<!--quoteo(post=33468:date=18. 08. 2008 g. 15:17:name=Nicolae)--><div class='quotetop'>(Nicolae @ 18. 08. 2008 g. 15:17) [snapback]33468[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> No tak - pewnie coś pode(rwie) Chociaż teraz to już raczej podrzuci - rwanie już za nim
Podrzucił - ale za mało. Medalu niestety nie ma. To może jednak Pyrek... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Trochę się zawiodłem - rozdmuchane nadzieje? - przy Pyrek to może jest bardzo duże
Ręczni o 1 miejsce w grupie - jest szansa
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
18 sie 2008, 13:58
Nicolae
(...) Trochę się zawiodłem - rozdmuchane nadzieje? - przy Pyrek to może jest bardzo duże (...)
Szanse na medal były. Może nie na złoty... Białorusin - podobnie jak wczoraj Kazach - był niezwykle silny ( może coś wyjdzie przy kontroli antydopingowej ), ale na srebro Dołęgę było stać. Chyba trochę zawalił. Zobaczymy co powie jak ochłonie... A i Pyrek bez medalu - niestety. Ale tego się spodziewałem.
helvet
(...) A jutro tylko Blanik. Tyczkarki na pudle nie staną.
18 sie 2008, 14:26
<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Blanik skoczył po <!--coloro:#FFCC33--><span style="color:#FFCC33"><!--/coloro-->złoto<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--> Leszek Blanik z wynikiem 16.537 punktów zdobył złoty medal w skoku przez konia.
W pierwszej serii wykonał swój popisowy skok, nazwany przez Międzynarodową Federację Gimnastyczną imieniem naszego sportowca.
:brawa: :brawa: :brawa:
Leszek Blanik urodzony 1 maja 1977 roku w Wodzisławiu Śląskim wzrost - 163 cm waga - 64 kg Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego i Sportu w Gdańsku Najlepsze osiągnięcia: Igrzyska olimpijskie 1. miejsce (Pekin 2008) 3. miejsce (Sydney 2000) Mistrzostwa świata 1. miejsce (2007) 2. miejsca (2002 i 2005) Mistrzostwa Europy 2. miejsce (1998) 3. miejsce (2004)
Nadir
Tendencja spadkowa ma to do siebie, że kiedyś się kończy. Mam nadzieję, że w tym przypadku już się skończyła i teraz będzie wzrastająca. 2008 Pekin - 11 złoty 2 srebrny 3 brązowy 6
A Leszek Blanik??? I może jeszcze siatkarze?! Albo raczej piłkarze ręczni?...
Ciepło, ciepło ...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 18 sie 2008, 16:28 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
18 sie 2008, 15:47
wloszka
Kto nie jest winny niechaj pierwszy rzuci kamień...chciałam zauważyć,że uniknięcie konfliktów między grupą ponad 12 osób w reprezentacji z różnymi charakterami i temperamentem nie jest możliwe...
Trener to wódz, i żadne konflikty go nie obejmują. To on rozdziela karty i za to ponosi konsekwencje. Proszę zwróć uwagę jak pięknie słuchają się swego trenera gwiazdy NBA w drużynie USA.
18 sie 2008, 19:58
Nicolae
A Lozano już wie.....
- Nieważne. To już ustalone - powiedział. - Przecież wieczorem będzie losowanie? - Mówię ci, zagramy z Włochami, a Bułgaria z Rosją. - Skąd wiesz? - Jeśli chodzi o losowania FIVB, jeszcze się nie pomyliłem - zakończył Lozano.
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
18 sie 2008, 20:51
elsinore
A ja zamiast sportu w TV ostro dzisiaj popływałem, a teraz na rower...
helvet
(...) Widać kolega Elsinore ostro trenuje triathlon przed Igrzyskami w Pekinie (...)
elsinore
Oj żebyś Helvet wiedział... z tym, że bieganie zostawiam na jutro na 5-tą...
No to zerwałem się dzisiaj bladym świtem, żeby wypatrzyć efekty powyższego treningu ale coś nie przyuważyłem. Chyba, że kolega Elsinore wystartował w barwach Niemiec, Kanady, Nowej Zelandii czy Hiszpanii. No może jeszcze ewentualnie jako Luksemburczyk - ale ten z kolei był łysy... :piwo:
A tak na serio. Dzisiaj możemy liczyć na dwie szanse medalowe. Rzuty nie stoją na jakimś najwyższym poziomie więc Małachowski powinien wziąć przykład z Majewskiego ( choć każdy krążek będzie radował ) zaś Maszczyk nie stoi na straconej pozycji w walce z Irlandczykiem Barnesem. Choć trzeba pamiętać, że szansa to jeszcze nie medal - o czym wczoraj dotkliwie przekonał się M. Dołęga.
19 sie 2008, 07:32
Sądze iż polscy siatkarze zagrają w finale...mamy wielkie szanse na złoto tym bardziej jeśli zagramy z Brazylia...damy z siebie wszystko bo nie będzie nic do stracenia a na Brazyli będzie wisiał cieżar jak to na faworytach..jak juz sami widzielismy na meczu Polska-Brazylia ciężko było powstrzymac nerwy co niektórym zawodnikom...dziwie sie tylko że nikt nie dostał zółtej kartki....POLSKA GÓRĄ:)
____________________________________ ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE CHAMSCY..
19 sie 2008, 08:29
wloszka
Sądze iż polscy siatkarze zagrają w finale...mamy wielkie szanse na złoto tym bardziej jeśli zagramy z Brazylia...damy z siebie wszystko bo nie będzie nic do stracenia a na Brazyli będzie wisiał cieżar jak to na faworytach..jak juz sami widzielismy na meczu Polska-Brazylia ciężko było powstrzymac nerwy co niektórym zawodnikom...dziwie sie tylko że nikt nie dostał zółtej kartki....POLSKA GÓRĄ:)
Na Brasil trafiamy w półfinale - jeśli przejdą w ćwierfinale Chinesse Soup z Radomia
19 sie 2008, 08:45
Nicolae
(...) jeśli przejdą w ćwierfinale Chinesse Soup z Radomia
... a nasi przejdą Italiano... Jutro 6.00 przed telewizorami. Obecność obowiązkowa.
Ostatnio edytowano 19 sie 2008, 08:56 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
19 sie 2008, 08:55
... a nasi przejdą Italiano... Jutro 6.00 przed telewizorami. Obecność obowiązkowa
ja juz wstane przed godz 5 zeby m :zeby: oc sie psychicznie przygotować :zeby: :zeby: :zeby:
szalik zarzuce na szyje,barwy wojenne na policzki ...
19 sie 2008, 09:16
wloszka
(...) ja juz wstane przed godz 5 zeby m :zeby: oc sie psychicznie przygotować :zeby: :zeby: :zeby:
szalik zarzuce na szyje,barwy wojenne na policzki ...
Tylko proszę tak dla pełnej jasności ( mam na myśli nick koleżanki ) o deklarację, komu będziesz kibicować...
19 sie 2008, 09:33
Pomimo faktu,ze korzenie mam włoskie i makaron nie jest mi obcy,całym sercem jestem za Polakami:) Myślałam,że po moich wypowiedziach na forum jest to całkiem jasne ....
19 sie 2008, 09:40
Do tej pory tylko wygrywał z Irlandczykiem - w najważniejszym pojedynku przegrał. Maszczyk bez medalu. W sportach walki tylko jeden brąz i to w dodatku wywalczony przez kobietę. I jak to skomentować...
19 sie 2008, 12:16
helvet
Do tej pory tylko wygrywał z Irlandczykiem - w najważniejszym pojedynku przegrał. Maszczyk bez medalu. W sportach walki tylko jeden brąz i to w dodatku wywalczony przez kobietę. I jak to skomentować...
Feminizm przynosi skutki Może trzeba było zabrać jakiś watarzków spod remizy bądź innej budy.... poważnie to kryzys w sportach walki się pogłębia tak jakoś od Atlanty