasia_lublin@amorki.pl , 07.12.2007 09:59

<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37928087,102979947,4343091,0,forum.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,37928087...91,0,forum.html</a>

07 gru 2007, 12:12
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 335  Następna strona