Pokazał dziś Adaś w Trondheim błysk formy. Jeszcze za mało by wygrywać ( młode wilczki na razie mają jeszcze dużo siły ) ale to dopiero początek. Jeszcze sporo przed nami...
08 gru 2007, 17:43
Jakoś zawsze przegapiam początek sezonu, budząc się wokolicach turnieju 4 skoczni - może i Adam wówczas "odpali" ?
____________________________________ always look on the bright side of life
08 gru 2007, 22:24
elsinore
Jakoś zawsze przegapiam początek sezonu, budząc się wokolicach turnieju 4 skoczni - może i Adam wówczas "odpali" ?
Lepiej niech tego "skręta" sobie odpuści, bo dwa lata dyskwalifikacji to przy jego wieku może się równać zakończeniu kariery.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
08 gru 2007, 22:27
ja myślę że i bez tego dłużej nie polata, chyba skończył 30-chę w tym roku ?
08 gru 2007, 22:38
elsinore
To nic, i tak trzymam kciuki :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
09 gru 2007, 13:52
wjawor
<!--quoteo(post=20239:date=08. 12. 2007 g. 22:38:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 08. 12. 2007 g. 22:38) [snapback]20239[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ja myślę że i bez tego dłużej nie polata, chyba skończył 30-chę w tym roku ?
To nic, i tak trzymam kciuki :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ja też. I bedę trzymał do końca. Nawet w takiej sytuacji jak dziś gdzie po pierwszej serii jest dwudziesty.
09 gru 2007, 15:01
elsinore
Nooooooooo, stary piernik z niego :rolleyes:
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
09 gru 2007, 15:05
helvet
Ja też. I bedę trzymał do końca. Nawet w takiej sytuacji jak dziś gdzie po pierwszej serii jest dwudziesty.
Trzymanie kciuków pomogło. Nie mógł tak w pierwszym skoku? Ale myślę, że i zwycięstw się doczekamy.
09 gru 2007, 15:12
Wlaśnie zdobyłem w turnieju szachowym ( na Kurniku ) 2 pkt na 7 możliwych, i to tylko dlatego że rywale się nie zgłosili. Masakra <_<
09 gru 2007, 21:08
wjawor
Wlaśnie zdobyłem w turnieju szachowym ( na Kurniku ) 2 pkt na 7 możliwych, i to tylko dlatego że rywale się nie zgłosili. Masakra <_<
Wystraszyli się [attachmentid=322]
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
09 gru 2007, 21:58
wjawor
Jeżeli to 2 walkowery to powinneś dostać 2 x po 3:0 czyli 6 punktów
Apeluj Wjawor, apeluj...
mimo wszystko to i tak wynik - rispekt brader :brawa:
Ostatnio edytowano 09 gru 2007, 22:34 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
09 gru 2007, 22:32
elsinore
Apeluj Wjawor, apeluj...
Nie lubię zwyciięstw przy zielonym stoliku.
W następnym turnieju poszło już trochę lepiej. I nawet była wiktoria na planszy. No i odrobiłem też trochę strat w rankingu.
09 gru 2007, 23:39
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Stan Przemysława Salety poprawia się - dowiedziała się nieoficjalnie TVN24. Bokser pięć dni po operacji usunięcia nerki trafił na oddział intensywnej terapii. Z powodu wewnętrznego krwawienia musiał być ponownie operowany... źródło: Onet.pl <a href="http://www.onet.pl/1da-475d9694" target="_blank">http://www.onet.pl/1da-475d9694</a><!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Przemek, jesteśmy z Tobą.
10 gru 2007, 21:15
Adaś leeeeeć. Już mamy Nowy Rok :piwo: